برگزیده
📣 پخش زنده زولا + مسابقات قتل عام و سلاح سرد
1%
  • 0/10

دلایلی برای نخریدن هدست واقعیت ترکیبی ویژن پرو اپل

آیا هدست واقعیت ترکیبی اپل ارزش خرید دارد

دلایلی برای نخریدن هدست واقعیت ترکیبی ویژن پرو اپل ۰ ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ مقالات فناوری کپی لینک
دلایلی برای نخریدن ویژن پرو

تصور کنید آدم تنهایی هستید که هیچ دوستی ندارید، یک هدست واقعیت ترکیبی از نوع ویژن پرو تبدیل به بهترین دوست‌تان می‌شود. اما دلایلی برای نخریدن ویژن پرو اپل وجود دارد که در ادامه به آنها می‌پردازیم.

یکی از دلایلی که برای نخریدن اپل ویژن پرو ذکر شده، این است که این دستگاه کاربران را منزوی می‌کند. بر این اساس به کاربران توصیه می‎‌شود برای جلوگیری از افسردگی به سراغ این مدل دستگاه نروند، اما اگر خیلی عمیق‌تر به این مساله بنگریم درمی‌یابیم که این دستگاه آنقدر قابلیت‌های بی شمار دارد که تمام وقت‌تان را پر می‌کند و دیگر نیازی به دوست یا همدم برای هم‌صحبتی نخواهید داشت. با این دستگاه می‌توانید فیلم ببینید، برنامه‌های تلویزیونی را تماشا کنید، با دوستان، خانواده و همکاران‌تان تماس تصویری برقرار کنید و از همه مهم‌تر بازی‌هایی را در دنیای شبیه‌سازی شده واقعی تجربه کنید.

پس آنطور هم که گفته می‌شود ویژن پرو اپل آنقدرها هم دستگاه بدی نیست که ارزش خرید نداشته باشد. اما غیر از اینکه این دستگاه ممکن است شما را منزوی کند، دلایل دیگری برای نخریدن ویژن پرو ذکر شده که در ادامه به آنها می‌پردازیم.

بسیاری از کاربرانی که این دستگاه را خریده‌اند گزارش کرده‌اند که این دستگاه بیش از حد سنگین و دست‌و‌پاگیر است. همچنین هنگام استفاده حس ناخوشی و سردرد برای کاربران ایجاد می‌کند.

همانطور که می ‌دانید قیمت ویژن پرو اپل برای نسخه پایه از 3499 دلار شروع می‌شود و این قیمت با وجود کمبود برنامه‌ها و محتوای ویدیویی طراحی شده حال حاضر آن، توجیه‌پذیر نیست.

یکی دیگر از اشکالاتی که به این دستگاه وارد شده، قابلیت‌های کم آن است که گفته می‌شود چیزی بیشتر از یک مانیتور خارجی معمولی مک ندارد و در ضمن استفاده از دستگاه برای مدت زمان طولانی، دشوار است.

همانطور که همه ما می‌دانیم عینک‌های هوشمند فناوری‌های جدیدی هستند که خالی از ایراد نیستند و اشکالی که به همه آنها وارد است روشنایی بیش از حد نمایشگر است که میدان دید بسیار محدود ارایه می‌دهد و دستگاه باعث خستگی چشم و مشکلات بینایی می‌شود.

اما با نگاهی به آمار و ارقام فروش شاید موضوع کمی متفاوت باشد. اپل زمانی که اقدام به پیش فروش این عینک واقعیت ترکیبی کرد، توانست از دستگاه مذکور در ساعات اولیه 200 هزار عدد به‌فروش برساند و حتی گزارش‌هایی منتشر شد مبنی بر اینکه عینک واقعیت ترکیبی ویژن پرو می‌تواند جایگزین مناسبی برای نسل آینده محصولات پرطرفدار اپل باشد، چراکه دنیای تکنولوژی به‌سمت آینده حرکت می‌کند و احتمالا شیوه ارتباطی تغییرات جامعی داشته باشد که ما ازآن‌ها بی‌خبر هستیم.

اپل برای کاربران مهلت ۱۴ روزه را جهت مرجوع کردن این عینک واقعیت ترکیبی تعیین کرد که با دقت و توجه ویژه‌ای دلایل کاربران برای مرجوع کردن ویژن پرو را بررسی کند.

به این ترتیب میزان تقریبی مرجوعی‌های این دستگاه را بیش از حد انتظار بود و این موضوع نشان می‌داد که آنقدرها هم که انتظار می‌رفت عملکرد خوب و موفقیت آمیزی نداشت.

البته اپل امکانی را برای کاربرانش فراهم کرده که در محل فروش نسخه‌ای از دستگاه را امتحان کنند، با آن کار کنند تا بعد تصمیم بگیرند که آیا این دستگاه به دردشان می‌خورد یا خیر. بر اساس آمارهای اپل، در برخی از فروشگاه‌ها بین ۱۰ تا ۱۵ درصد افراد پس از آن‌که هدست را امتحان می‌کنند، اقدام به خریداری دستگاه می‌کنند. اما آن‌ها به‌زودی متوجه می‌شوند که تجربه استفاده روزمره از دستگاه به اندازه نسخه نمونه نمایشی هیجان‌انگیز نبوده است.

با همه‌ی این توصیفات به صراحت می‌توان گفت که این هدست بسیار جدید است و تا زمانی که امکانات زیادی برای این دستگاه ارایه شود زمان زیادی باقی مانده است پس باید منتظر ماند و دید که اپل چه برنامه‌ای برای این دستگاه در نظر گرفته و نمی‌توان به این دلایل برای مرجوعی ویژن پرو اکتفا کرد چرا که معمولا اپل در هیچ زمینه‌ای بی‌گدار به آب نمی‌زند و قطعا برنامه‌های بزرگی برای این دستگاه دارد.

        




نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments