1%
  • 0/10

آمار و ارقام جدیدی از عملکرد سرویس ایکس باکس گیم پس منتشر شد

محبوبیت سرویس اشتراکی ردموندی‌ها روز به روز بیشتر می‌شود

آمار و ارقام جدیدی از عملکرد سرویس ایکس باکس گیم پس منتشر شد ۰ ۰۴ فروردین ۱۴۰۰ اخبار بازی کپی لینک
ایکس باکس گیم پس

چندی پیش کمپانی سرشناس مایکروسافت آمار و ارقام جدیدی از عملکرد سرویس ایکس باکس گیم پس به اشتراک گذاشت که از محبوبیت بیش از اندازه این سرویس اشتراکی حکایت دارد.

راه‌اندازی سرویس ایکس باکس گیم پس یکی از بهترین اقدام‌های شرکت مایکروسافت در طول نسل هشتم به شمار می‌رود. سرویس اشتراکی ردموندی‌ها کاتالوگی گسترده و متنوع از بازی‌های ویدیویی را در قالب یک اشتراک ماهانه با قیمتی نسبتا ارزان برای کاربران ارائه می‌دهد که به لطف آن، شماری از بازیکنان پلتفرم‌های ایکس‌باکس و رایانه‌ی شخصی در هزینه‌های خود صرفه‌جویی می‌کنند. قیمت منصفانه و تنوع بالای بازی‌ها یکی از مهم‌ترین دلایل موفقیت این سرویس محسوب می‌شود که به نظر می‌رسد با شروع نسل نهم و تداوم پشتیبانی عالی مایکروسافت، در کنار افزایش محبوبیت آن، بازیکنان بیشتری به جمع مشترکین گیم پس اضافه می‌شوند. همه این‌ها دست به دست هم داده تا گیم پس به عنوان یکی از برگ برنده‌ها در نسل جدید در اختیار ردموندی‌ها باشد.

حال در تازه‌ترین خبرها، چندی پیش این غول تکنولوژی و صنعت بازی‌های ویدیویی آمار و ارقام جدیدی از عملکرد سرویس اشتراکی خود ارائه کرد که بر اساس آن، ظاهرا ایکس باکس گیم پس همچنان به روند رو به رشد خود ادامه می‌دهد. در همین رابطه، سارا باند (Sarah Bond)، از اعضای شرکت مایکروسافت، در گفت‌وگویی اعلام کرده که مشترکین سرویس ایکس باکس گیم پس چیزی در حدود ۳۰ درصد بیشتر از گذشته و شرایط قبلی برای تجربه‌ی بازی‌های مختلف وقت می‌گذارند. در پی تنوع بالای بازی‌ها، در حال حاضر تمایل بازیکنان به تجربه‌ی بازی‌ها در سبک‌های گوناگون چیزی نزدیک به ۴۰ درصد بیشتر شده و در مجموع هزینه‌های صرف شده در بازی‌ها نیز حدود ۲۰ درصد افزایش یافته است.

اینکه درآمد حاصل از ایکس باکس گیم پس نزدیک به بیست درصد بیشتر شده، شاید کمی عجیب به نظر برسد، چرا که گیم پس یک سرویس اشتراکی است و ماهانه مبلغ ثابتی را به ازای خدمات خود از بازیکن دریافت می‌کند. سارا باند در این خصوص توضیح می‌دهد که ایکس باکس گیم پس اگرچه از لحاظ کلیات با شبکه‌ی نتفلیکس شباهت‌های زیادی دارد، اما از نظر دسترسی به محتوای بیشتر و اضافه‌تر، با این سرویس اشتراکی کاملا متفاوت است. به بیان دقیق‌تر، زمانی که عضو نتفلیکس می‌شوید، دیگر نیازی به صرف هزینه‌ی بیشتر برای دسترسی به محتوای اضافه را ندارید. این در حالی است که موضوع فوق برای ایکس باکس گیم پس صادق نیست! در واقع ایکس باکس گیم پس یک سرویس اشتراکی در حوزه بازی‌های ویدیویی است که در حال حاضر اغلب عناوین روش‌های درآمدزایی مختلفی دارند.

برای مثال، تقریبا می‌توان گفت که هم‌اکنون بیشتر بازی‌ها در کنار سیستم پرداخت درون برنامه‌ای، بسته‌های الحاقی و محتوای اضافه‌تری دارند که برای دسترسی و تجربه‌ی آن‌ها، باید کمی بیشتر هزینه کنید. سارا باند در این باره می‌گوید:

زمانی که در سرویس همچون نتفلیکس عضو می‌شوید و در آن محتوای ویدیویی مختلفی را تماشا می‌کنید، تقریبا دیگر نیازی نیست که برای تماشای محتوای بیشتر، هزینه‌ی بیشتری صرف کنید. با این حال، سرویس‌های اشتراکی بازی‌های ویدیویی از این قاعده مستثنی هستند؛ چرا که در بازی‌ها شما می‌توانید محتوای مختلفی از جمله آیتم‌های درون بازی و بسته‌ی الحاقی را خریداری کنید و یا برای تجربه‌ی یک نسخه‌ی جدید از مجموعه، پول بیشتری پرداخت کنید. در کنار این‌ها، ممکن است که شما به تجربه‌ی بازی‌ها در سبک‌های مختلف نیز علاقه‌مند شوید.

ایکس باکس گیم پس

مایکروسافت مدعی است که تمامی بازیکنان در سراسر جهان قادر به تجربه‌ی بازی‌های بزرگ و مشهوری نیستند. از این رو، به کمک سرویس ایکس باکس گیم و قیمت بسیار منصفانه‌ی آن، افراد در هر وضعیت و قشر اقتصادی می‌توانند بسیاری از آثار بزرگ و مطرح را تجربه کنند. ردموندی‌ها معتقد هستند که هدف از راه‌اندازی این سرویس اشتراکی، امکان ارائه‌ی بازی‌ها برای تمامی بازیکنان در سراسر دنیا است که گزارش‌ها نشان می‌دهد ایده و تلاش‌های آن‌ها ثمربخش بوده است.

سارا باند در این خصوص توضیح می‌دهد:

در سراسر جهان نزدیک به ۲۰۰ میلیون نفر کنسول خانگی خریداری می‌کنند و در مجموع بیش از سه میلیارد نفر به تجربه‌ی بازی‌های ویدیویی می‌پردازند. با این حال، همچنان خیلی از این افراد بنا به دلایلی قادر به تجربه‌ی شماری از عناوین بزرگ و معروف نیستند و به آن‌ها دسترسی ندارند. بر این اساس، با نگاهی به عملکرد سرویس ایکس باکس گیم پس، متوجه می‌شوید که هدف ما این است که بازی‌ها در قالب یک سرویس اشتراکی در اختیار بازیکنان قرار دهیم تا هر شخص با هر وضعیت و قشر اقتصادی بتواند بازی‌های بزرگ و بی‌نظیر این صنعت را تجربه کند. گزارش‌ها نشان می‌دهد که ایده ما جواب داده است [و ما به هدف خود رسیده‌ایم].

متاسفانه مایکروسافت آمار جدیدی از تعداد کاربران ایکس باکس کیم پس منتشر نکرده، اما ابتدای سال جاری میلادی بود که این شرکت در پیامی اعلام کرد که سرویس مذکور بیش از هجده میلیون کاربر دارد. لازم به ذکر است که سرویس اشتراکی ردموندی‌ها در حال حاضر برای کنسول‌های ایکس‌باکس وان، ایکس‌باکس سری ایکس و ایکس‌باکس سری اس و همچنین پلتفرم‌های ایکس کلاد (xCloud) و رایانه‌ی شخصی در دسترس قرار دارد. اشتراک یک ماهه‌ی این سرویس به قیمت ۱۰ دلار فروخته می‌شود، هرچند که اشتراک آلتیمیت یک پیشنهاد عالی دیگر از سوی ردموندی‌ها است که شامل عضویت ایکس باکس گیم پس و ایکس باکس لایو گلد می‌شود. به عبارتی، با این اشتراک می‌توانید علاوه بر بخش تک‌نفره و داستانی، به تجربه‌ی حالت چندنفره‌ی آنلاین بازی‌ها نیز بپردازید. عضویت یک ماهه‌ی این سرویس با قیمت ۱۵ دلار قابل خریداری است.

ایکس باکس گیم پس

در این میان، بد نیست اشاره کنم که پشتیبانی مایکروسافت از ایکس باکس گیم پس تمامی ندارد. این کمپانی چند ماهی است که در راستای گسترش جامعه‌ی سرویس اشتراکی خود، عناوین مختلف و بزرگی را تقدیم مشترکین خود می‌کند. در طول چند سال اخیر، تمامی بازی‌های انحصاری و فرست پارتی ردموندی‌ها از همان روز اول عرضه از طریق گیم پس در دسترس بازیکنان قرار گرفته‌اند و حال به نظر می‎رسد که از این پس برخی از آثار ترد پارتی نیز در روز نخست عرضه راهی این سرویس خواهند شد. برای مثال می‌توان به بازی Outriders، جدیدترین اثر استودیوی پیپل کن فلای (People Can Fly)، اشاره کرد که قرار است در روز انتشار جهانی، در سرویس مذکور هم عرضه شود.

علاوه بر این، چند روز پیش بود که سرانجام سرویس EA Play و Xbox Game Pass برای پلتفرم رایانه‌ی شخصی نیز ادغام شد که بر این اساس، کاربران پلتفرم پی‌سی این سرویس نیز از این پس می‌توانند بیش از ۶۰ بازی مختلف شرکت الکترونیک آرتز را به رایگان تجربه کنند. جدا از این گفته‌ها، به تازگی زمزمه‌هایی از ادغام سرویس اشتراکی یوپلی پلاس با گیم پس به گوش می‌رسد که بر اساس آن، گویا عناوین بزرگی همچون اساسین کرید والهالا و واچ داگز لیجن راهی سرویس مذکور خواهند شد. هرچند، این شایعه‌ها هنوز توسط یوبی‌سافت تایید و یا تکذیب نشده، اما تحقق آن با توجه به موفقیت EA Play و گیم پس چندان هم دور از انتظار نیست.

از طرفی، چند روز پیش بود که به دنبال خرید بتزدا و تمامی استودیوهای زیرمجموعه‌ی آن توسط مایکروسافت، این شرکت رسما اعلام کرد که  بازی Wolfenstein: Youngblood به همراه ۱۹ محصول دیگر بتزدا سافتورکس به ایکس باکس گیم پس اضافه شدند. علاوه بر این‌ها، چند روز پیش ردموندی‌ها از عرضه‌ی دوازده بازی جدید از جمله Star Wars: Squadrons و Yakuza 6: The Song of Life در این سرویس خبر دادند.

در پایان این خبر، دیدگاه شما در رابطه با عملکرد ایکس باکس گیم پس در ماه‌ها و سال‌های آتی چیست؟ به نظر شما، آیا این سرویس اشتراکی می‌تواند موفقیت کنسول‌های ایکس‌باکس در نسل نهم را تضمین کند؟ نظرات شخصی خود را با ما و دیگر کاربران رسانه سرگرمی به اشتراک بگذارید.




نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments