چرا نویسندهی فیلم Spider-Man فعلا تمایلی برای بازگشت به ژانر ابرقهرمانی ندارد؟
دیوید کوپ ترجیح میدهد روی ژانرهای دیگری کار کند
دیوید کوپ نویسندهی فیلم Spider-Man در مصاحبهی اخیر خود توضیح داد چرا در حال حاضر تمایلی برای کار روی آثار ابرقهرمانی ندارد.
وقتی به لیست آثار ابرقهرمانی ساخته شده در تاریخ سینما نگاهی میاندازیم، با فیلمهای شاخصی مواجه میشویم که Spider-Man محصول سال ۲۰۰۲ یکی از آنها است. یازدهمین فیلم سم ریمی (Sam Reimi) در مقام کارگردان جدا از دریافت بازخوردهای مثبت، به اولین اثری تبدیل شد که در هفتهی افتتاحیه بیش از ۱۰۰ میلیون دلار فروخت. ثبت چنین رکوردی نشان داد برخلاف عقیدهی تعدادی از مخاطبان و کارشناسان در آن زمان، آثار ابرقهرمانی پتانسیل بالایی برای دستیابی به فروش بالا دارند. در این میان، نباید از نقش دیوید کوپ (David Koepp) غافل شد که وظیفهی نوشتن فیلمنامه را بر عهده داشت.
پیشبینی میشد دیوید کوپ برای نوشتن فیلمنامهی قسمتهای بعدی مرد عنکبوتی بازگردد اما او نه تنها در این پروژهها حضور نیافت، بلکه به هیچ پروژهی ابرقهرمانی دیگری هم نپیوست. اتخاذ چنین تصمیمی از سوی او حس کنجکاوی بسیاری از سینماروها را طی سالهای اخیر برانگیخته است. خبرنگار وب سایت The Hollywood Reporter که به خوبی از این موضوع آگاه بود، تصمیم گرفت یکی از سوالات مصاحبهی خود با کوپ را به آن اختصاص دهد. نویسندهی فیلم Spider-Man هم در پاسخ گفت احتمال بازگشت به ژانر ابرقهرمانی وجود دارد اما فعلا ترجیح میدهد روی آثار متفاوتی کار کند:
همانطور که میدانید، نباید با قطعیت دربارهی عدم انجام یک کار صحبت کرد [از همین رو احتمال بازگشت وجود دارد]. از کار روی Spider-Man لذت بردم اما فیلمهای ابرقهرمانی به شکل عمیقی تغییر کرده و داستانگوییشان بسیار پیچیده شده است. این آثار در مقایسه با زمانی که به آنها علاقهمند بودم، تغییر کردهاند. علیرغم اینکه دوست دارم به تماشایشان بنشینم، ترجیح میدهم روی دیگر ژانرها کار کنم.
دیوید کوپ در ادامهی صحبتهای خود به یکی از قابلتوجهترین تفاوتهای میان آثار ابرقهرمانی قدیمی و مدرن پرداخت. طبق گفتههای او، فیلمهای ابرقهرمانی در گذشته از روایتهای سادهای برخوردار بودند اما امروزه به یک دنیای سینمایی تعلق داشته و باید قصهای را به تصویر بکشند که بخشی از یک ماجرای بزرگتر است. در حال حاضر، دو استودیوی مارول و برادران وارنر از چنین سیاستگذاری برای آثار ابرقهرمانی استفاده میکنند. یونیورسال پیکچرز هم قصد داشت دارک یونیورس را معرفی کند که شکست تجاری The Mummy محصول سال ۲۰۱۷ باعث لغو تمامی برنامهها شد.
دیوید کوپ پس از Spider-Man روی ژانرهای مختلفی کار کرد که برای مثال میتوان به ماجراجویی، کمدی، اکشن و دلهرهآور اشاره کرد. او همچنین چندی پیش هفتمین فیلم خود در مقام کارگردان را ساخت. این اثر You Should Have Left نام داشته و در ژانر وحشت روانشناختی قرار میگیرد. داستان حول محور یک خانوادهی سه نفره میچرخد که برای گذراندن تعطیلات خانهای را در یکی از مناطق کشور ولز رزرو میکنند؛ خانهای که توسط موجودات شیطانی تسخیر شده است. این فیلم بازخوردهای متوسطی را دریافت کرده و نسخهی دیجیتالی آن هم اکنون قابلتهیه است.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید