بازی God of War Ragnarok
1%
  • 0/10

احساسی‌ترین صحنه‌های بازی God of War Ragnarok + ویدیو با زیرنویس فارسی

خنده و گریه خدای جنگ

احساسی‌ترین صحنه‌های بازی God of War Ragnarok + ویدیو با زیرنویس فارسی ۷ ۰۵ دی ۱۴۰۱ مقالات جانبی (گیم) کپی لینک

در این مطلب قصد داریم تا سراغ ۵ مورد از احساسی‌ترین صحنه‌ها در بازی God of War Ragnarok برویم؛ جایی که کریتوس لبخند می‌زند و گریه می‌کند!

مدتی از عرضه بازی خدای جنگ رگناروک می‌گذرد؛ عنوان هیجان‌انگیزی که حجت را بر یک دنباله درجه ۱ تمام کرد و توانست به خوبی نظر کاربران را جلب کند. داستان کریتوس (Kratos) در جهان اساطیری نورس (Norse) با این بازی ادامه پیدا کرد و آترئوس (Atreus) بزرگ‌تر شد، اما زمستان فیمبولونیتر (Fimbulwinter) شروع شده بود و این یعنی پایان جهان نزدیک و نزدیک‌تر می‌شد. با این وجود، هرقدر که کریتوس تلاش کرد تا درگیر وقایع رگناروک نشود، خدایان اسیر (Aesir) سراغ او رفتند تا ماجراجویی خدای جنگ ادامه پیدا کند.

با این حال داستان هیجان‌انگیزی که در ۹ قلمرو با بازی God pf War Ragnarok تجربه می‌شود، کریتوس و پسرش وارد فاز بزرگی از تغییر شخصیتی می‌شوند؛ موردی که واقعا بابت آن باید نویسندگان داستان را تحسین کرد. در ادامه می‌توانید شاهد سکانس‌هایی از داستان عنوان Ragnarok باشید که در آن‌ها، شخصیت کریتوس و آترئوس در آن‌ها پیشرفت کرده و دچار تغییر می‌شود، ضمن اینکه بالاخره ما چهره خندان کریتوس را دیدیم!

فرار آترئوس

رابطه کریتوس و بوی در عنوان سال ۲۰۱۸ کاملا مشخص بود؛ پدر می‌خواهد پسرش را برای هر نوع درگیری آماده کند و می‌داند که خدایان ازگاردی ۹ قلمرو دست از سر آن‌ها برنمی‌دارند. به همین دلیل نیز کریتوس به دلیل اخلاق خشنی که دارد، سعی می‌کند تا پسرش را طور دیگری تربیت کند؛ به سبکی که شاید دوست داشت یک روز او را مانند خود قوی و توانا ببیند.

با این حال در همان صحنه‌های ابتدایی بازی God of War Ragnarok ما می‌بینیم که کریتوس هنگامی که می‌بیند پسرش خود شکار می‌کند و لاشه گوزن را به گرگ‌هایشان می‌دهد، لحظه‌ای چهره رضایت‌بخش نشان می‌دهد. با این وجود، سخت‌گیری و نگه داشتن پسر در محدودیت، آن هم زمانی که او به یک نوجوان پر از سوال‌های مختلف تبدیل شده، باعث می‌شود تا آترئوس به دنبال جواب‌های خودش به ازگارد فرار کند.

صحبت پدر و پسر

کریتوس و آترئوس هر دو در ابتدای ماجراجویی خود در بازی God of War Ragnarok اشتباه کردند. کریتوس فکر می‌کرد که آترئوس هرگز نباید از او جدا شود و ضعف دارد، در حالی که پسرش فکر می‌کرد بیش از حد قدرتمند شده و از پس خودش برمی‌آید. با این حال لحظه‌ای که آترئوس بعد از نا امیدی و آزاد کردن گارم (Garm) سراغ پدرش می‌رود، سریع او را به آغوش می‌کشد!

در واقع آترئوس خود بهتر از همه می‌فهمد که اشتباه کرده و با انجام این کار، کریتوس هم نشان می‌دهد که از گذشته و رفتار اشتباه خود درس گرفته است. ارتباط پدر و فرزند درست وقتی به اوج خود می‌رسد که کریتوس به جای سرزنش کردن پسرش برای آزاد شدن گارم، از او دفاع می‌کند و در نهایت، صحبت ویدیو بالا بین آن‌ها جریان پیدا می‌کند.

«لوکی می‌رود، آترئوس (در قلب من) می‌ماند»

شاید بهترین دیالوگی که تا به حال از زبان کریتوس شنیده بودیم همین باشد. در واقع داستان بازی God of War Ragnarok وقتی به اوج رسید که در صحنه پایانی، آترئوس برای ادامه ماجراجویی‌های خود و پیدا کردن سایر جاینت‌ها، از پدرش جدا می‌شود و تنهایی مسیرش را ادامه می‌دهد.

این داستان بین پدر و پسر که از سال ۲۰۱۸ با سخت‌گیری‌های کریتوس شروع شده بود، بالاخره در عنوان Ragnarok به پایانی دلنشین و زیبا رسید؛ جایی که در آن شخصیت‌پردازی کریتوس کامل شد و حال سازندگان می‌توانند با این کاراکتر و همچنین آترئوس، وارد فازی جدید برای بازی بعدی شوند.

مرگ برادر

مرگ براک (Brok) به دست اودین (Odin)، از جمله اتفاقات بسیار مهمی بود که به کلی جهت داستان را تغییر داد. براک شخصیتی بود که هم در عنوان سال ۲۰۱۸ و در بازی جدید رگناروک، از او به عنوان یکی از محبوب‌ترین کاراکترهای فرعی داستان یاد می‌شود؛ کسی که جوک‌ها و دیالوگ‌های بامزه‌ای که داشت، می‌توانست حال بازیکنان و حتی خود کریتوس را حین یک درگیری سنگین عوض کند. در واقع حتی شاید خود کریتوس هم براک را کمی بیشتر از سیندری (Syndri) دوست داشت و می‌گفت که «او رک صحبت می‌کند»، ویژگی بارزی که خود خدای جنگ هم به خوبی ارائه می‌کرد.

همچنین این مرگ علاوه بر تاثیری که روی شخصیت‌های اصلی داستان داشت، برادر او را سیندری را هم به مرز جنون رساند. طوری که او پس از کشته شدن براک، حتی دوستان خود را هم پس می‌زد و با بی‌رحمی هرچه تمام‌تر، اودین را با خاک یکسان کرد!

«من فکر می‌کنم، تو میکشی!»

از دید اودین، ثور (Thor) چیزی به جز یک ماشین ویرانگر نبود و از او برای رسیدن به اهدافش استفاده می‌کرد. به همین دلیل هم وقتی که ثور متوجه این موضوع شد و سعی کرد تا تغییر کند، اودین کارش را یکسره کرده و حتی با ضربه میولنیر به دخترش ثرود (Thrud) حمله کرد!

این اقدام اودین عملا او را شبیه به زئوس (Zeus) نشان داد و شاهد شباهتی که بین جهان اساطیری نورس و یونان بود شدیم؛ جایی که شاه خدایان در هر جهانی صرفا به دنبال اهداف خود است و هرکسی را وسیله رسیدن به آن می‌کند، ضمن اینکه خودش را مهربان و رعوف جلوه می‌دهد.



مطالب مرتبط

دیگران نیز خوانده‌اند

نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

7 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments