بازی موبایل League of Legends: Wild Rift

نقد بازی موبایل League of Legends: Wild Rift

رایت گیمز همچنان می‌تازد!

1%
  • 0/10
نقد بازی موبایل League of Legends: Wild Rift ۷ ۲۵ دی ۱۳۹۹ بررسی بازی موبایل کپی لینک

پس از مدت‌ها انتظار، گیمرهایی که اهل بازی‌های آنلاین، به خصوص سبک موبا هستند می‌توانند بازی Wild Rift را تجربه کنند، اما آیا این بازی موبایلی ارزش این همه صبر و انتظار را داشت و آیا شرکت رایت گیمز (Riot Games) توانسته به تمامی وعده و وعیدهایش پایبند باشد؟

اجازه دهید که در همین ابتدا به این نکته اشاره کنم که بازی Wild Rift کاملا رایگان است و شما مثل نسخه‌ی پی‌سیِ این بازی مجبور هستید تا برای تجربه‌ی این بازیِ رایگان از نرم‌افزارهای VPN استفاده کنید. با این حساب خوش‌بختانه برخلاف سایر بازی‌های شرکت رایت گیمز مثل ولورنت (Valorant)، اگر اکانتِ قدیمی لیگ آو لجندز دارید که روی کشور ایران سِت شده بود، شما صرفا با استفاده از یک نرم‌افزار VPN می‌توانید با همان اکانت، وارد بازی وایلد ریفت شوید؛ بازی موبایلی بسیار جذاب و مفرحی که واقعا ارزشش را دارد تا بخواهید دردسرهای این چنینی را به جان بخرید.

شما پس از دانلود بازی وایلد ریفت از گوگلی پلی که نزدیک به ۲ گیگا بایت دیتا دارد، با استفاده از یک اکانت قدیمی یا ساخت یک اکانت جدید وارد دنیای بازی می‌شوید. در همان ابتدای کار، محیط به شدت پویا، گرافیک کارتونیِ بامزه و موشِن‌های بسیار جذاب کاملا به چشم می‌آید. بازی با حوصله به شما آموزش می‌دهد که قرار است چطور این بازی را انجام دهید. شما چه بازیکن کارکشته‌‌ی LoL باشید و چه یک فرد تازه‌کار، حتما باید سلسله بخش‌های تمرینی بازی را سپری کنید. پس از گذراندن چند بخش تمرینی، بازی شما را وارد یک نبرد با بات‌ها می‌کند و در نهایت امر، شما این اجازه را پیدا می‌کنید تا با سایر بازیکن‌های واقعی وارد میدان شوید. البته پروسه‌ی تمرینی بازی، بخش‌های بیشتر دیگری نیز دارد که به عهده‌ی بازیکن است که آیا می‌خواهد بیشتر یاد بگیرد یا خیر. رایت گیمز برای تشویق گیمرها به سپری کردن بخش‌های تمرینیِ بیشتر، آیتم‌های تشویقی متعددی در نظر می‌گیرد که البته این مورد، تنها عاملِ تشویقی سازنده‌ها برای بازیکن‌ها نیست.

بازی موبایل League of Legends: Wild Rift
بخش تمرینی بازی به شدت جذاب است
منوی اصلی بازی که گرافیک و موشن بسیار خوبی دارد

رایت گیمز چند سالی است که حداقل در بازی لیگ آو لجندز، بذل و بخشش‌های زیادی خرج می‌کند. این شرکت تمامی تلاشش را به کار می‌گیرد تا گیمر به هر نحوی شده به طور مستمر و مرتب به بازی بپردازد. در بازی وایلد ریفت نیز شما در همان بدو ورودتان، با انواع و اقسام ماموریت‌ها روبه‌رو می‌شوید که البته، نه آنچنان سخت است که از خیرش بگذرید و نه آنچنان بی‌اهمیت که ماموریت و آیتم‌هایش را به امانِ خدا رها کنید. بازی Wild Rift حداقل در زمینه‌ی تحریک کردن گیمر برای بازی کردن، رویکردهای درستی را انتخاب کرده، اما شاید بپرسید آیا بازی League of Legends: Wild Rift مثل نسخه‌ی پی‌سیِ بازی ارزش تجربه کردن را دارد یا خیر؟

بازی Wild Rift به مراتب مفرح‌تر و حتی اعتیادآورتر از نسخه‌ی پی‌سی بازی لیگ آو لجندز محسوب می‌شود

اجازه دهید خیالتان را راحت کنم! بازی Wild Rift به مراتب مفرح‌تر و حتی اعتیادآورتر از نسخه‌ی پی‌سی بازی لیگ آو لجندز محسوب می‌شود. البته باید کمی صبر و تحمل کنید تا بالاخره بازی به شما اجازه دهد وارد مپ Summoner’s Rift شوید. مپِ بازی وایلد ریفت تقریبا همان مپ اصلی است اما با کمی تغییرات جزئی و البته چند آیتم که منحصرا برای بخش وایلد ریفت طراحی شده‌اند.

بازیسازها تلاش کردند تا گیمرها برای تجربه‌ی یک بازی در سبک موبا، آن هم روی موبایل به زحمتِ خاصی نیفتند و باید ادعا کرد که شرکت رایت گیمز در این زمینه، مسیر درستی را در پیش گرفته است. فرقی نمی‌کند که شما تازه‌وارد هستید یا یک گیمر کارکشته‌ی لیگ آو لجندز، بازی در تمامی مکانیک‌هایش یک اثر به شدت خوب به نظر می‌رسد. طراحان نسخه‌ی موبایلی بازی لیگ آو لجندز، روی تک تکِ مکانیک‌ها با وسواس کار کردند و شما در زمینه‌ی راه رفتن و نظارت روی محیط نقشه (Navigate)، فارم کردن، خرید آیتم و از همه مهم‌تر کیل گرفتن آن چنان به زحمت نمی‌افتید.

البته بازی یک ایراد بزرگ نیز دارد که با شناختی که از شرکت رایت گیمز داریم، در آینده‌ی نزدیک قطعا حل خواهد شد. شما فعلا در بازی نمی‌توانید با هر چمپیونی به راحتی بازی کنید؛ چراکه اِسپِل‌های چهارگانه‌ی هر چمپیون به صورت پیش‌فرض بر مبنای تجربه‌ی گیمر روی پی‌سی تعبیه شده است، نه موبایل. از این سو شاید شما هم زمانی که چمپیون Draven را برای اولین بار انتخاب می‌کنید، کمی در فارم کردن روی موبایل به زحمت بیفتید. یا در مثالی دیگر، شاید تجربه‌ی نبرد با Camile کمی برای‌تان چالش‌برانگیز باشد. این موارد، فعلا تنها ایراد مهمی است که پس از تجربه‌ی ۱۰ ساعته از بازی به چشم دیده می‌شود.

طبقِ سایر بازی‌های آنلاین شرکت رایت گیمز، در Wild Rift نیز مسابقات رده‌بندی یا همان Ranked وجود دارد. تمامی گیمرها، چه آنها که از اکانت پی‌سی خود برای لاگین کردن روی موبایل استفاده کرده‌اند و چه آنها که یک اکانت تازه ساخته‌اند، از صفر بازی را شروع می‌کنند؛ یعنی فعلا قرار نیست اسکین‌‌ها، مستری‌ها و سایر المان‌های نسخه‌ی پی‌سی روی نسخه‌ی موبایل نیز به نوعی انتقال یا ایمپورت (Import) شود. تراز کاربری شما نیز از صفر بالا خواهد رفت و به محض این‌که به تراز ۱۰ برسید، بازی به شما اجازه می‌دهد تا از بخش Ranked نیز استفاده کنید.

به همین منظور اگر با یک اکانتی که چندین سال برای لیگ آو لجندز استفاده کرده‌اید وارد بازی شدید، جا نخورید! قرار نیست بین هیچ گیمری در وایلد ریفت فرق عمده‌ای از همان ابتدا وجود داشته باشد. به عبارتی دیگر چه تراز شما ۳۰۰ باشد و چه ۳۰،  همه به یک اندازه باید برای پیشرفت در رنکینگ بازی تلاش کنند. با این اوصاف، پیروزی در سامنرز ریفت، ساده‌تر است و با کمی دقت می‌توانید بازی را به نفع تیم‌تان تغییر دهید.

تا به این لحظه که مشغول به بازی بودم، از لحاظ تکنیکی باگ مهمی به چشمم خطور نکرد. از سمتی دیگر با این‌که بازی حجم به نسبت بالایی (۲ گیگا بایت) دارد، اما به شدت اوپتیمایز شده؛ به همین دلیل نیازی نیست نگرانِ اتمام شارژِ باتری گوشی‌تان باشید. البته بازی وایلد ریفت همان‌طور که پیش‌تر اشاره کردم، اعتیادآورتر از نسخه‌ی پی‌سی است چون هر مسابقه به طور معمول نهایت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بیشتر طول نمی‌کشد. البته امیدواریم همان‌طور که برای نسخه‌ی پی‌سی مودهای جذابی مثل URF هر از گاهی روی کار می‌آید، در نسخه‌ی موبایلی نیز چنین رویکردی را از سمت رایت گیمز شاهد باشیم.

بازی موبایلی League of Legends: Wild Rift یکی از بهترین اتفاقات موبایل گیمینگ سال ۲۰۲۱ میلادی است که قطع به یقین جای رشد بیشتری دارد. در حال حاضر تجربه‌ی این بازی را می‌توان به همه مدل گیمری توصیه کرد؛ چه آنها که تا به امروز سمت بازی‌های سبک موبا نرفته‌اند و چه آنها که به نوعی کارکشته‌ی لیگ آو لجندز هستند.


9 شاهکار
بازی موبایلی League of Legends: Wild Rift یکی از بهترین اتفاقات موبایل گیمینگ سال ۲۰۲۱ میلادی است که قطع به یقین جای رشد بیشتری دارد. در حال حاضر تجربه‌ی این بازی را می‌توان به همه مدل گیمری توصیه کرد؛ چه آنها که تا به امروز سمت بازی‌های سبک موبا نرفته‌اند و چه آنها که به نوعی کارکشته‌ی لیگ آو لجندز هستند.
  • بخش تمرینی بازی بسیار کارآمد است
  • گرافیک بصری به شدت خوب
  • وجود آیتم‌های تشویقی بسیار زیاد برای انگیزه دادن به گیمر
  • اپتیمایز استثنائی بازی برای گوشی‌های اندرویدی
  • تجربه‌ی بازی با برخی چمپیون‌ها مثل Draven سخت است

مطالب مرتبط

دیگران نیز خوانده‌اند

نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

7 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments