1%
  • 0/10

درآمدزایی از شبکه‌های مجازی و اینترنتی | از کجا شروع کنیم؟

نکاتی که باید برای کسب درآمد از اینترنت بدانیم

درآمدزایی از شبکه‌های مجازی و اینترنتی | از کجا شروع کنیم؟ ۰ ۰۹ آبان ۱۳۹۹ مقالات فناوری کپی لینک
درآمدزایی اینترنتی

سال‌هاست کسب و کارهای مبتنی بر اینترنت در همه‌ جای دنیا شکل گرفته و ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست؛ از سوی دیگر شرایط حال حاضر دنیا به دلیل شیوع و همه‌گیری ویروس کرونا باعث شده تا بسیاری از مردم به سوی این نوع کسب و کارها و درآمدزایی اینترنتی از طریق شبکه‌های مجازی سوق پیدا کنند.

این روزها تعداد زیادی فروشگاه آنلاین شکل گرفته، بسیاری از مردم به جای خروج از منزل و خرید مایحتاج، تنها با یک اپلیکیشن همه‌ی اقلامی که لازم دارند سفارش می‌دهند و جلوی درب منزل تحویل می‌گیرند؛ دیگر لازم نیست کنار خیابان منتظر تاکسی بمانیم، با کلیک روی یک اپلیکیشن تاکسی را اینترنتی سفارش می‌دهیم و جلوی درب منزل سوار می‌شویم، لازم نیست برای رزرو و خرید بلیط قطار و هواپیما از این سر شهر تا آن سر شهر برویم؛ با یک اپلیکیشن بلیط رفت و برگشت به شهر یا کشور دیگر را خریداری می‌کنیم؛ هتل رزرو می‌کنیم.

داخل شبکه‌های اجتماعی چرخ می‌زنیم و لباس مورد نظرمان را آنلاین سفارش می‌دهیم، غذای مورد علاقه‌مان را از همان پیج اینستاگرام سفارش می‌دهیم و هزاران خدمات دیگر که به لطف شبکه‌های مجازی و اینترنت زندگی را برای ما ساده‌تر کرده‌اند. همه‌ی این اپلیکیشن‌ها و شبکه‌های مجازی که باعث شده‌اند تا کار و زندگی برای ما ساده‌تر شوند، در پشت خود تعداد زیادی نیروی کار دارند که همه از این راه درآمدزایی می‌کنند.

در این مقاله قصد داریم به روش‌هایی برای درآمدزایی از شبکه‌های مجازی و اینترنتی بپردازیم.

درآمدزایی از اینستاگرام

یکی از روش‌های درآمدزایی از شبکه‌های مجازی استفاده از پلتفرم اینستاگرام است؛ اینستاگرام اپلیکیشنی است که امکانات فوق‌العاده‌ای را در اختیار کاربرانش قرار داده که از طریق این اپلیکیشن بتوانند نه تنها از سراسر دنیا با یکدیگر تعامل کنند، بلکه امکاناتی را برای فروش محصول و خدمات در اختیار کسب و کارها قرار داده است.

درآمدزایی از شبکه‌های مجازی و اینترنتی

برای استفاده از این پلت‌فرم در ابتدا ساختن پیج کاری لازم است و پس از آن می‌توانید بر اساس تخصصی که دارید و البته علاقه، انگیزه و پشتکار و وقت گذاشتن و مطالعه در رابطه با روش‌های بازاریابی و تبلیغات و فروش اقدام به فروش محصول یا سرویس و خدمات خود کنید.

روش‌های درآمدزایی از اینستاگرام می‌تواند از طریق فروش محصول خاصی باشد؛ مثلا شما محصولی بسازید یا از جایی خریداری کنید و در شبکه‌های اجتماعی آن را بفروشید. همچنین می‌توانید با روش‌هایی مثل آموزش آشپزی، زبان و غیره کسب درآمد کنید. اما با گشتی در اینستاگرام متوجه می‌شوید بسیاری از پیج‌ها اصلا چیزی برای فروش یا ارایه ندارند و فقط از طریق جذب دنبال‌کنندگان یا همان فالوورها کسب درآمد می‌کنند. اغلب این پیج‌ها به دلیل تعداد زیاد دنبال‌کنندگان‌شان می‌‌توانند روشی برای تبلیغ محصولات دیگران باشند. بسیاری از بلاگرها از این روش درآمد کسب می‌کنند.

کسب درآمد از تلگرام

تلگرام نیز یکی دیگر از شبکه‌های اجتماعی و اپلیکیشن‌های قابل نصب روی گوشی‌های هوشمند است که امکان کسب درآمد از طریق این اپلیکیشن وجود دارد. تلگرام یکی از پلتفرم‌هایی است که امکانات خاصی مثل تشکیل گروه یا کانال در اختیارتان قرار می‌دهد و می‌توانید با افزایش تعداد کاربران و دنبال‌کنندگان به فروش محصول یا سرویس مورد نظرتان بپردازید.

کسب درآمد از طریق فریلنسری

یکی دیگر از روش‌های کسب درآمد از اینترنت فعالیت به عنوان فریلنسر است؛ در این روش می‌‌توان از طریق سایت‌هایی مثل پونیشا، کارهایی مثل ترجمه، طراحی سایت، تایپ، طراحی و غیره انجام داده و از این طریق درآمدزایی کنبد.

فروشگاه اینترنتی یکی دیگر از روش‌های درآمدزایی است که البته روش ساده‌ای نیست و برای اینکه بتوانید محصول خاصی را در آن به فروش برسانید قطعا باید علاوه بر ثبت دامنه و خرید هاست، برای دیده شدن از کارشناسان سئو کمک بگیرید و البته تبلیغات نقش مهمی در درآمدزایی شما دارد.

درآمدزایی از طریق کلیک

این روزها روش‌های مختلفی برای کسب درآمد وجود دارد که نسبت به روش‌های مذکور ساده‌تر هم می‌توان از آنها کسب درآمد کرد؛ یکی از این روش‌ها با کلیک روی سایت‌های مختلف با ایجاد یک حساب کاربری به ازای کلیک روی برخی سایت‌های خاص و تماشای آگهی‌های تبلیغاتی روزانه درآمد کسب کنید.

این کار نیازی به تخصص خاصی ندارد و فقط به یک کامپیوتر و دسترسی به اینترنت نیاز دارید.

درآمدزایی از طریق ساخت ربات

پس از راه‌اندازی تلگرام و اینستاگرام بسیاری از مشاغل ایجاد شد که در بالا به آنها اشاره کردیم اما این مشاغل نیاز به دنبال‌کننده یا فالوور دارند؛ بر این اساس ایده‌ی ساخت ربات تلگرام و اینستاگرام شکل گرفت که با استفاده از این ربات‌ها صاحبان کسب و کار می‌توانند اعضای کانال تلگرام یا تعداد دنبال‌کنندگان خود در اینستاگرام را افزایش دهند. سازندگان ربات به راحتی می‌توانند از این راه کسب درآمد کنند. البته ساخت ربات نیاز به دانش فنی دارد اما می‌توانید با آموزش‌هایی که در این زمینه وجود دارد، این مهارت را یاد بگیرید.

درآمدزایی از شبکه‌های مجازی و اینترنتی

درآمدزایی از طریق آموزش

اگر در زمینه‌ی خاصی تخصص دارید؛ مثلا ورزشکار هستید، معلم زبان انگلیسی، عربی، فرانسوی، ایتالیایی یا هر زبان دیگری هستید، یا در حوزه‌ی سلامت فعالیت می‌کنید، می‌توانید به آموزش تخصص‌تان بپردازید و از این راه کسب درآمد کنید. می‌توانید وب‌سایت خود را راه‌اندازی کنید یا در شبکه‌های اجتماعی مثل تلگرام و اینستاگرام درآمدزایی کنید.

این آموزش‌ها شامل آشپزی و نحوه‌ی سرو غذا هم می‌شود و از آنجا که این موضوعات همیشه طرفدار دارند می‌‌توانید با یادگیری اصول اولیه راه‌اندازی کسب و کارتان به سرعت به درآمد برسید.

توصیه‌هایی برای شروع کسب و کار اینترنتی

همه‌ی موارد گفته شده در بالا روش‌هایی است که می‌توان از طریق آنها کسب درآمد کرد؛ اما لازمه‌ی همه‌ی آنها پشتکار، تلاش و یادگیری است. هر کدام از موارد ذکر شده اگرچه به نظر ساده و جالب به نظر می‌رسند و با چرخی در اینستاگرام و تلگرام ممکن است تصور کنید که اشخاصی که از این راه کسب درآمد می‌کنند خیلی ساده به پول رسیده‌اند، اما باید بدانید که برای قدم گذاشن در هر راهی لازم است اصول اولیه را بدانید، با افراد متخصص مشورت کنید و بی‌گدار به آب نزنید. 

در ادامه نکاتی ذکر شده که توجه به آنها برای راه‌اندازی کسب و کارهای اینترنتی خالی از لطف نیست؛

  • برنامه ریزی کنید؛ اصولا بدون برنامه موفق نخواهید شد
  •  دانش کافی و به روز داشته باشید؛ مدتی را به آموزش اصول اولیه اختصاص دهید سپس اقدام به عرضه محصولات و خدمات خود کنید
  • زمان کافی به کار خود اختصاص دهید
  • روش‌های مختلف را امتحان کنید تا بتوانید مسیرهای موفقیت را پیدا کنید
  • از شغل قبلی استعفا ندهید؛ در کنار شغلی که دارید کار درآمدزایی اینترنتی را پیش ببرید سپس تصمیم بگیرید
  • کسب درآمد و جذب مشتری با هم ارتباط تنگاتنگی دارند؛ باید تخصص کافی در بازاریابی و تبلیغات داشته باشید و حتی ممکن است مجبور شوید بازاریاب دیجیتالی استخدام کنید
  • خلاقیت به خرج دهید و راه‌های جدید را امتحان کنید
  • با مخاطبان‌تان بحث و گفتگو کنید
  • گاهی مسابقه برگزار کنید و برای برنده جایزه در نظر بگیرید
  • روش‌های مختلف بررسی و آنالیز کسب و کار آنلاین خود را بشناسید و از آنها استفاده کنید



نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments