1%
  • 0/10

صنعت فیلم و سریال بریتانیا در سه ماه نخست سال رونق بسیاری داشته است

صنایع چند صد میلیون دلاری!

صنعت فیلم و سریال بریتانیا در سه ماه نخست سال رونق بسیاری داشته است ۰ ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ سینمای جهان کپی لینک
صنعت فیلم و سریال بریتانیا

در سه ماه نخست سال ۲۰۲۰ میلادی مجموعا ۸۰۶ میلیون دلار در صنعت فیلم و سریال بریتانیا هزینه شده که رقم بسیار قابل‌توجهی محسوب می‌شود.

چندی پیش وب سایت Deadline با انتشار یک گزارش به مبالغ هزینه شده برای تولید فیلم و سریال در بریتانیا پرداخت. طبق آن مطلب، در سه ماهه‌ی نخست سال ۲۰۲۰ میلادی مجموعا ۸۰۶ میلیون دلار برای تولید فیلم سینمایی و سریال تلویزیونی در این کشور هزینه شده است. رتبه‌ی نخست بهترین سه ماهه‌ی سال از لحاظ مبالغ هزینه شده به سال ۲۰۱۷ با رقم ۹۸۶ میلیون و ۶۰۰ هزار دلار تعلق دارد. رتبه‌ی دوم هم فعلا در اختیار امسال است.

مبلغ ۸۰۶ میلیون دلار برای تولید ۵۱ فیلم و سریال هزینه شده است که از مهم‌ترینشان می‌توان به Jurassic World: Dominion محصول یونیورسال پیکچرز، The Batman محصول استودیوی برادران وارنر، Cinderella محصول سونی پیکچرز و The Little Mermaid محصول دیزنی اشاره کرد. بنیاد فیلم بریتانیا در گزارش خود اعلام کرد ۱۷ فیلم و سریال دیگر هم قرار بود در این کشور وارد فاز تولید شوند اما بحران جهانی کرونا روند ساختشان را متوقف کرد. اگر آن محصولات هم وارد مرحله‌ی فیلمبرداری می‌شدند، امکان شکسته شدن رکورد سال ۲۰۱۷ میلادی وجود داشت.

طی سال‌های گذشته شرکت‌ها و سرویس‌های استریم آمریکایی تمایل بسیاری به تولید آثار خود در بریتانیا پیدا کرده و حتی قراردادهایی را با استودیوهای فعال در این کشور به امضا رسانده‌اند. برای مثال، می‌توان به قرارداد همکاری نتفلیکس و استودیو شپرتون یا قرارداد همکاری دیزنی و استودیوی پاین‌وود اشاره کرد. از همین رو، کاملا منطقی است که بخش عمده‌ی مبالغ هزینه شده در سه ماهه‌ی نخست سال ۲۰۲۰ میلادی به سرمایه‌گذاری‌های خارجی مربوط می‌شود.

در این میان، تنها ۲۱ میلیون و ۴۳۰ هزار دلار از هزینه‌ها به سرمایه‌گذاری داخلی تعلق داشته است که این رقم در مقایسه با مدت زمان مشابه پارسال ۷۲ درصد کاهش داشته است. میزان سرمایه‌گذاری داخلی در صنعت فیلم و سریال بریتانیا طی سال‌های گذشته روند کاهشی داشته است. در ضمن، تنها آمریکا نیست که محصولات سینمایی و تلویزیونی خود را در خاک بریتانیا تولید می‌کند.

هند هم طی سال‌های گذشته سیاست مشابهی را با ایالات متحده در پیش گرفته است. عوامل مختلفی در به وجود آمدن این شرایط نقش دارند که برای مثال می‌توان به مهارت بالای دست‌اندرکاران بریتانیایی و همچنین ارزش پوند اشاره کرد که طی چند وقت اخیر کاهش داشته است.




نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments