فیلم های برتر هالیوودی که حتی یک صحنه کسل‌کننده ندارند
1%
  • 0/10

فیلم های برتر هالیوودی که حتی یک صحنه کسل‌کننده ندارند

از نولان و آل پاچینو تا دریم‌ورکس و جیمز کامرون

فیلم های برتر هالیوودی که حتی یک صحنه کسل‌کننده ندارند ۷ ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ سینما کپی لینک

در این مطلب، فهرستی از فیلم های هالیوودی تهیه کرده‌ایم که هیچ صحنه بد و کسل‌کننده‌ای ندارند.

سرگرمی در سینما جرم نیست و برخلاف نظر کسانی که آثار آمریکایی را فاقد ارزش هنری می‌دانند، هالیوود نیز قادر است فیلم‌هایی بسازد که برازنده صفت شاهکار هستند. شاهکارهایی که مخاطبان خود را تا آخرین ثانیه‌ها سرگرم می‌کنند و فرصت پلک زدن به کسی نمی‌دهند. ازاین‌رو می‌توان بارها و بارها به تماشای این آثار بی‌همتا نشست و از تمام سکانس‌هایی که به ما نشان می‌دهند، لذت برد.

فیلم Dog Day Afternoon محصول 1975

بعدازظهر سگی (اثر سیدنی لومت) فیلم هیجان‌انگیزی در ژانر سرقت است و برای آن دسته از تماشاگران که عاشق صحنه‌های پرتعلیق هستند، پیشنهاد جذابی است. همچنین اگر بدانید که این فیلم بر اساس یک سرقت واقعی ساخته شده، جذابیت آن بیشتر هم می‌شود. در بعدازظهر سگی، جان کازال و آل پاچینو (Al Pacino) نقش دزدانی بی‌تجربه را بازی می‌کنند که قرار است برای اولین‌بار به بانکی دستبرد بزنند. آن‌ها که هیچ شانسی برای موفقیت ندارند، همان ابتدا توسط پلیس محاصره می‌شوند و درون بانک گیر می‌افتند. چندی بعد، یکی از سارقین تصمیم می‌گیرد که با پلیس‌ها وارد مذاکره شود تا این‌گونه خود و همدستش را از مخمصه نجات دهد.

فیلم The Dark Knight محصول 2008

بعضی اوقات، بحث‌های داغی بر سر بهترین فیلم کریستوفر نولان درمی‌گیرند که هیچ‌وقت هم به نتیجه‌ای نمی‌رسند. زیرا کارنامه او پر است از آثاری مانند Memento و Inception که انتخاب بهترین فیلم را به‌شدت دشوار می‌کند. اما معمولا زمانی که نوبت به شوالیه تاریکی می‌رسد، همه آن‌ها در مرتبه پایین‌تری قرار می‌گیرند. واضح است که شوالیه تاریکی در تمام سکانس‌های خود، از سرقت دیوانه‌وار بانک تا سکانس مقابله با هاروی دنت، حتی فراتر از سایر فیلم های هالیوودی است. به این دلیل که هرچند تاملاتی را نسبت به مسائل فلسفی و اجتماعی مطرح می‌کند، هرگز حوصله مخاطب را با صحنه‌های کسل‌کننده سر نمی‌برد. شاید بتوان گفت در سینمای ابرقهرمانی هم، که مملو از شاهکارهای بزرگ و ارزشمند است، تا امروز فیلمی بهتر از آن وجود ندارد.

فیلم Goodfellas محصول 1990

دقیقا از زمانی که رفقای خوب در سال 1990 اکران شد، همه جنایی‌سازان سعی در تقلید از این فیلم داشته‌اند. اما حقیقت این است که تسلط مارتین اسکورسیزی (Martin Scorsese) بر کمدی سیاه و داستان‌سرایی پیچیده را هر کارگردانی ندارد. او به صحنه‌هایی از فیلمش که در حالت عادی می‌توانستند بسیار معمولی به نظر برسند، کیفیت نبوغ‌آمیز و خلاقانه‌ای بخشیده است. فیلم رفقای خوب از لحاظ شخصیت‌پردازی هم یک اثر معمولی نیست، چون گانگسترها را به صورت ماشین غارتگری و کشتار به تصویر نمی‌کشد. اتفاقا برعکس؛ آن‌ها ممکن است گاهی ملموس و دوست‌داشتنی هم باشند.

فیلم Back to The Future محصول 1985

رابرت زمکیس، که خالق برخی از محبوب‌ترین بلاک‌باسترهای تاریخ است، در سال 1985 یکی از بهترین آثارش را به تماشاگران سینما عرضه کرد. شاهکاری که ظاهرا سعی دارد به یک مفهوم علمی تخیلی بپردازد، اما از نمایش صحنه‌های اکشن و کمدی هم غافل نیست. زمکیس موفق شده است که تمام این عناصر را در یک داستان مختصر و مفید جای دهد، طوری که حتی یک دقیقه هم هدر نمی‌رود. فیلم بازگشت به آینده (Back to The Future) از صحنه اول تا موقعی که داستان به نقطه اوج می‌رسد، مملو از لحظه های هیجان‌انگیز است و بیننده را سر جایش میخکوب می‌کند؛ همان کاری که یک فیلم هالیوودی باید انجام دهد.

فیلم Terminator 2: Judgment Day محصول 1991

جیمز کامرون، کارگردان آمریکایی، همیشه مخاطبان خود را شگفت‌زده و غافلگیر کرده است. فیلم‌های او که غالبا در ژانر اکشن و علمی تخیلی هستند، هنوز هم طرفداران زیادی در سرتاسر جهان دارند. مانند فیلم تحسین‌شده ترمیناتور و قسمت دومش، روز داوری، که به عنوان یکی از بهترین دنباله‌های تاریخ شناخته یاد می‌شود. دنباله‌ای که هرگاه صحبت از سینمای آمریکا به میان می‌آید، نام آن را در کنار پدیده‌هایی چون گلادیاتور و ماتریکس (The Matrix) مشاهده می‌کنیم.

در روز داوری هم، مثل اولین قسمت، شاهد حضور آرنولد شوارتزنگر (Arnold Schwarzenegger) در نقش ربات انسان‌نمایی هستیم که این‌بار برای کمک به سارا کانر و پسرش وارد عمل می‌شود. زیرا وظیفه دارد آن‌ها را از خطرات احتمالی نجات دهد و در برابر ربات دیگری که بسیار قوی‌تر از اوست، مقاومت کند. قطعا مهم‌ترین چیزی که ترمیناتور 2 را به فیلم ماندگاری تبدیل کرده، استعداد و مهارت جیمز کامرون در ساخت صحنه‌های خیره‌کننده است.

انیمیشن Shrek 2 محصول 2004

انیمیشن شرک (Shrek) ترکیبی از یک فیلم جاده‌ای، یک کمدی‌رمانتیک و یک فانتزی جسورانه بود که انیمیشن‌های کلاسیک دیزنی را هجو می‌کرد. ولی شرک 2 فقط یک فیلم مولتی‌ژانر و هجوآمیز نیست، بلکه اثری خلاقانه هم به حساب می‌آید. مهم اینکه حتی اگر علاقه‌ای به مدیوم انیمیشن یا فیلم های هالیوودی نداشته باشید، باز هم نمی‌توانید شیفته این فیلم و شخصیت‌های جذابش نشوید. این غول سبز مهربان تا حالا در هر فیلمی که ظاهر شده، بلافاصه به دل سینمادوستان نشسته است. شرک 2 با داشتن داستانی پرحادثه، قهرمان‌پردازی هوشمندانه، گرافیک چشم‌گیر و موسیقی گوش‌نواز در حافظه هر کسی که آن را تماشا می‌کند خواهد ماند.

اولین نمایش فیلم در جشنواره کن 2004 بود که هم تشویق حضار را در پی داشت و هم مورد ستایش منتقدان قرار گرفت. تاد مک‌کارتی، منتقد ورایتی، شرک 2 را شامل «تمام خصوصیاتی که به موفقیت فیلم قبلی منجر شدند» دانست و استفانی زاکارک درباره‌اش نوشت: «خلاقیت محض فیلم در حالی که پر از شوخ‌طبعی و سرزندگی است، باعث غافلگیری شما خواهد شد.»



مطالب مرتبط

دیگران نیز خوانده‌اند

نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
guest

7 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments