در طول بازی به وفور با هوردهای مختلفی از زامبیها روبرو میشوید و اگر نتوانید به خوبی از مکانیزمهای موجود در بازی و آیتمهای محیط به خوبی استفاده کنید، احتمالا برای از بین بردن آنها دچار مشکلات زیادی خواهید شد. از طرفی دیگر استفاده از یک ماشینگان یا شعله افکن میتواند سورپرایز خوبی از طرف بریتانیاییها باشد! اگر خیلی خلاصه بخواهم متود از بین بردن هوردها را تشریح کنم، باید بگویم که به هیچ وجه کار سختی نیست؛ تنها کاری که باید انجام دهید این است که از هر چیزی که در محیط اطراف شما وجود دارد استفاده کنید و ارتقای سلاح و شخصیت اصلی بازی را هم فراموش نکنید؛ این استراتژی حداقل تا درجه سختی نرمال مراسم زامبیکُشی شما را ختم به خیر میکند.
از بین بردن هزاران زامبی در هر ساعت با حداکثر ۵-۶ نوع سلاحی که در زمان جنگ جهانی دوم مورد استفاده قرار میگرفتند، مقدمات اسارت این بازی در دام تکرار و یکنواختی را فراهم میکند
حالا اگر تمامی این مکانیزمها را در دل بخش Co-op که تا چهار نفره قابل بازی است، ترکیب کنید، میتوانید بازی Zombie Army 4: Dead War را به عنوان یک سرگرمی طولانی مدت بشناسید. به غیر از کمبود تنوع سلاحها، تقریبا همه چیز آماده است تا از این بازی به عنوان یک جایگزین مناسب برای آثاری قدیمیتر مانند Left 4 Dead استفاده کنید. البته هرگز نمیخواهم بگویم که این بازی میتواند بهتر از ساختهی تحسینبرانگیز ولو باشد، اما اگر به دنبال یک Co-op مدرنتر هستید تا حسابی زامبیها را سلاخی کنید، بازی زامبی آرمی 4 میتواند پیشنهاد خوبی باشد.
دهههای ۳۰ و ۳۰ میلادی در اروپا، همواره بهانهی خوبی برای خلق یک اتمسفر گیرا در بازیهای ویدیویی بوده است. از The Saboteur گرفته تا Call of Duty، همیشه بازیسازان سعی کردهاند تا از تلفیق فضای تلخ و تاریک جنگ جهانی با معماری بینظیر اروپای قرن بیستم، صحنههای بینظیری را به تصویر بکشند؛ کاری که استودیوی ربلیون هم در اجرای آن موفق بوده است. شاید جنگ جهانی دوم در اروپا بیشتر از هر چیزی ما را به کشورهای شوروی، آلمان یا نهایتا فرانسه برده باشد اما به لطف Zombie Army 4: Dead War قرار است این بار با آلمانهای نازی در کشور ایتالیا مقابله کنیم. استفاده از شهرهای خاص این سرزمین چکمهپوش به خصوص ونیز، این امکان را در اختیار سازندههای بازی قرار داده تا بتوانند با تزریق مه و تاریکی و خون و زامبی به رگهای آن، اتمسفری کمنظیر و جذاب را خلق کنند. به هر حال نمیتوان منکر این مسئله شد که گرافیک هنری بازی به خوبی میتواند بازیکن را تحت تاثیر خود قرار دهد؛ هرچند که زامبی آرمی 4 به لحاظ هنری تمام تلاش خود را به کار گرفته تا اثری تحسینبرانگیز باشد، اما گرافیک فنی بازی چندان چنگی به دل نمیزند. دیر لود شدن بافتها، انواع و اقسام باگها و تکسچرهای معمولی، باعث شده تا این بازی به لحاظ فنی در خوشبینانهترین حالت عملکردی متوسط داشته باشد.