1%
  • 0/10

واکنش نتفلیکس به خرید اکتیویژن بلیزارد توسط مایکروسافت

این قرارداد بیانگر آینده درخشان سرویس‌های اشتراکی است

واکنش نتفلیکس به خرید اکتیویژن بلیزارد توسط مایکروسافت ۰ ۰۹ بهمن ۱۴۰۰ اخبار بازی کپی لینک
واکنش نتفلیکس به خرید اکتیویژن

مدیر اجرایی شرکت بزرگ نتفلیکس در واکنش به خرید شرکت نامدار اکتیویژن بلیزارد توسط ردموندی‌ها اعلام کرد که این قرارداد از موفقیت ایده‌ی راه‌اندازی سرویس‌های اشتراکی حکایت دارد.

تا چند سال پیش صنعت بازی‌های ویدیویی بیشتر در اختیار سه شرکت بزرگ مایکروسافت، سونی و نینتندو قرار داشت و دیگر غول‌های تکنولوژی و سرگرمی برنامه‌ای برای ورود به این حوزه نداشتند. با این حال، به لطف عملکرد عالی بازی‌های موبایل و افزایش روز افزون جامعه‌ی بازیکنان در اقصی نقاط جهان، درآمد حاصل از این صنعت طی سال‌های اخیر رشد قابل توجهی داشته و همین امر باعث شده تا غول‌های تکنولوژی و سرگرمی از جمله آمازون، گوگل و حتی نتفلیکس به دنبال فعالیت در زمینه‌ی بازی‌سازی و ارائه‌ی سرویس‌های اشتراکی باشند.

در همین راستا، بد نیست بدانید که نتفلیکس برای نخستین بار در نوامبر سال گذشته میلادی اولین سرویس بازی‌های ویدیویی خود را راه‌اندازی کرد. به لطف این سرویس، مشترکین شبکه به رایگان می‌توانند به مجموعه‌ای از بازی‌های موبایل دسترسی پیدا کنند و از تجربه‌ی راگان آن‌ها لذت ببرند. در این میان، چند هفته‌ای است که خرید ۶۹ میلیاردی مایکروسافت و تصاحب اکتیویژن بلیزارد به داغ موضوع صنعت بازی‌های ویدیویی تبدیل شده و واکنش‌ها و اظهارات گسترده‌ای را در سراسر فضای مجازی به دنبال داشته است.

یکی از این واکنش‌ها مربوط به اظهارات اخیر گرگ پیترز، مدیر اجرایی شرکت نتفلیکس، است. او در تازه‌ترین گزارش مالی شرکت خود اعلام کرد که از اتفاقات پیش آمده در حوزه ویدیو گیم هیجان‌زده شده و گسترش هرچه بیشتر ایکس‌باکس و استودیوهای بازی‌سازی آن‌ها به معنی موفقیت ایده‌ی راه‌اندازی سرویس اشتراکی است. بر اساس گفته‌های پیترز، به نظر می‌رسد که سرویس‌های اشتراکی راه بسیار خوبی برای ارتباط مستقیم مصرف‌کنندگان سراسر جهان با تجربه‌های بی‌نظیر گیمینگ هستند و نتفلیکس نیز در راستای تحقق اهداف خود، اقدام‌های زیادی در این زمینه انجام خواهد داد. دقت داشته باشید که ایده‌ی اصلی ایکس باکس گیم پس از ایده‌ی نتفلیکس گرفته شده است.

گرگ پیترز در واکنش نتفلیکس به خرید اکتیویژن بلیزارد توسط مایکروسافت توضیح می‌دهد:

این خرید بزرگ در واقع کارایی و موفقیت ایده‌ی سرویس اشتراکی را نشان می‌دهد.

همان‌طور که در ابتدای خبر اشاره کردم، چند ماهی از راه‌اندازی سرویس بازی‌های ویدیویی نتفلیکس می‌گذرد. گرگ پیترز در این رابطه می‌گوید که فعالیت کمپانی او در حوزه ویدیو گیم طی ماه‌ها و سال‌های آینده گسترش می‌یابد و آن‌ها به دنبال تصاحب لایسنس شماری از مجموعه‌های پرطرفدار و شناخته‌شده هستند. در حالی که هنوز جزئیاتی بیشتری در این زمینه همچون نام فرنچایزها در دسترس نیست، اما تصمیمات مدیران نتفلیکس قطعی بوده و باید منتظر اقدام‌های بعدی این غول سرگرمی باشیم. ظاهرا در کنار تصاحب مجوزهای مربوطه، نتفلیکس قصد دارد تجربیات تعاملی هیجان‌انگیزی را برای بازیکنان رقم بزند و در سال‌های حوزه قدرتمندی در حوزه‌ی بازی‌های ویدیویی خواهد داشت.

پیترز  در این باره توضیح می‌دهد:

ما آماده هستیم که لایسنس و مجوزهای بازی‌های بزرگی را تصاحب کنیم؛ مجموعه‌هایی مردم به خوبی آن‌ها را می‌شناسند. به نظر من، شما در طول سال جاری میلادی بخشی از اقدام‌های ما را خواهید دید. ما همزمان با اجرای این کارها، چیزهای جذابی را متناسب با ظرفیت‌های داخلی استودیوهای خود ایجاد کردیم که به شخصه به خاطر این اقدام‌ها حسابی هیجان‌زده هستم. ما در طول این مدت از استعدادهای فوق‌العاده‌ای استفاده کردیم و آن‌ها کماکان در این پروسه به ما کمک می‌کنند.

در ادامه‌ی این جلسه، مدیر اجرایی نتفلیکس در خطاب به سهام‌داران اعلام کرد که از سال ۲۰۲۲ میلادی، شرکت نتفلیکس به طور جدی در حوزه بازی‌های ویدیویی فعالیت می‌کند. آن‌طور که گفته شده، گام نخست این کار، گسترش مجموعه‌ها و تعداد بازی‌های حاضر در سرویس اشتراکی است که شامل دو بخش عناوین کژوال و حرفه‌ای خواهد بود. البته، ناگفته نماند که این ایده در حال حاضر در فاز آزمایشی قرار دارد و مهندسان و کارشناسان در حال بررسی شرایط و اهداف بعدی خود هستند.

واکنش نتفلیکس به خرید اکتیویژن

این اولین باری نیست که مدیران نتفلیکس از حضور قدرتمند خود در صنعت بازی‌های ویدیویی سخن می‌گویند. اگر اخبار بازی‌ها را در رسانه سرگرمی دنبال کرده باشید، احتمالا اطلاع دارید که چندی پیش رید هستینگز، مدیرعامل نتفلیکس، در گفت‌وگویی رسما اعلام کرد که این کمپانی در سال جاری میلادی تمامی زیرساخت‌های خود در حوزه بازی‌های ویدیویی را گسترش می‌دهد و هدف اصلی او از حضور در این بازار، ارائه‌ی بهترین سرویس بازی‌های ویدیویی است. هستینگز در این مصاحبه با اشاره به برخی از چشم‌اندازها و اهداف خود، ادعا کرد که کمپانی او صرفا بخشی از صنعت ویدیو گیم را تشکیل نمی‌دهد، بلکه باید در این زمینه بهترین باشد.

رید هستینگز در پاسخ به کیفیت خدمات گیمینگ نتفلیکس توضیح می‌دهد:

ما باید در صنعت بازی‌های ویدیویی بهترین باشیم، چرا که حضور معمولی در این حوزه هیچ فایده و ارزشی برای ما ندارد!

در ادامه، رید هستینگز به صراحت به رقابت با غول‌های بزرگ صنعت بازی‌های ویدیویی از جمله مایکروسافت، سونی و نینتندو اشاره کرد و آن‌طور که از اظهارات این مدیر خلاق به نظر می‌رسد، این شرکت به لطف پشتوانه عظیم مالی، ترسی از چنین رقابت‌هایی ندارد. البته، هستینگز عجله‌ای برای تحقق اهداف خود ندارد و از آنجا که موفقیت در این مسیر زمان‌بر است، نتفلیکس به تدریج با خرید و یا تاسیس استودیوها جایگاه خود در صنعت بازی‌های ویدیویی را محکم‌تر می‌کند.

مدیر عامل این کمپانی می‌گوید:

بدون شک در ابتدای مسیر و شروع کار، ما باید خرید کنیم و سپس به آرامی به سمت جلو قدم بردارید و در نهایت با نهایت سرعت بدویم. ما باید جای خود را در این صنعت محکم کنیم و در نظر داشته باشید که حضور عادی در این صنعت برای ما کاملا بی‌ارزش است. ما باید با ارائه‌ی بهترین سرویس بازی‌های ویدیویی رضایت کاربران خود را جلب کنیم.

نکته جالب اینجا است که رید هاستینگز با اطمینان خاطر اعلام کرد که در سال‌های آینده جوایز بهترین بازی سال به عناوین انحصاری نتفلیکس تعلق خواهد گرفت! با این تفاسیر، گویا نتفلیکس نیز مشابه ایکس‌باکس مسیری مشابهی را در پیش گرفته و با راه‌اندازی سرویس اشتراکی خود، صنعت بازی‌های ویدیویی بیش از پیش به سوی اجاره عناوین خواهد برد. بهتر است بدانید این شرکت سونی بود که برای اولین بار با راه‌اندازی Playstation Now بازیکنان را به عضویت در یک سرویس اشتراکی برای تجربه‌ی عناوین مختلف دعوت کرد. سپس ردموندی‌ها به خاطر توان مالی بالا و همکاری با اغلب شرکت‌های ناشر، یک سری ایده‌ها را گسترش دادند و در نهایت سرویس ایکس باکس گیم پس متولد شد و حال ظاهرا سرویس‌های دیگری از کمپانی‌های نامدار پا به عرصه می‌گذارند.

در پایان این خبر، دیدگاه شما در رابطه با واکنش نتفلیکس به خرید اکتیویژن بلیزارد توسط مایکروسافت و حضور قدرتمند آن در این حوزه و ارائه بهترین سرویس بازی‌های ویدیویی چیست؟ به نظر شما، آیا نتفلیکس توان مقابله با مایکروسافت، سونی، نینتندو و حتی گوگل و آمازون را دارد؟ فراموش نکنید که نظرات شخصی خود را با ما و دیگر کاربران رسانه سرگرمی به اشتراک بگذارید.




نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments