1%
  • 0/10

جدول فروش هفتگی بریتانیا: صدرنشینی انحصاری جدید PS5 در اولین هفته انتشار

Chivalry 2 در رده نهم قرار گرفت!

جدول فروش هفتگی بریتانیا: صدرنشینی انحصاری جدید PS5 در اولین هفته انتشار ۰ ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ گزارش فروش (گیم) کپی لینک
پرفروش‌ترین بازی‌های هفته‌ی سوم خرداد بازی Ratchet & Clank: Rift Apart

انجمن بازی‌های ویدیویی انگلستان چندی پیش جدول پرفروش‌ترین بازی‌های هفته‌ی سوم خرداد ماه در منطقه‌ی بریتانیا را به اشتراک گذاشت که از فروش فوق‌العاده و صدرنشینی بازی محبوب Ratchet & Clank: Rift Apart در اولین هفته انتشار حکایت دارد.

در هفته منتهی به بیست و دوم خرداد ماه، جدیدترین بازی انحصاری شرکت سونی به نام رچت و کلنک ریفت اپارت به لطف محبوبیت خود توانسته به صدرنشینی اثر ورزشی فیفا 21 پایان و به راحتی جایگاه نخست جدول را با خود اختصاص دهد. گزارش‌ها نشان می‌دهد که این عنوان لقب دومین عرضه‌ی بزرگ مجموعه را از آن خود کرده و جزء موفق‌ترین آثار استودیوی سرشناس اینسامنیاک گیمز به شمار می‌رود. این دستاورد در حالی رقم خورده که بازی به طور انحصاری برای کنسول جدید سونی عرضه شده و کاربران کنسول نسل پیشین از تجربه‌ی آن محروم هستند.

بهترین عرضه در این مجموعه به ریبوت سری یعنی Ratchet & Clank تعلق دارد که در سال ۲۰۱۶ میلادی به طور انحصاری برای کنسول پلی‌استیشن 4 عرضه شد. به گزارش سازمان بازی‌های ویدیویی انگلستان، فروش این نسخه در هفته‌ی اول انتشار نزدیک به ۲۹ درصد بیشتر از فروش رچت و کلنک ریفت اپارت بوده است. هرچند، در نظر داشته باشید که این آمار و ارقام مختص فروش فیزیکی بازی است و شامل فروش دیجیتالی نمی‌شود. از این رو، با توجه به اینکه شرایط فعلی به خاطر فراگیری ویروس کرونا و همچنین افزایش تمایل بازیکنان به خرید دیجیتالی، این مقایسه چندان بیان‌گر برتری یک بازی نسبت به دیگری نیست. ماجرا صرفا به این موارد ختم نمی‌شود، بلکه قیمت بازی‌های انحصاری سونی در نسل نهم ده پوند افزایش پیدا کرده که این موضوع نیز تا حدودی می‌تواند در کاهش فروش برخی از عناوین تاثیرگذار باشد.

از دیگر موفقیت خیره‌کننده بازی می‌توان به ثبت رکرود دومین عرضه‌ی بزرگ برای پلی‌استیشن 5 اشاره کرد. در حال حاضر رچت و کلنک ریفت اپارت لقب دومین بازی موفق و پرفروش کنسول جدید سونی را تصاحب کرده که بی‌شک دستاورد ارزشمندی برای تیم توسعه‌دهنده برشمرده می‎شود. گفتنی است که رکورد پرفروش‌ترین بازی این پلتفرم همچنان در اختیار Spider-Man: Miles Morales، ساخته‌ی پیشین استودیوی اینسامنیاک گیمز است. در مقام مقایسه، بد نیست بدانید که فروش جدیدترین بازی سری رچت و کلنک تقریبا سه برابر بیشتر از فروش دیگر بازی جدید و انحصاری سونی به نام ریترنال در زمان عرضه بوده است.

بازی ورزشی فیفا 21 که تا به امروز فروش بسیار خوبی را تجربه کرده و هفته‌ی گذشته با هفت پله صعود از رده‌ی هشتم به رده‌ی اول جدول نقل مکان کرده بود، اکنون به رده‌ی دوم جدول سقوط کرده است. گفتنی است که جایگاه این عنوان در جدول پرفروش‌ترین بازی‌های هفتگی انگلستان تغییرات زیادی داشته و چه بسا سه هفته‌ی پیش شاهد سقوط آن از رده‌ی سوم به رده‌ی سیزدهم جدول بودیم. با این حال، بازی کماکان به روند رو به رشد خود ادامه داده و در پی شروع مسابقات جام ملت‌های اروپا، فروش آن طی روزهای اخیر حسابی افزایش یافته است.

جایگاه سوم جدول این هفته به بازی Mario Kart 8: Deluxe تعلق دارد. این عنوان پیش‌تر به مدت دو هفته‌ی متوالی در جایگاه هشتم جدول جا گرفته بود و بعدها علی‌رغم کاهش ده درصدی فروش، به جایگاه سوم جدول صعود کرد. گزارش‌ها نشان می‌دهد که بازی در طول این هفته تن به جابه‌جایی نداده و با حفظ رده‌ی پیشین، برای دومین بار متوالی به عنوان سومین بازی پرفروش هفتگی در انگستان لقب گرفته است. بازی Animal Crossing: New Horizons که لقب پرفروش‌ترین بازی کنسول هیبریدی نینتندو سوییچ در سال گذشته میلادی را از آن خود کرده و بعد از اثر فیفا 21، به عنوان دومین بازی پرفروش کل سال ۲۰۲۰ میلادی در انگلستان به شمار می‌رود، در طول هفت روز اخیر با دو پله سقوط، از رده‌ی دوم به رده‌ی چهارم نقل مکان کرده است. متاسفانه هیچ گزارشی از میزان فروش بازی ارائه نشده است.

پرفروش‌ترین بازی‌های هفته‌ی سوم خرداد بازی FIFA 21

نخستین اثر انحصاری کنسول نسل نهم پلی‌استیشن به نام اسپایدرمن مایلز مورالس که در هفته‌های گذشته موفق به تصاحب جایگاه اول جدول شده بود، این بار نیز یک پله سقوط را تجربه کرده و در رده‌ی پنجم جدول به چشم می‌خورد. همان‌طور که پیش‌تر اشاره کردم، این عنوان هم‌اکنون لقب بزرگ‌ترین عرضه روی کنسول پلی‌استیشن 5 را یدک می‌کشد.

 اگر
اخبار دنیای بازی‌ها را در رسانه سرگرمی دنبال کرده باشید، احتمالا اطلاع
دارید که عرضه‌ی کنسول‌های نسل نهم به خصوص پلی‌استیشن 5 در سراسر جهان به
خاطر شیوع ویروس کرونا و کمبود قطعات اولیه، با محدودیت‌های زیادی روبه‌رو
 است و میزان عرضه و تقاضا در اقصی نقاط دنیا با یکدیگر برابر نیستند. از این رو، موجودی این دستگاه در اغلب فروشگاه‌های کوچک و بزرگ به سرعت به
 اتمام می‌رسد که این موضوع در عملکرد تجاری نه چندان خوب عناوین کنسول
 تاثیرگذار بوده است. با این حال، اگرچه کمپانی سونی به تدریج کنسول بیشتر
به بازار عرضه می‌کند تا بخشی از تقاضا را برطرف کند، اما هر از چند گاهی
موجودی دستگاه به پایان می‌رسد و این موضوع در کاهش فروش بازی‌های انحصاری به شدت تاثیرگذار است.

بازی اساسینز کرید والهالا که دو هفته‌ی گذشته به خاطر افزایش فروش ۱۹۶ درصدی از رده‌ی شانزدهم به رده‌ی پنجم و سپس به جایگاه ششم جدول نقل مکان کرده بود، اکنون با حفظ همان رده برای دومین بار پی‌درپی در رتبه ششم جا گرفته است. لازم به ذکر است که این اثر به عنوان موفق‌ترین بازی شرکت یوبی‌سافت در سال گذشته میلادی شناخته می‌شود.

جایگاه نسخه‌ی نینتندو سوییچ بازی ماینکرفت نیز مشابه اساسیز کرید والهالا در طول این هفته دستخوش تغییراتی نشده و بازی برای دومین بار متوالی رده هفتم را در اختیار خود دارد. متاسفانه هنوز گزارشی از میزان افزایش فروش بازی در طول هفت روز اخیر ارائه نشده است. در نظر داشته باشید که برخلاف سایر بازی‌ها، میزان فروش این عنوان به تفکیک پلتفرم اعلام می‌شود. از این رو، در صورتی که مجموع فروش آن در
تمامی پلتفرم‌ها را لحاظ کنیم، بی‌شک شاهد حضور بازی در رده‌های بهتری
 خواهیم بود.

جدیدترین بازی شرکت ژاپنی کپکام به نام رزیدنت ایول ویلیج که در نخستین هفته‌ی انتشار موفق به تصاحب جایگاه اول جدول شده بود و هفته‌ی پیش نیز در رده‌ی پنجم دیده می‌شد، در حال حاضر به رده‌ی هشتم سقوط کرده است. گفتنی است که با وجود این روند نزولی، بازی همچنان از نظر تجاری عملکرد خوبی از خود به نمایش می‌گذارد. طبق آمار و ارقام‌های شرکت ناشر، تا به امروز بالغ بر چهار میلیون نسخه از بازی در سرتاسر جهان به فروش رسیده که بی‌شک رقم قابل توجهی است.

رچت و کلنک ریفت اپارت تنها بازی جدید این هفته نیست و از دیگر عناوین جدید می‌توان به Chivalry 2 اشاره کرد. عنوانی که به لطف گیم‌پلی مهیج و متنوع خود توانست بازخوردهای مثبت منتقدان را کسب کند و موفقیت بزرگی را برای سازنده خود به ارمغان بیاورد. بر اساس گزارش سازمان بازی‌های ویدیویی انگلستان، نزدیک به ۴۱ درصد از فروش کلی بازی به نسخه‌ی پلی‌استیشن 5 تعلق دارد و این در حالی است که پلتفرم‌های ایکس‌باکس و پلی‌استیشن 4 به ترتیب ۳۲ و ۳۶ درصد از مجموع فروش بازی را تشکیل می‌دهند. در آخر، بازی Miitopia که سه هفته‌ای از انتشار آن روی نینتندو سوییچ می‌گذرد، با یک پله سقوط در جایگاه دهم جدول قرار گرفته است

از دیگر نکات مهم گزارش این هفته می‌توان به خروج بازی پرطرفدار The Last of Us Part 2 از جمع ده بازی پرفروش هفتگی بریتانیا اشاره کرد. اثری که بعد از مدت‌ها دوری، دوباره به جمع ده بازی پرفروش هفتگی در بریتانیا ملحق شده بود و جایگاه سوم در اختیار خود گرفته بود. بد نیست اشاره کنم که بازی به لطف نوآوری‌های منحصر به فرد مرز بین فیلم و بازی را به کلی از بین برده و بسیاری از منتقدان و گیمرها از آن به عنوان یکی از بهترین آثار تاریخ یاد می‌کنند.

در ادامه می‌توانید جدول پرفروش‌ترین بازی‌های هفته‌ی سوم خرداد ماه در بریتانیا را همراه با جایگاه پیشین و شرکت ناشر مشاهده کنید. گفتنی است که جدول زیر بر اساس فروش عناوین ویدیویی روی تمامی پلتفرم‌ها تهیه شده است.

  • آغاز هفته: یک‌شنبه ۱۶ خرداد (۶ می)
  • پایان هفته: شنبه ۲۲ خرداد (۱۲ ژوئن)
تغییر جایگاهرتبه فعلیرتبه قبلینام بازیشرکت ناشر
1
Ratchet & Clank: Rift Apart
سونی
22
FIFA 21
الکترونیک آرتز
33
Mario Kart 8: Deluxe
نینتندو
42
Animal Crossing: New Horizons
نینتندو
54
Spider-Man: Miles Morales
سونی
66
Assassin’s Creeed Valhalla
یوبی‌سافت
77
Minecraft (نسخه سوییچ)
نینتندو
85
Resident Evil: Village
کپکام
9
Chivalry 2
تریپ‌وایر اینتراکتیو
109Miitopiaنینتندو

بازی‌های جدید هفته:

پرفروش‌ترین بازی‌های هفته‌ی سوم خرداد بازی Ratchet & Clank: Rift Apart

Ratchet & Clank: Rift Apart

  • تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ماه (۱۱ ژوئن)
  • پلتفرم: پلی‌استیشن 5
  • استودیوی سازنده: اینسامنیک گیمز
  • شرکت ناشر: پلی‌استیشن استودیو
  • ژانر: پلتفرمر
  • حالت‌های بازی: تک‌نفره

محبوبیت سری رچت و کلنک برهیچکس پوشیده و پنهان نیست. مجموعه‌ی قدیمی و انحصاری پلی‌استیشن که تا به امروز نسخه‌های متعددی از آن راهی بازار شده و به لطف ماجراجویی‌های درگیرکننده خود، حسابی در میان بازیکنان محبوب شده است. حال که نسل نهم آغاز شده و رقابت بر سر تصاحب صنعت بازی‌های ویدیویی سخت‌تر از قبل شده، سونی این بار به سراغ فرنچایز رچت و کلنک رفته و با همکاری اینسامنیک گیمز، بازی جدید مجموعه تحت عنوان Ratchet & Clank: Rift Apart را در اختیار کاربران خود قرار داده است؛ عنوانی که دنیای بسیار بزرگی داشته و تجربه‌ی بسیار وسیع‌تری را با خود به همراه دارد.

داستان بازی ریفت اپارت بلافاصله پس از نسخه‌ی قبلی جریان پیدا می‌کند؛ جایی که رچت و کلنک به عنوان قهرمانان جدید شهرشان به شهرت رسیده‌اند و دوستان‌شان با حضور مردم درحال برگزاری یک جشن بزرگ برای تقدیر از این دو دوست قهرمان‌اند. اینطور که پیداست، رچت مدت بسیار زیادی است که پدر و مادر خود را ملاقات نکرده و شدیدا به دنبال آن است که بتواند یک بار دیگر آن‌ها را از نزدیک ببیند.

در صورتی که اطلاعات چندان زیادی در خصوص بازی ندارید و یا در خرید آن مردد هستید، توصیه می‌کنم نقد و بررسی بازی Ratchet & Clank: Rift Apart در رسانه سرگرمی را از دست ندهید. بخشی از این بررسی به شرح زیر است:

بازی تلاش زیادی کرده تا تجربه‌ای لذت بخش و به یاد ماندنی از یک شوتر سوم شخص ماجراجویی به ارمغان آورد و از قضا عملکرد موفقیت‌آمیزی هم داشته است و همه‌چیز در رابطه با این بازی خوب به نظر می‌رسد. اما سازندگان همچنان بخش زیادی از پتانسیل‌های کاراکترهای خود را نادیده گرفته‌اند و وقتی به راه‌های مختلف موجود جهت متنوع‌تر کردن گیمپلی فکر می‌کنیم، می‌بینیم که بازی حتی می‌توانست از این هم بهتر باشد و یک تجربه‌ی ایده‌آل و افسانه‌ای را به ارمغان آورد.

Chivalry 2

  • تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ماه (۸ ژوئن)
  • پلتفرم: پلی‌استیشن 4، پلی‌استیشن 5، ایکس‌باکس وان، ایکس‌باکس سری ایکس | اس و رایانه‌ی شخصی
  • استودیوی سازنده: تام بنر
  • شرکت ناشر: تریپ‌وایر اینتراکتیو
  • ژانر: هک اند اسلش
  • حالت‌های بازی: چندنفره

ساخته جدید استودیوی تام بنر یک اثر هک اند اسلش است که شما را در جنگ قرون وسطایی دو قبلیه قرار می‌دهد. این عنوان در واقع یک اثر آنلاین و چندنفره است و خبری از خبش داستانی نیست. محیط بازی بسیار متنوع بوده و گفته شده که گیم‌پلی به طول کامل از ۶۴ بازیکن به طور همزمان پشتیبانی می‌کند. المان‌های سبک هک اند اسلش به خوبی در بازی پیاده سازی شده و به لطف اتمسفر عالی و زیبا، بازی به خوبی حس و حال جنگ‌های قرون وسطی و مبارزات تن به تن را به شما القا می‌کند.




نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
guest

0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments