1%
  • 0/10

چرا قسمت هفتم سریال زخم کاری توقیف شد؟

ساترای صداسیمایی و سانسورهایش!

چرا قسمت هفتم سریال زخم کاری توقیف شد؟ ۰ ۲۶ تیر ۱۴۰۰ اخبار ایران (تلویزیون) کپی لینک

علی سعد معاون کاربران و تنظیم‌گری اجتماعی ساترا با انتشار یک رشته توییت توضیحاتی را درباره توقیف قسمت هفتم سریال زخم کاری ارائه کرده است.

با داغ شدن رقابت، سرویس‌های استریم ایرانی سعی کردند با تولید محتوای اختصاصی تعداد بیشتری از کاربران را به سمت خود جلب کنند. برای اثبات این ادعا می‌توان به سریال زخم کاری اشاره کرد که محصول فیلیمو بوده و از اواسط خرداد سال جاری به صورت هفتگی در روز جمعه پخش شده است. در حالی که طرفداران خود را برای پخش قسمت هفتم آماده می‌کردند، محمدحسین مهدویان با انتشار یک پست بلند بالا در صفحه اینستاگرام خود از عدم پخش قسمت پیش رو خبر داد.

محمدحسین مهدویان در پست اینستاگرام خود نوشت ساترا از دست‌اندرکاران خواست ۱۲ مورد اصلاح را در قسمت هفتم سریال زخم کاری اعمال کنند؛ قسمتی که در کنار جذابیت بالا، از اهمیت زیادی در روند داستان برخوردار است. مهدویان و تیمش ۱۰ مورد را اصلاح کرده و در ۲ مورد دیگر به دلیل جلوگیری از آسیب به داستان به تعدیل صحنه‌ها بسنده کردند. علی‌رغم این اقدامات، ساترا نپذیرفت و پروانه نمایش را صادر نکرد تا خبری از قسمت هفتم در صبح امروز نباشد.

کارگردان ایرانی در پست اینستاگرامی خود تنها درباره قسمت هفتم سریال زخم کاری صحبت نکرد و در بخش‌های دیگری از متن ساترا را به باد انتقاد گرفت. او معتقد است ساترا با سانسورهای «غیرعقلانی، غیرحرفه‌ای و دور از واقع‌بینی» باعث تضییع حقوق سازنده و مخاطب می‌شود. مهدویان همچنین گفت چند پلتفرم بزرگ و بین‌المللی از جمله نتفلیکس برای همکاری با فیلمسازان ایرانی ابراز تمایل کرده و در صورت ادامه یافتن روند کنونی، پلتفرم‌های خارجی به مقصد ایرانیان تبدیل خواهد شد.

علی سعد، معاون کاربران و تنظیم‌گری اجتماعی ساترا است. او در واکنش به پست محمدحسین مهدویان توضیحاتی را درباره توقیف قسمت هفتم سریال زخم کاری ارائه کرده است که در ادامه قابل‌مشاهده هستند:

موارد اصلاحی از اواسط هفته به پلتفرم اعلام شده که زمان کافی برای اعمال آنها در اختیار عوامل تولید بوده است. طرح عمومی نکات محتوایی اصلاح شده را در رسانه‌ها نقض غرض دانسته و به نوعی ترویج آنها می‌دانیم.

همانطور که قبلاً اشاره شده، اصالت دادن به فرایندها و عبور از رفتار و ملاک‌های سلیقه‌ای، محور حرکت ساترا است. حقوق تضییع شده کاربران اگر ناشی از اهمال پلتفرم در اعمال اصلاحات در زمان مقرر باشد را در این مورد پیگیری و در طول هفته درباره آن تصمیم گیری می‌کنیم.

مبنای جنجال پیاپی، به عنوان یک تکنیک بازاریابی را برای زیست بوم رسانه‌های صوت و تصویری کشور مضر می‌دانیم.

نکات فوق در حالیست که عزم ساترا در حمایت از پلتفرم‌ها و حتی تلاش آن برای پخش معدود تولیدات باقیمانده که قبلا مجوز تولید از سایر نهادها گرفته‌اند علیرغم انتقادات فراوان و تحمیل هزینه‌های قابل توجه به ساترا، بر همگان آشکار و مبرهن گردیده است.

بخشی از توضیحات علی سعد را می‌توان نامرتبط دانست. او گفته پلتفرم فیلیمو و تیم تولید زمان کافی برای اعمال اصلاحات داشته، این در حالی است که هیچ فردی درباره زمان اطلاع‌رسانی صحبت نکرده است. محمدحسین مهدویان و صد البته کاربرانی که زیر توییت سعد به انتقاد از ساترا پرداختند می‌خواهند بدانند چرا یک نهاد بدون در نظر گرفتن واقعیت‌های جامعه دست به سانسور می‌زند.




نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
guest

0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments