مرگ شخصیت جوجوتسو کایسن در انیمه احساسی‌تر از مانگا بود!
1%
  • 0/10

مرگ شخصیت جوجوتسو کایسن در انیمه احساسی‌تر از مانگا بود!

مرگی که به یک شاهکار هنری تبدیل شد.

مرگ شخصیت جوجوتسو کایسن در انیمه احساسی‌تر از مانگا بود! ۷ ۱۲ آذر ۱۴۰۲ مقالات جانبی انیمه کپی لینک

طرفدارن با توجه به قسمت‌های اخیر انیمه جذاب و دیدنی جوجوتسو کایسن (Jujutsu Kaisen)، پی برده‌اند که مرگ شخصیت جوجوتسو کایسن در انیمه احساسی‌تر و با جزئیات بیشتری از مانگا به تصویر کشیده شده است.

انیمه محبوب و پرطرفدار جوجوتسو کایسن که پخش آن تا به امروز نیز به پایان نرسیده است، یک انیمه بسیار زیبا و هیجان انگیز در ژانر شونن است که هرکدام از تصمیماتی که شخصیت‌های آن می‌گیرند، عواقبی به دنبال دارد. این انیمه که توسط استودیو ماپا (Mappa Studio) ساخته و کارگردانی شده است، در لیست انیمه‌هایی قرار گرفته است که گرافیک بسیار قوی دارد و جلوه‌های بصری خارق العاده‌ای در آن بکار گرفته شده است. نکته جالبی که در رابطه با این انیمه وجود دارد، این است که اگرچه کلیشه‌های ژانر شونن در آن زیاد استفاده نشده است اما با این حال، به طرز ماهرانه‌ای توانسته است این حس را به بینندگان القا کند که در انیمه قرار گرفته‌اند و احساسات کارکترهای مختلف را به بهترین نحو ممکن درک کنند و با آنها ارتباط بگیرند. صحنه‌های اکشن بسیار جذاب، خط داستانی جالب، موسیقی متن، صداگذاری و البته کارکترهای این انیمه باعث شده‌اند که جوجوتسو کایسن با انیمه‌های فوق العاده محبوب و شناخته شده سراسر دنیا، همانند انیمه شیطان کش (Demon Slayer) و حمله به تایتان/تایتان مهاجم (Attack on Titan)، مقایسه شود. اکنون، طرفدارانی که هم مانگا را مطالعه و هم انیمه را تماشا کرده‌اند، به این نکته جالب پی برده‌اند که در فصل دوم انیمه جوجوتسو کایسن، سعی شده است صحنه‌ها و اتفاقات مهم داستان با جزئیات بیشتری به تصویر کشیده شود تا بتواند تاثیرگذار بیشتری بر مخاطبان خود بگذارد. این جزئیات به اتفاقات و حوادث آرک‌های مختلف داستان اضافه شده است، و به همین خاطر نیز اکنون این صحنه‌ها در انیمه دو چندان جذاب‌تر از مانگا به نظر می‌رسند. بر همین اساس، ما نیز در ادامه این مطلب به معرفی و بررسی مرگ شخصیت جوجوتسو کایسن می‌پردازیم که در انیمه احساسی‌تر از مانگا به تصویر کشیده شده‌اند. توجه داشته باشید که این مطلب حاوی اسپول می‌باشد.

اگرچه، شوتا گوشوشزونو (Shota Goshozono) که کارگردانی قسمت هجدهم فصل دوم را بر عهده داشت، صحنه مرگ نانامی را به زیباترین و احساسی‌ترین شکل ممکن بازسازی کرده است، اما در ادامه این مطلب ما به جزئیات کوچکی که انیمه برای تاثیرگذاری بیشتر به آن صحنه اضافه کرده است، می‌پردازیم و آنها را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

مجاورتی زیبا بین رویا و واقعیت

صحنه نانامی که در ساحل قرار گرفته است، در مانگا اتفاق نمی‌افتد و انیمه این صحنه را به داستان اضافه کرده است. در فصل صد و بیستم مانگا، نانامی در رابطه با زندگی‌اش در مالزی فکر می‌کند. با این حال، تنها چند تابلو با تصویر ساحل و آسمان در مانگا طراحی شده است و نه بیشتر. اما در انیمه نانامی با لبخندی بر روی لبش در مالزی به تصویر کشیده شده است. حال او می‌تواند آزادانه، همانگونه که همیشه رویایش را در سر می‌پروراند، زندگی می‌کند. اما همه این‌ها، چیزی جز یک آرزوی قشنگ نیستند.

نبرد، رویاها و مرگ نانامی، همه در کمتر از نیم فصل در مانگا اتفاق می‌افتند. این اتفاقات به گونه‌ای سریع رخ می‌دهند که خوانندگان زمانی برای درک چرخش تکان‌دهنده اتفاقات پیدا نمی‌کنند. اما انیمه با اضافه کردن چنین جزئیاتی به خط داستانی، موفق می‌شود یکی از غمگین‌ترین مرگ‌های مانگا را به یک شاهکار هنری تبدیل ‌کند.

صحنه مرگ نانامی همواره بین رویا و واقعیت جابه‌جا می‌شود. اگرچه این سکانس کمی طولانی است اما شما نمی‌خواهید هیچگاه به پایان برسد زیرا که می‌دانید پس از آن چه اتفاقی قرار است بیفتد. به این ترتیب، استودیو ماپا (Studio Mappa)، با اضافه کردن چنین جزئیاتی به داستان، یکی از زیباترین صحنه‌های مرگ شخصیت جوجوتسو کایسن را به تصویر کشید.   

صحنه یو هایبارا نیز در انیمه جوجوتسو کایسن با مانگا تفاوت دارد!

همیشه جزئیات کوچک از اهمیت زیادی برخوردار هستند. در این صحنه، مانگا، چهره یو هایبارا (Yu Haibara) را نشان نمی‌دهد. همانطور که نانامی به دوست از دنیا رفته خود فکر می‌کند، مانگا تنها نمایی از پشت یو هایبارا را نشان می‌دهد. اما با این حال، در انیمه زمانی که نانامی در حال تصور کردن او در دروازه مرگ است، چهره یو هایبارا بر روی صفحه نمایش داده می‌شود. چهره او در ابتدا کمی تیره و تار به نظر می‌رسد، اما کم کم شفاف‌تر از قبل می‌شود. همه این اتفاقات، از دیدگاه نانامی نشان داده می‌شود. در ابتدا یو هایبارا از نظر نانامی مبهم به نظر می‌رسد، زیرا که او در حال فراموش کردن چهره دوستش است؛ که البته امری طبیعی است زیرا بیشتر از دوازده سال از مرگ یو هایبارا می‌گذرد. سپس همانطور که خاطرات او واضح‌تر می‌شوند، چهره‌اش نیز در ذهن نانامی روشن‌تر و شفاف‌تر به نظر می‌رسد.

یو هایبارا به یوجی (Yuji) اشاره می‌کند. یوجی با نگاه کردن به نانامی عزیزش در دروازه مرگ، بسیار کوچک و ترسیده به نظر می‌رسد. نانامی خود می‌داند که یوجی از این موضوع رنج خواهد برد و به همین خاطر نیز دوست ندارد یوجی او را تماشا کند. در عوض، نانامی تنها لبخند می‌زند و آینده دنیای جوجوتسو را به یوجی می‌سپارد.



مطالب مرتبط

دیگران نیز خوانده‌اند

نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
guest

7 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments