1%
  • 10/10

جیمز گان می‌خواست بتمن رابرت پتینسون در DCU حضور داشته باشد

او با مخالفت مواجه شد

جیمز گان می‌خواست بتمن رابرت پتینسون در DCU حضور داشته باشد ۱۴ ۱۸ آذر ۱۴۰۳ سینمای جهان کپی لینک
بتمن رابرت پتینسون در DCU

جیمز گان، فیلمساز آمریکایی و یکی از مدیران دی سی، بدنبال حضور بتمن رابرت پتینسون در DCU بود اما به درست بسته برخورد کرد.

استودیوهای دی سی و وارنر در حال حاضر روی فرنچایز DC Universe کار می‌کنند که اخیراً و با انتشار سریال انیمیشنی Creature Commandos بطور رسمی لانچ شده است؛ سریالی که از قضا تحسین‌ها را برانگیخته است. دی سی و وارنر همزمان با تلاش برای گسترش دی سی یونیورس، یک فرنچایز دیگر به نام Elseworlds دارند که شامل فیلم‌های Joker و The Batman می‌شوند. به این موارد باید فیلم Joker: Folie à Deux و سریال The Penguin را اضافه کرد.

جیمز گان (James Gunn) در حال حاضر یکی از مدیران فرنچایز DC Universe به شمار می‌رود. او اخیراً فاش کرد بدنبال حضور بتمن رابرت پتینسون در DCU بود اما نتوانست این ایده را اجرایی کند:

به این موضوع فکر کرده‌ام. من به همه چیز فکر می‌کنم، ما درباره همه چیز صحبت می‌کنیم. تو احمق هستی [اگر به آوردن رابرت پتینسون به DCU فکر نکرده باشی].
ما می‌خواهیم با این شخصیت‌ها به روش‌های متفاوت کار کنیم. یکی از چیزهایی که درباره کمیک بوک‌های دی‌ سی نسبت به کمیک‌های مارول دوست دارم این است که آزادی عمل در دی‌ سی بسیار بیشتر است. نسخه‌های متفاوتتری از شخصیت‌هایی مثل واندر وومن، بتمن و به‌ ویژه سوپرمن وجود دارد که در داستان‌های مختلف به شکل‌های متفاوتی ظاهر می‌شوند.

مدیر فرنچایز دی سی یونیورس در یکی از مصاحبه‌های قدیمی خود گفته بود عدم حضور بتمن رابرت پتینسون در DCU تصمیم مت ریوز (Matt Reeves) بوده و به آن احترام می‌گذارد. اینطور که بنظر می‌رسد، ریوز ترجیح می‌دهد دنیایش کاملاً مستقل باشد تا هر طور که می‌خواهد داستان‌های مد نظرش را روایت کرده و آزادی عمل بیشتری داشته باشد.

در ضمن، بتمن قرار است با فیلم The Brave and the Bold به دنیای DC Universe بیاید.




نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
guest

14 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments