راهنمای بازی Valorant | اقتصاد، فروشگاه و معرفی کلی قابلیت‌های ایجنت‌ها
1%
  • 0/10

راهنمای بازی Valorant | اقتصاد، فروشگاه و معرفی کلی قابلیت‌های ایجنت‌ها

مروری بر سیستم دریافت و خرج پول در بازی و سپس معرفی قابلیت‌های ایجنت‌ها به‌صورت کلی

راهنمای بازی Valorant | اقتصاد، فروشگاه و معرفی کلی قابلیت‌های ایجنت‌ها ۱ ۱۶ تیر ۱۳۹۹ راهنما و آموزش کپی لینک

در قسمت چهارم از سری مطالب راهنمای بازی Valorant به معرفی حالت‌های مختلف همچون Unrated و Competitive پرداختیم. حال در این قسمت، سیستم اقتصاد را مرور خواهیم کرد، به جزئیات فروشگاه می‌پردازیم و قابلیت‌های ایجنت‌ها را در بازی Valorant به‌صورت کلی توضیح خواهیم داد.

سیستم اقتصاد

سوال ابتدایی این‌که اصلا منظور از سیستم اقتصاد چیست؟ شاید فکر کنید که این بخش به سیستم خرید آیتم‌های ظاهری که با پول واقعی سر و کار دارد ربط داشته باشد که در این صورت، اشتباه فکر می‌کنید! در واقع ما از سیستم درون بازی صحبت می‌کنیم که در هر مسابقه برقرار است. در  Valorant هم مثل CS:GO شما برای مجهز شدن به سلاح قوی‌تر و تجهیزات بیشتر باید پول خرج کنید، اما چگونه پول به‌دست آوریم؟ علاوه بر این‌که هر راند مقداری پول (بسته به برد یا باخت) به شما تعلق می‌گیرد، کشتن دشمنان و کاشتن یا خنثی کردن بمب هم جیب‌تان را پرتر می‌کند. این را یادآوری کنم که سیستم اقتصاد در تمام حالت‌های بازی به جز Spike Rush معنا دارد و در این حالت با آن طرف نیستیم.

در اولین راند هر مسابقه و همچنین اولین راند پس از جابه‌جا شدن طرفین، هر بازیکن ۸۰۰ واحد پول دارد که با آن نهایتا بتوانید یک سلاح کمری قوی‌تر بگیرید یا خود را به سپر سبک مجهز کنید. در ادامه مقدار پولی که بسته به هر وضعیتی به‌دست می‌آورید را می‌بینید.

  • ۱۹۰۰ واحد پول در صورت باختن راند
    • ۵۰۰ واحد پول اضافه در صورتی که دو راند پشت سر هم ببازید
    • ۱۰۰۰ واحد پول اضافه در صورتی که حداقل سه راند پشت سر هم ببازید
  • ۳۰۰۰ واحد پول در صورت بردن راند
  • ۲۰۰ واحد پول به ازای کشتن هر دشمن
  • هنگامی که یک هم‌تیمی از بازی خارج شود:
    • ۴۰۰ واحد پول اگر از تیم مقابل هم یک نفر خارج شده باشد و شما راند را ببازید
    • ۵۰۰ واحد پول اگر تیم مقابل کامل باشد و شما راند را ببازید
    • ۷۰۰ واحد پول اگر از تیم مقابل هم یک نفر خارج شده باشد و شما راند را ببرید
    • ۸۰۰ واحد پول اگر تیم مقابل کامل باشد و شما راند را ببرید
  • ۳۰۰ واحد پول در صورتی که اسپایک یا همان بمب را بکارید (تمام اعضای تیم همین مقدار پول دریافت می‌کنند)
  • ۳۰۰ واحد پول در صورتی که اسپایک را خنثی کنید
قابلیت‌های بازی Valorant
میزان پولی که در هر راند دریافت می‌کنید و چگونگی دریافت آن، در گوشه‌ی پایین راست صفحه نمایش داده می‌شود

این را بگویم که مقدار پول دریافتی هنگامی که بیشتر از یک نفر تیم شما را ترک کند ممکن است متغیر باشد که خب فعلا به چنین موردی برنخورده‌ایم! اگر شما هم برخوردید بهتر است از بازی خارج شوید!

توجه به این ارقام طی هر مسابقه می‌تواند روی استراتژی‌ای که تعیین می‌کند تاثیر داشته باشد، به‌خصوص اگر یک تیم کاملا هماهنگ با یکدیگر باشید.

فروشگاه

این‌جا هم با فروشگاه آیتم‌های ظاهری که پول واقعی در آن استفاده می‌شود کاری نداریم و به سراغ فروش اسلحه و تجهیزات می‌رویم. طی مسابقه و پیش از شروع هر راند، زمان مشخصی دارید که Buy Phase نام دارد و طی آن به خرید موارد مدنظر خود می‌پردازید. دکمه‌ی پیش‌فرض مراجعه به فروشگاه B است که البته می‌توانید آن را تغییر دهید.

همان‌طور که در بالا می‌بینید، در بازی Valorant با سلاح‌های زیادی روبرو نیستیم و کلا ۱۷ سلاح در ۵ دسته وجود دارد. نمایش این موارد هم در قالب یک جدول واحد است و مثل CS:GO جداگانه تقسیم نشده‌اند. در نتیجه با یک نگاه ساده می‌توانید بفهمید که چه خبر است و سریع موارد مورد نیاز خود را انتخاب کنید. به جز اسلحه، دو بخش Armor یا همان سپر محافظ و Abilities یا همان قابلیت‌ها هم قرار دارد که در هر دو، نیاز پیدا می‌کنید تا پول خرج کنید. یکی از بخش‌های خاصی که در فروشگاه Valorant می‌بینید، امکان خرید سلاح برای دیگران است. در یک راند شاید سلاحی بخواهید اما پولش را ندارید. با راست کلیک کردن روی سلاح مورد نظر می‌توانید به هم‌تیمی‌های خود اعلام کنید که آن را می‌خواهید و یکی از یاران، در صورتی که بخواهد و پولش را هم داشته باشد، قادر است آن تفنگ را برای شما بخرد. اگر پول اضافه دارید، هم از طریق گزینه‌ی بالا سمت چپ این موضوع را اعلام کنید تا اگر کسی به چیزی احتیاج داشت، اعلام نیاز کند. این قابلیت تنها محدود به اسلحه است و برای محافظ و قابلیت‌ها نمی‌توانید از آن بهره ببرید.

به جز دکمه‌ی اعلام داشتن پول کافی، دو گزینه‌ی Let’s Save و Let’s Buy هم وجود دارد که برای تعیین استراتژی تیمی به‌کار می‌آید؛ جایی که خرج یا ذخیره‌ی به موقع پول هم می‌تواند روی سرنوشت نهایی مسابقه تاثیرگذار باشد.

معرفی قابلیت‌های کلی ایجنت‌ها در بازی Valorant

حالا به یکی از موارد مهم در بازی Valorant می‌رسیم. مهم‌ترین تفاوت این عنوان با CS:GO در همین وجود ایجنت‌هاست که هر کدام از قابلیت‌های مختلف و منحصربه‌فردی بهره می‌برند. تمام ایجنت‌ها چهار قابلیت دارند که به سه دسته بر اساس زیر تقسیم می‌شوند:

  • Signature Ability (دکمه‌ی پیش‌فرض E): قابلیتی که در هر راند به‌صورت خودکار در دسترس است و پس از استفاده، یا پس از گذشت زمانی مشخص، دوباره یا با کشتن دو دشمن فعال می‌شود
  • Basic Ability (دکمه‌‌های پیش‌فرض Q و C): قابلیتی که هر ایجنت دو تا از آن دارد و هر دو را باید ابتدای راند با پول خریداری کنید. البته در صورت استفاده نکردن (فارغ از زنده ماندن یا مردن) برای‌تان باقی می‌مانند. معمولا یکی از این قابلیت‌ها دو بار قابل استفاده و هزینه‌ی هر بار ۲۰۰ واحد پول است
  • Ultimate Ability (دکمه‌ی پیش‌فرض X): قابلیت آلتیمیت که روشی متفاوت برای شارژ و فعال شدن دارد؛ شما باید شش یا هفت گوی (بسته به ایجنت مورد نظر) را دریافت کنید که از راه‌های کشتن دشمنان، کاشتن یا خنثی کردن بمب و جذب کردن یک‌سری گوی که در محیط قرار دارند به‌دست می‌آیند

در بازی Valorant در اولویت اول باید مهارت خوبی در تیراندازی داشته باشید و سپس این قابلیت‌ها به کمک‌تان می‌آیند. در عین حال هرچه تیرانداز ماهرتری باشید و دشمنان بیشتری بکشید، قابلیت‌هایتان هم زودتر فعال می‌شوند. در تصاویر زیر، محل نمایش قابلیت‌ها در فروشگاه و در رابط کاربری نشان داده شده است.

قسمت پنجم از سری مطالب راهنمای بازی Valorant هم این‌جا به پایان می‌رسد. امیدواریم توضیح سیستم اقتصاد و قابلیت‌های کلی ایجنت‌ها برای‌تان مفید باشد. در قسمت بعدی، معرفی سلاح‌های بازی را آغاز خواهیم کرد و پس از آن به معرفی ایجنت‌ها هم خواهیم پرداخت.



مطالب مرتبط

دیگران نیز خوانده‌اند

نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
guest

1 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments