تعداد کاربران تلگرام | بهروزرسانی: ارسال ۱۵ میلیارد پیام توسط کاربران ایرانی
تعداد کاربران فعال ماهانه به 700 میلیون نفر رسید
بر اساس گزارشها، تعداد کاربران تلگرام از اکتبر سال ۲۰۱۹ با ۳۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان، در سه ماههی اول سال ۲۰۲۰ به ۴۰۰ میلیون کاربر فعال ماهانه رسید.
این شرکت همچنین در ماه ژوئن امسال (خرداد ۹۹) اعلام کرد که اپلیکیشن تلگرام با ۲.۸۹ میلیون بار دانلود در میان برنامههای برتر شبکه اجتماعی در اپاستور اپل قرار گرفته است.
این سرویس که توسط پاول دوروف بنیانگذاری شد و همچنین سایت شبکه اجتماعی روسی VK را ایجاد کرده، ادعا میکند که هر روز حدود ۱.۵ میلیون کاربر به تلگرام اضافه میشود که این رقم بیشترین میزان جذب کاربر در شبکههای اجتماعی در بیش از ۲۰ کشور دنیا را به خود اختصاص داده است.
این پیامرسان کاربران را قادر میسازد هر نوع پیام، عکس، فیلم و فایل (zip ، mp3 و غیره) ارسال کنند، همچنین گروههایی برای حداکثر ۲۰۰ هزار نفر یا کانالهایی برای پخش به مخاطبان نامحدود ایجاد کنند.
این سرویس پیامرسان که نسبت به سایرین امکانات فوقالعادهای به کاربرانش ارایه میدهد، از سرویسی به نام چت مخفی برخوردار است که در آن میتوان پیامها را پس از مدت زمان مشخصی حذف کرد. این سرویس به گونهای طراحی شده که نمیتوان از Secret Chats پیامی ارسال کرد و در صورتی که یکی از اعضای یک گفتگوی مخفی، پیامی را حذف کند، به او دستور داده میشود که پیام را نیز برای شخص دیگر پاک کند.
تلگرام با دهها سرویس پیام رسان فوری محبوب از جمله واتساپ که بیش از دو میلیارد کاربر در سراسر جهان دارد، رقابت میکند. تلگرام در مواقعی که سرویس متعلق به فیس بوک یا سایر شبکههای اجتماعی با مشکلاتی روبهرو میشود، اغلب تعداد کاربرانش افزایش مییابد.
برنامه دسکتاپ تلگرام که برای عملکرد نیازی به اتصال تلفن به اینترنت ندارد و طیف وسیعی از ویژگیها از جمله پوشهها و فضای ذخیره سازی ابری باعث شده که این مجموعه کاربران وفاداری داشته باشد.
اما این ویژگیها باعث سواستفاده از سیستم عامل آن نیز شده است؛ به طوری که حداقل چند میلیون کاربر آن به دانلود نسخههای غیرقانونی فیلمها، آهنگها و برنامهها روی آوردهاند.
تلگرام همواره مخالفانی هم داشته که از این رو برخی از دولتها اقدام به فیلتر و ممنوعیت آن کردهاند که از جمله میتوان به چین به عنوان پرجمعیتترین کشور دنیا اشاره کرد؛ با این حال چین باز هم یکی از بازارهای بزرگ تلگرام به شمار میرود.
مردم این کشور از سرویسهای غیرقانونی برای استفاده از تلگرام بهره میبرند.
طی سالی که گذشت و البته اواخر سال ۲۰۱۹ در میان سانسور و محدودیتهای شدید در چین، تلگرام پناهگاهی برای کاربرانی شد که به دنبال اطلاعات معتبر در مورد ویروس کرونا بودند.
تلگرام تا پیش از فیلتر شدن در ایران، یکی از پرطرفدارترین شبکههای پیامرسان به شمار میرفت، با این حال تعداد کاربران ایرانی تلگرام با وجود مسدود بودن این اپلیکیشن، ۵۰ میلیون نفر تخمین زده میشود؛ این آمارها نشان میدهد که بیش از ۱۰ درصد کاربران تلگرام را ایرانیان تشکیل میدهد که البته سهم قابل توجهی به شمار میرود.
تلگرام پیش بینی کرده که تا سال ۲۰۲۲ تعداد کاربرانش به بیش از یک میلیارد نفر خواهد رسید.
این کمپانی اعلام کرده بود که تا اواسط تابستان سال ۲۰۱۹ حدود ۳۶۵ میلیون بار این سرویس پیامرسان دانلود شده است.
جالب است بدانید که ممنوعیت ۴۸ ساعته استفاده از واتساپ در سال ۲۰۱۵ حدود ۵.۷ میلیون نفر و از کار افتادن ۷۲ ساعته واتساپ در سال ۲۰۱۶، هفت میلیون نفر به کاربران تلگرام اضافه کرد.
همچنین اواخر سهماههی اول سال ۲۰۱۹، تلگرام اعلام کرد که قطعی فیسبوک که شامل واتساپ هم میشد، باعث شد طی ۲۴ ساعت، ۳ میلیون کاربر جدید جذب تلگرام شوند.
به گزارش تلگرام، روزانه ۱۵ میلیارد پیام در تلگرام رد و بدل میشود. این آمار آخرین بار اوایل سال ۲۰۱۶ اعلام شد.
تلگرام در خرداد ماه امسال در میان ۱۰ برنامه پیامرسان برتر در سراسر جهان قرار گرفت.
بر اساس آمار ارایه شده، به ترتیب تیک تاک، زوم، فیسبوک، واتساپ، اینستاگرام، گوگل میت، مسنجر، فیساپ، تلگرام و یوتیوب ۱۰ اپلیکیشنی بودند که عنوان بیشترین دانلود را در سراسر دنیا به خود اختصاص دادند.
در میان سرویسهای تلگرام، کانال یکی از محبوبترین خدمات این شبکهی پیام رسان است؛ بزرگترین کانال تلگرام، کانال HINDI HD MOVIES با ۳.۲ میلیون دنبال کننده است. کانال رسمی تلگرام با ۳.۱ میلیون دنبال کننده در رتبه بعدی قرار میگیرد و در رتبهی بعدی یک کانال پروکسی به نام Proxy server MTProto با ۲.۱ میلیون دنبال کننده است.
باوجود ۴۰۰ میلیون کاربر فعال در ماه، باز هم تلگرام در رتبهی پایینتری از واتساپ، فیسبوک، اینستاگرام و وی چت قرار دارد و البته تعداد کاربرانش با اسنپ چت و وایبر تقریبا برابر است.
اواسط تابستان سال ۲۰۱۹ تعداد کاربرانی که از سیستم عامل iOS تلگرام را نصب کردند، ۳ میلیون نفر و کسانی که از دستگاههای مبتنی بر اندروید تلگرام را نصب کردند ۹ میلیون نفر گزارش شد.
جالب است بدانید که تلگرام در کشورهایی مثل اتیوپی، ازبکستان و ایران محبوبیت بسیار بیشتری نسبت به سایر کشورها دارد.
در سال ۲۰۱۶ کاربران تلگرام در ایران ۲۰ میلیون نفر تخمین زده شد و این عدد از سال ۲۰۱۸ به ۵۰ میلیون نفر رسید.
تعداد کاربران تلگرام تا آخر سال ۲۰۲۰ اعلام نشده و آمار ارایه شده مربوط به سهماههی ابتدایی سالجاری است. به این ترتیب پیش بینی میشود، تعداد کاربران این پیامرسان هماکنون با افزایش چشمگیری روبهرو شده باشد.
بهروزرسانی ۳۰ شهریور ۱۴۰۰
پژوهشگاه فضای مجازی اعلام کرده ایرانیها روزانه ۱۵ میلیارد پیام در تلگرام رد و بدل میکنند.
در کانالهای فارسی روزانه ۱.۵ میلیون مطلب منتشر میشود و بازدید از این کانالها به سه میلیارد میرسد.
۴۵ میلیون ایرانی در تلگرام عضو هستند و روزانه ۱۵ میلیارد پیام از طریق این شبکه اجتماعی رد و بدل میشود.
هماکنون ۱۷۰ هزار کانال در این پلتفرم توسط کاربران ایرانی ایجاد شده است که از این میزان ۱۱ هزار کانال بیش از ۸ هزار عضو دارند.
هماکنون هرکاربر ایرانی بهطور میانگین در ۱۳ کانال عضو است و ۸۱ درصد از ترافیک کانالهای تلگرام در اختیار ایرانیها است.
بهروزرسانی ۱۹ مهر ۱۴۰۰
قطعی ۶ ساعته واتساپ، فیسبوک و اینستاگرام باعث شد تا تعداد زیادی از کاربران به دانلود اپلیکیشن تلگرام روی بیاورند و تعداد کاربران این شبکه اجتماعی محبوب در عرض چند ساعت ۷۰ میلیون نفر افزایش یافت.
درحالی که خیل عظیمی از کاربران اقدام به دانلود و نصب پلتفرم تلگرام کرده بودند، گزارشهایی مبنی بر کند شدن تلگرام در نقاطی مثل آمریکا منتشر شد.
فیس بوک، تغییر پیکربندی معیوب را عامل قطعی ۶ ساعته این پلتفرمها اعلام کرد که در پی آن روز دوشنبه هفته گذشته دسترسی ۳.۵ میلیارد کاربر به شبکههای اجتماعی و سرویسهای پیامرسان این شرکت شامل واتساپ، اینستاگرام و مسنجر قطع شد.
تعداد کاربران تلگرام به 700 میلیون نفر رسید
تلگرام طی یک بیانیهی مطبوعاتی اعلام کرد که تعداد کاربران فعال ماهانه این سرویس اکنون به بیش از ۷۰۰ میلیون نفر رسیده است.
این پیامرسان که در میانه پنج اپلیکیشن پردانلود دنیا قرار دارد، توانسته در پنج ماه اخیر ۲۰۰ میلیون نفر به تعداد کاربران فعال ماهانهی خود بیفزاید. تلگرام اوایل سال میلادی جاری تعداد کاربران فعال ماهانهاش را ۵۰۰ میلیون اعلام کرده بود.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید