همکاری Epic Games و ناسا در یک پروژهی بزرگ واقعیت مجازی!
گشت و گذار در مریخ
سازمان ناسا و کمپانی Epic Games با هم برای طراحی یک تجربه پیشرفته واقعیت مجازی در مریخ همکاری میکنند.
رشد سریع تکنولوژی واقعیت مجازی در صنعت بازی، باعث شده تا فرصتهای بیشتری در صنایع دیگر به وجود بیاید. به عموان مثال میتوان از تحقیقات علمی نام برد و ناسا هم این پتانسیل را به خوبی درک کرده است. طی بیانیهی اخیر ناسا، آنان با همکاری شرکت Epic Games قصد دارند تا چالشی را پیش روی توسعهدهندگان قرار دهند. این چالش در واقع ساخت Assetهای مخصوص واقعیت مجازی بر پایهی مریخ است تا به آماده شدن برای سفر به این سیاره کمک کند.
این چالش توسط پلتفرم HeroX که به سازمانها اجازهی پیدا کردن راه حل برای پروژههای منحصر به فرد میدهد، تهیه شده است. همچنین ناسا تصمیم گرفت با Epic Games همکاری کند تا این چالش را پیش روی توسعهدهندگان بازی قرار دهد. توسعهدهندگان میتوانند از موتور Unreal Engine 5 استفاده کنند تا Assetها و تجربیات مخصوص سیاره مریخ را بسازند. همهی اینها قرار است در پروژهی Mars XR ناسا استفاده شوند.
قاعدتا توسعهدهندگان برای ساخت این شبیهساز مریخ، دستتنها نیستند و لازم نیست که آن را از ابتدا طراحی کنند. محیط MarsXR محتوایی قابل توجه از مارس دارد و شامل ۴۰۰ کیلومتر مربع از سطح مریخ به همراه چرخه روز و شب، شرایط آب و هوایی واقعگرایانه، جاذبهی مریخ و البته Assetهایی شامل لباس فضانوردی میشود. توسعهدهندگان میتوانند این Assetها را افزایش دهند، یا این که از آنان برای خلق تجربهی واقعیت مجازی مخصوص خود استفاده کنند.
ناسا در حال حاضر به دنبال ۵ استایل متفاوت از تجربهی واقعیت مجازی است و توسعهدهندگان میتوانند از بین آنها، مناسبترین را انتخاب کنند نام این ۵ دستهبندی که ناسا آنان را اعلام کرده، عبارتند از ساخت کمپ، تحقیق علمی، تعمیرات، گشت و گذار و Blow Our Minds که این دستهبندی آخر، ممکن است شامل به تصویر کشیدن بیگانگان مریخ باشد! ۲۰ جایزه به صورت کلی، به همراه ۴ جایزه برای هر دستهبندی وجود دارد و همچنین به صورت کلی ۷ هزار دلار برای این پروژه جایزه در نظر گرفته شده است. افرادی که میخواهند در این چالش شرکت کنند، ۸۰ روز مهلت دارند.
این چالش همین الان هم با بازخورد خوبی مواجه شده بیش از ۱۵۰ تیم وارد این چالش شدهاند. قاعدتا این که تیمهای بسیار بیشتری طی ماههای آینده وارد این چالش شوند، باعث تعجب نخواهد بود. تیمهای بسیار زیادی با اعضایی از گوشه و کنار دنیا، این فرصت را غنیمت شمردهاند و تصمیم دارند تا شانس خود را برای ساخت یک تجربه واقعیت مجازی از مریخ امتحان کنند.
انتقادی که به این چالش ناسا وارد است، این موضوع میتواند باشد که فقط ۲۰ تیم قادر به دریافت جایزه از ناسا خواهند بود و با توجه به منابع مالی کلانی که پشت این سازمان قرار دارد، تا حدودی در اختصاص دادن جوایز، کمکاری شده است.
نظر شما در مورد این چالش ناسا در تجربه واقعیت مجازی مریخ چیست؟ فکر میکنید این چالش باعث ساخت یک تجربهی انقلابی خواهد شد؟ ممنون میشویم که نظر خودتان را در این مورد با ما به اشتراک بگذارید.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید