1%
  • 0/10

مدیاتک ۹۴۰۰، شاهکار پردازنده‌های اندروید در سال ۲۰۲۵ خواهد بود

حتی قوی‌تر از اسنپدراگون ۸ نسل ۴!

مدیاتک ۹۴۰۰، شاهکار پردازنده‌های اندروید در سال ۲۰۲۵ خواهد بود ۰ ۲۷ آذر ۱۴۰۲ اخبار فناوری کپی لینک
دایمنسیتی ۹۴۰۰

به تازگی خبری منتشر شده مبنی بر اینکه مدیاتک سال آینده با دایمنسیتی ۹۴۰۰ موفق خواهد شد کوالکام و اسنپدراگون ۸ نسل ۴ را متوقف کند.

مدیاتک با رونمایی از پردازنده‌ی دایمنسیتی ۹۳۰۰، نشان داد که می‌توان پردازنده‌ی قدرتمندی ساخت و در آن از هیچ هسته‌ی کم‌مصرفی استفاده نکرد. اینطور شد که این تراشه با هشت هسته‌ی فوق‌العاده قدرتمند طراحی شده؛ ۴ هسته از نوع Cortex-X4 و ۴ هسته از نوع Cortex-A720 که هر دوی آن‌ها فرکانس بیشتر از ۳ گیگاهرتز دارند.

در تست‌های مختلف آمده که دایمنسیتی ۹۳۰۰ زیر فشار سنگین به سرعت داغ شده و فرکانسش به ۱ گیگاهرتز کاهش پیدا می‌کند که البته خود شرکت مدیاتک این تست‌ها را «دروغ» خوانده و می‌گوید واقعی نیستند. اگر فکر می‌کنید مدیاتک شاید از این کار پشیمان شده و می‌خواهد دایمنسیتی ۹۴۰۰ را با هسته‌های کم‌مصرف راهی بازار کند، احتمالا اشتباه می‌کنید.

طبق خبری که به تازگی توسط یک افشاگر چینی معروف یعنی Digital Chat Station منتشر شده، ظاهرا مدیاتک قصد ندارد سال آینده از ترکیب مشابه برای دایمنسیتی ۹۴۰۰ استفاده کند؛ یعنی دیگر خبری از ۴ هسته‌ی Cortex-X5 نخواهد بود و به جای آن، ۳ هسته از این نوع و ۵ هسته از نوع Cortex-A در تراشه‌ی یادشده ایفای نقش خواهند کرد.

اینطور که به نظر می‌رسد، این تراشه با فناوری TSMC N3 ساخته خواهد شد که گفته می‌شود حتی از اسنپدراگون ۸ نسل ۴ هم از تمامی جهات بهتر ظاهر خواهد شد. البته جالب است بدانید هم دایمنسیتی ۹۴۰۰ و هم اسنپدراگون ۸ نسل ۴ قرار نیست هیچ هسته‌ی کم‌مصرفی داشته باشند و هر دو هم با فناوری ساخت ۳ نانومتری شرکت TSMC تولید خواهند شد.

البته اینطور که به نظر می‌رسد، تفاوت قیمتی بین این دو تراشه زیاد خواهد بود چون کوالکام قصد دارد در تراشه‌ی پرچم‌دار بعدی خود از هسته‌های سفارشی Oryon استفاده کند که گفته می‌شود قدرتی معادل قدرت پردازنده‌های کامپیوتر خواهند داشت.

قیمت مناسبی که دایمنسیتی دارد به احتمال زیاد سبب می‌شود شرکت‌های زیادی به استفاده از تراشه‌ی این شرکت در گوشی‌هایشان روی بیاورند. البته اگر مدیاتک موفق شود در کنترل دمای این پردازنده عملکرد خوبی از خود به نمایش بگذارد چون حالا هم مشخص نیست دایمنسیتی ۹۳۰۰ واقعا چه عملکردی زیر فشار سنگین دارد.




نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments