ایکس باکس لایو گلد و گیم پس آلتیمیت با یکدیگر ادغام میشوند
شایعهای که شاید صحت داشته باشد
شواهد امر گویای این موضوع است که شرکت مایکروسافت بهزودی سرویسهای ایکس باکس لایو گلد و گیم پس آلتیمیت را با یکدیگر ترکیب میکند.
محبوبیت سرویسهای اشتراکی را نمیتوان انکار کرد. بعد از موفقیت بیچون و چرای ایکسباکس گیم پس، چند روز پیش بود که شرکت سونی نیز از سرویس خود با نام پلیاستیشن پلاس رونمایی کرد. این سرویس در برخی زمینهها تفاوت زیادی با گیم پس دارد؛ به طوری که در پی ادغام پلیاستیشن پلاس قدیمی با پلیاستیشن ناو، تنها یک اشتراک در شبکهی پلیاستیشن قابل خریداری خواهد بود. این در حالی است که ماجرا در ایکسباکس کمی متفاوت بوده و اشتراکهای متعددی برای کاربران در نظر گرفته است.
برای مثال، کاربران ردموندیها میتوانند اشتراک یک ماهه ایکس باکس لایو گلد را با قیمت ۱۰ دلار خریداری کنند. از طرفی، اشتراک یک ماهه گیم پس با قیمت ده دلار به فروش میرسد. در این میان، افرادی که قصد خرید هر دو سرویس را به طور یکجا داشته باشند، میتوانند با پرداخت ۱۵ دلار به مدت یک ماه در گیم پس آلتیمیت عضو شوند.
در همین راستا، به نظر میرسد که مایکروسافت در آیندهی نه چندان دور هر دو سرویس ایکس باکس گیم پس آلتیمیت و ایکس باکس لایو گلد را برای همیشه با یکدیگر ادغام میکند. در واقع، گیم پس به عنوان یکی از مولفههای اصلی اکوسیستم ایکس باکس را تشکیل میدهد که با گسترش آن، چندان دور از انتظار نیست که ردموندیها به دنبال افزایش تعداد کاربران خود باشند. بر این اساس، ادغام هر دو سرویس میتواند نتایج خوبی را برای مایکروسافت به همراه داشته باشد.
ماجرا از این قرار است که برد سمز، یکی از ژورنالیستهای صنعت بازیهای ویدیویی، در گزارش اخیر خود ادعا کرده که مایکروسافت بهزودی به فروش جداگانهی اشتراک ایکس باکس لایو گلد پایان میدهد و این سرویس در آیندهی نزدیک تنها از طریق اشتراک ایکس باکس گیم پس آلتیمیت در دسترس بازیکنان قرار خواهد گرفت. این بدان معنا است که اگر تمایلی هم به سرویس اشتراکی گیم پس نداشته باشید، برای تجربهی بخش آنلاین بازیها باید اشتراک گیم پس آلتیمیت را خریداری کنید.
بدیهی است که این اقدام تاثیر زیادی در رشد تعداد کاربران گیم پس میگذارد. با این حال، بدون شک با اعتراض گروهی از بازیکنان عادی ایکس باکس روبهرو خواهد شد. در حقیقت، اگرچه گیم پس بیش از ۲۵ میلیون کاربر در سراسر جهان دارد، اما هنوز هم شماری از مخاطبهای مایکروسافت علاقهای به عضویت در این سرویس ندارند و برای تجربهی بازیها، آنها را به طور جداگانه خریداری میکنند. از طرفی، تمامی بازیهای آنلاین و چندنفره در سرویس مزبور حضور ندارند و به همین خاطر راهی جز خرید آنها نیست.
بر این اساس، در صورت ادغام آن دو، این دسته از افراد به اجبار باید ۵ دلار بیشتر از قبل هزینه کنند تا ضمن دسترسی به بخش مولتیپلیر، از مزایا و امکانات گیم پس استفاده کنند. موضوعی که بدون تردید اعتراضهای شدید بازیکنان را در پی خواهد داشت. البته، دقت داشته باشید که این ادعا هنوز از سوی مایکروسافت تایید و یا تکذیب نکرده و رسانههای رسمی و نزدیک به ردموندیها نیز واکنشی از خود در قبال این گفتهها نشان ندادهاند. بنابراین، هنوز نمیتوان با قاطعیت درباره اذغام ایکس باکس گیم لایو گلد و گیم پس آلتیمیت اظهار نظر کرد و طبق معمول، باید منتظر خبرهای موثق بمانیم.
این اولین باری نیست که گزارشهایی در خصوص ادغام گیم پس آلتیمیت و ایکس باکس لایو گلد به گوش میرسد. در طول سالهای اخیر، شایعههای متعددی در این زمینه منتشر شدهاند که البته مایکروسافت پیشتر اعلام کرده بود برنامهای برای انجام این کار ندارد و تغییراتی در زمینهی سرویسهای ایکس باکس ایجاد نخواهد شد. با این حال، از آنجا که پلیاستیشن پلاس شامل سه سطح مختلف است، چندان بعید نیست که مایکروسافت نیز اقداماتی در جهت اصلاح اشتراکهای خود انجام دهد.
در خلال این گفتهها، بهتر است اشاره کنم که ظاهرا مایکروسافت به دنبال راهاندازی یک اشتراک خانوادگی برای Xbox Game Pass است. طبق تازهترین گزارشهای منتشر شده، به نظر میرسد که در صورت تحقق این موضوع، تا ۵ نفر از اعضای خانواده میتوانند از امکانات سرویس مزبور استفاده کنند. بدین ترتیب، شاید ترکیب گیم پس آلتیمیت و ایکس لایو گلد به همراه راهاندازی سرویس خانوادگی گیم پس میتواند از جمله تغییرات آتی مایکروسافت باشد.
ناگفته نماند که فیل اسپنسر، رئیس کل بخش گیمینگ مایکروسافت، مدتی قبل در گفتوگویی اعلام کرد که مایکروسافت در حال حاضر برنامهای برای افزایش قیمت اشتراک سرویس ایکس باکس گیم پس ندارد و آنها فقط به دنبال جذب مخاطبان بیشتر هستند. اسپنسر با اشاره اینکه افزایش قیمت اشتراک این سرویس چندان دور از انتظار نیست، اما این امر به این زودیها اتفاق نخواهد افتاد. از طرفی، او خاطرنشان کرد که فروش بازیها همچنان جزء اولویتهای اصلی تجارت مایکروسافت بوده و در ایکس باکس هیچ مدل کسب و کاری نسبت به دیگری برتری ندارد و با توجه به حجم بالای فروش بازیها، این رویکرد همچنان ادامه خواهد داشت.
در پایان این خبر، دیدگاه شما در رابطه با ادغام ایکس باکس لایو گلد و گیم پس آلتیمیت چیست؟ به نظر شما، آیا این امر میتواند تاثیر بهسزایی در گسترش سرویس اشتراکی ردموندیها بگذارد؟ فراموش نکنید که نظرات شخصی خود را با ما و دیگر کاربران رسانه سرگرمی به اشتراک بگذارید.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید