1%
  • 0/10

چرا خبری از ژست کلاسیک جین گری در Spider-Man: Brand New Day نیست؟

بررسی نسخه‌های مختلف کامیک‌ها

چرا خبری از ژست کلاسیک جین گری در Spider-Man: Brand New Day نیست؟ ۰ 2 ساعت قبل سینمای جهان کپی لینک
ژست جین گری Spider-Man: Brand New Day

سیدی سینک در گفتگوی اخیرش توضیح داده که چرا ژست کلاسیک جین گری در کامیک‌ها را در فیلم Spider-Man: Brand New Day را استفاده نکرده است.

نقش مرموز سیدی سینک (Sadie Sink) در فیلم Spider-Man: Brand New Day احتمالا بزرگ‌ترین موضوع مورد بحث پیش از اکران فیلم بود و گزارش‌های اولیه‌ای که می‌گفتند او نقش جین گری را بازی خواهد کرد، در نهایت درست از آب درآمدند.

حالا، پس از اینکه سینک در کنار مرد عنکبوتیِ تام هالند، داستان خاستگاه مارول گرل را به تصویر کشید، قرار است در نقش جین در ریبوت X-Men به کارگردانی جیک شرایر (Jake Schreier) بازگردد. انتظار می‌رود این فیلم در سال ۲۰۲۸ آغازگر ساگای بعدی باشد و تیم جهش‌یافته‌ها از این پس یکی از محورهای اصلی دنیای سینمایی مارول باشد.

ستاره مجموع Stranger Things در گفت‌وگو با اینترتینمنت ویکلی درباره این موضوع مورد سوال قرار گرفت که هنگام آماده شدن برای بازی این جهش‌یافته محبوب طرفداران، برای الهام گرفتن به سراغ چه منابعی رفته است.

“من همه‌چیز را بررسی کردم، فقط برای اینکه ببینم وجه مشترک بین همه نسخه‌ها چیست و هم‌چنین برای اینکه فیزیک و نحوه استفاده از قدرت‌هایش را ببینم. در هر نسخه، این موضوع متفاوت است؛ اینکه او چطور از قدرت‌هایش استفاده می‌کند. با خودم گفتم: خب، باید یک چیزی برای خودم پیدا کنم و به همان پایبند بمانم.”

سینک ادامه داد: “اما این نسخه‌ای که آنها برای این فیلم نوشته بودند، واقعا با چیزی که قبلا دیده بودیم خیلی متفاوت به نظر می‌رسید.”

او افزود: “تمرکز من بیشتر روی نسخه‌ای از او بود که برای این مقطع از زندگی‌اش و در این جهان در فیلمنامه نوشته شده بود و اینکه من چه چیزی می‌توانستم به آن اضافه کنم… برای هر بازیگر متفاوت است، بنابراین طبیعتا قرار است برداشت متفاوتی هم وجود داشته باشد؛ اما به‌خصوص در این مورد، ما جنبه متفاوتی از شخصیت او را می‌دیدیم.”

سینک سپس با اشاره به نحوه نمایش قدرت‌های جین گفت: “ولی بله، قدرت‌هایش چیزی بودند که با خودم می‌گفتم: “باشه، صبر کن، من دقیقا چطور باید این کار را انجام بدهم؟”

وقتی از او پرسیده شد که آیا هیچ‌وقت درباره قرار دادن انگشتانش روی شقیقه، همان ژست کلاسیک جین در کمیک‌ها برای فیلم Spider-Man: Brand New Day صحبت شده بود یا نه، سینک توضیح داد که چرا تصمیم گرفتند از آن ژست معروف استفاده نکنند: “یادم می‌آید که واقعا اصلا بحث خاصی درباره‌اش نشد.”

او در ادامه گفت: “فشار خاصی را احساس می‌کردم؛ اینکه هر چیزی که در نهایت به آن می‌رسم، باید به همان پایبند بمانم. اما در عین حال، این موضوع می‌تواند تکامل پیدا کند، چون قدرت‌های او هم تکامل پیدا می‌کنند و با پیش رفتن داستان، آن هم تغییر خواهد کرد.”

“اما چیزی که در نهایت به آن رسیدم، اصلا نباید به نظر برسد که برای انجامش تلاش زیادی لازم است… بیشتر در چشم‌ها خودش را نشان می‌دهد، چون قدرت او، دست‌کم در این فیلم، نامرئی است. بنابراین وقتی از قدرت‌هایش استفاده می‌کند، این استفاده هم باید نامرئی باشد.”




نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید

0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای