بازی های هفته چهارم شهریور ماه گیم آپ رو از دست ندین!
این هفته، با سم به استقبال ماجراجویی بروید!
در جدیدترین مقاله وب سایت سرگرمی قصد داریم به معرفی بازی های هفته چهارم شهریور ماه گیم آپ پرداخته و توضیحاتی را درباره هر کدام ارائه دهیم.
گیم آپ (Game Up) یک لانچر بوده که استودیو سورنا گیمز آن را ساخته و عرضه کرده است. گیم آپ به استیم و اپیک گیمز شباهت داشته و آرشیوی بزرگ و بروز از بازیهای ویدیویی نوستالژی، محبوب و جدید را در خود جای داده است. گیم آپ همچنین بازیهای شاخص ایرانی را در خود جای داده تا علاقه مندان به این محصولات بتوانند به تجربهشان بپردازند. دیگر نکات مهم پیرامون این لانچر، سرعت بالای دانلود، ترافیک نیم بها و عدم نیاز به هیچ گونه فعالسازی یا کرک برای اجرا است.
البته ویژگیهای مثبت به موارد گفته شده در پاراگراف پیشین خلاصه نمیشوند. لانچر گیم آپ تنها یک مرجع دانلود سریع و اجرا نبوده و سرورهای اختصاصی خود را دارد. در نتیجه، کاربران بازیهایی مثال کانتر استرایک (Counter Strike)، ماینکرافت (Minecraft) یا کالاف دیوتی: مدرن وارفر 2 (Call of Duty: Modern Warfare 2) میتوانند با پینگ بسیار پایین به رقابت با دوستان خود پرداخته و از تجربهای بدون لگ و مشکل در برقراری ارتباط لذت ببرند.
در صورتی که میخواهید با بازی های هفته چهارم شهریور ماه گیم آپ آشنا شوید، تا انتهای مقاله با ما باشید. جهت ورود به لانچر و دانلود بازیهای این هفته روی دکمه زیر کلیک کنید.
F.E.A.R. 2: Project Origin
سازنده: مونولث پروداکشنز (Monolith Productions)
ناشر: بخش سرگرمیهای تعاملی وارنر (Warner Bros. Interactive Entertainment)
بازی F.E.A.R. 2: Project Origin در دسته شوترهای اول شخصی قرار میگیرد که دارای المانهای روانشناسانه و ترسناک است. داستان در حدود ۳۰ دقیقه قبل از اتمام بازی F.E.A.R روایت میشود. یک گروه متشکل از نیروهای دلتا فورس وظیفه دارند رئیس شرکت Armacham Technology Corporation را به مخفیگاهی مشخص بروند؛ زیرا ممکن است اعضای هیئت مدیره ATC بخواهند با قتل او روی گندکاریهای خود سرپوش بگذارند. در ضمن، شخصیت اصلی داستان از همان ابتدای ماموریت دچار توهماتی با حضور آلما وید میشود.
بازی F.E.A.R. 2: Project Origin از لحاظ گمی پلی به نسخههای پیشین شباهت داشته اما این جمله به معنی عدم وجود تغییر نیست. در نسخههای پیشیندبازیابی خودکار سلامتی وجود نداشت اما در F.E.A.R. 2 این سیستم وجود داشته و نهایتاً تا ۳۰ درصد سلامتی بازیابی میشود. مقدار باقی مانده تنها از طریق بستههای کمکهای اولیه بازیابی میشود. همچنین مکانیک Bullet Time بازگشته و اجازه میدهد سرعت محیط را کم کنید، در حالی که خودتان با سرعت عادی در حرکت هستید. از دیگر ویژگیهای بارز، اضافه شدن قابلیت تعامل با آیتمهای موجود در محیطها است؛ برای مثال میتوانید از یک میز ناهار خوری و حرکت دادن آن برای ایجاد کاور بهره ببرید. در ضمن، در بخشهای مشخصی از داستان باید سوار بر یک مکا (زرههای رباتیک و بزرگ) به مبارزه با دشمنان بپردازید.
نقدها و بازخوردهای F.E.A.R. 2: Project Origin بطور کلی مثبت بوده و اکثراً به تحسین گرافیک، صداگذاری و اتمسفر ترسناک آن پرداختند. هر چند، برخی معتقد بودند تغییرات و نوآوریهای صورت گرفته در گیم پلی کافی نبودند. در ضمن، اگر از علاقه مندان ترکیب اکشن و ترس هستید، F.E.A.R. 2 گزینه فوق العادهای است.
F.3.A.R
سازنده: استودیو دی وان (Day 1 Studios)
ناشر: بخش سرگرمیهای تعاملی وارنر
بازی F.E.A.R. 3 که بصورت F.3.A.R هم شناخته میشود، یک شوتر با المانهای روانشناسانه و ترسناک است. داستان حدوداً ۹ ماه پس از اتمام F.E.A.R. 2: Project Origin جریان داشته و روی دو شخصیت پوینت من و پکستون فتل تمرکز دارد که در واقع برادر هستند. پوینت من و پکستون اختلافات و اتفاقاتی که در گذشته رخ داده بود را کنار گذاشته و مجبور میشوند به همکاری بپردازند. در همین حین، آلما وید باردار شده و باعث بوجود آمدن یک نیروی مخرب شده که میتواند جهان را به نابودی بکشاند.
یکی از مهمترین قابلیتهای جدیدی که در گیم پلی بازی F.E.A.R. 3 دیده میشود، امکان کوآپ بصورت آنلاین یا آفلاین (اسپلیت اسکرین) است. در ضمن، شما گاهی اوقات کنترل پوینت من و گاهی اوقات کنترل پکستون فتل را بدست میگیرید که همین موضوع به جلوگیری از ایجاد حس یکنواختی منجر شده است. وقتی پوینت من را کنترل میکنید، میتوانید از انواع مختلف سلاحهای گرم برای کشتن دشمنان بهره ببرید. به این مورد باید قابلیت Bullet Time را هم اضافه کرد. وقتی هم که کنترل پکستون را در دست دارید، Bullet Time جای خود را به قابلیت تسخیر میدهد که با استفاده از آن میتوان دشمنان را کنترل کرد.
پکستون فتل از سلاح گرم استفاده نکرده اما قابلیتهای دیگری دارد که با استفاده از آنان میتوان از سد دشمنان گذشت؛ برای مثال، میتوان انرژی را به سمتشان پرتاب کرده، با دستانش جمجمهشان را خرد کرده یا اجسام را از روی زمین بلند کرده و به سمتشان پرتاب کند. در بحث گرافیکی هم جهش بزرگی نسبت به نسخههای قدیمی رخح داده و در خلق اتمسفری تاریک و دلهره آور مانند گذشته موفق است.
البته المانهای ترسناک نسبت به نسخههای قدیمی مقداری کمرنگ تر شدهاند.
Prince of Persia
سازنده: شعبه مونترال یوبیسافت (Ubisoft Montreal)
ناشر: یوبیسافت (Ubisoft)
بازی Prince of Persia در دسته اکشن ماجراجویی قرار گرفته و عنوان «هفتمین نسخه مجموعه» را با خودش یدک میکشد. برخلاف نامی که برای محصول انتخاب شده، اتفاقات حول محور یک شاهزاده نمیچرخد، بلکه شخصیت اصلی یک جنگجو بدون نام است که میخواهد به ثروت و موفقیت برسد. او بطور اتفاقی با یک فرد از نژاد اهورا به نام الیکا ملاقات میکند که وظیفه دارند اهریمن را محبوس نگه دارند. اهریمن پس از هزاران سال آزادی خود را به طریقی بدست آورده و حالا میخواهد تمام جهان را زیر سلطه خود بگیرد. پروتاگونیست بدونِ نام قصه بنا به دلایلی تصمیم میگیرد به الیکا کمک کرده و جلوی اهریمن را بگیرد.
گیم پلی بازی Prince of Persia بر دو پایه استوار شده است: مبارزه و پلتفرمینگ. سیستم مبارزه شامل انواع مختلف ضربات با شمشیر شده و پلتفرمینگ هم حرکاتی مانند دویدن روی دیوار، پرش و دیگر حرکات آکروباتیک مبتنی بر محیط را در بر میگیرد. یکی از ویژگیهای مهم پیرامون گیم پلی، حضور شخصیت الیکا است. هر بار که شخصیت اصلی در آستانه مرگ باشد، الیکا وارد عمل شده و جانش را نجات میدهد. بدین ترتیب، امکان مردن او وجود ندارد. همچنین محدودیتی برای تعداد مردن وجود نداشته اما یک اچیومنت در نظر گرفته شده تا شمای کاربر سعی کنید دقت خود را بالا ببرید.
بازی Prince of Persia شامل محیطی جهان باز شده و به شما اجازه میدهد هر زمان به هر نقطهای که میخواهید بروید. همچنین برای گرافیک بصری از سبک سل شید (Cel-Shaded) بهره گرفته شده که در کنار گرافیک هنری مبنی بر دین مزدیسنا، جلوهای خاص به محصول یوبیسافت داده است. در انتها، بد نیست اشاره شود بازخوردها بسیار مثبت بودند. هر چند، برخی از منتقدان نسبت به سادگی مراحل گله داشتند.
Battlefield: Bad Company 2
سازنده: دایس (DICE)
ناشر: الکترونیک آرتز (ٍElectronic Arts)
بازی Battlefield: Bad Company 2 در دسته اکشن اول شخص قرار گرفته و دنبالهای مستقیم برای Battlefield: Bad Company است که سال ۲۰۰۸ میلادی به بازار آمده بود. اتفاقات همزمان با جنگ خیالی ایالات متحده آمریکا و فدراسیون روسیه جریان دارد. فدراسیون روسیه جدا از درگیری مستقیم با آمریکا، از میلیشیای آمریکای لاتین حمایت میکند که یک گروه شورشی است. همچنین روسیه به اروپا و آلاسکا حمله کرده و به چین کمک میرساند. در چنین شرایطی، پرستون مارلو و همگروهیهایش باید ماموریتهای مختلفی را برای ارتش آمریکا به سرانجام رسانده و جلوی دشمن را بگیرند.
سازندگان بازی Battlefield: Bad Company 2 در استودیو دایس از نسخه دوم سیستم Destruction استفاده کردند که کمک میکند بخش عمده ساختمانها و محیطها تخریب شوند. جدا از افزایش جذابیت، به کاربران اجازه میدهد برای دشمنان خود نقشه چیده و تاکتیکهای متفاوتی را پیاده سازی کنند. البته همه چیز قابل تخریب نیست تا نقشهها در پی انفجارهای پی در پی بطور کامل تخت و صاف نشوند. همچنین برخلاف نسخههای پیشین شاهد سیستم خودکار بازیابی سلامتی هستیم که تجربهای متفاوت را رقم زده و آن را بیشتر به شوترهای مدرن نزدیک میکند. وجود انواع سلاحهای گرم از جمله مسلسل، تیرباز سبک، کلت و نانجک را نباید فراموش کرد.
مجموعه بازیهای بتلفیلد برخلاف کالاف دیوتی (Call of Duty) بخاطر داستانهایش شناخته نمیشوند اما یکی از مواردی که در برانگیختن تحسین منتقدان و گیمرها تاثیرگذار بود، داستان بازی Battlefield: Bad Company 2 است؛ داستانی که المانهای کمدی را هم در خود شامل میشود.
Serious Sam: The First Encounter
سازنده: کروتیم (Croteam)
ناشر: گدرینگ آو دولوپرز (Gathering of Developers)
بازی Serious Sam: The First Encounter در دسته شوترهای اول شخص قرار گرفته و اولین نسخه از مجموعه محبوب سم ماجراجو است که در سال ۲۰۰۱ میلادی وارد بازارهای جهانی شد. داستان در آینده جریان داشته و انسانها به لطف تکنولوژیهای متعلق به بیگانگانی که قبلاً روی سیاره زمین سکونت داشتند، توانستند به کاوش در سیارات و کهکشانهای دیگر بپردازند. هر چند، مورد حمله نژادی از بیگانگان قرار گرفته و پس از از دست دادن کلونیها، حالا در آستانه انقراض همیشگی قرار دارند. در چنین شرایطی، رهبران بشریت تصمیم میگیرند سم ماجراجو را به گذشته فرستاده تا شاید بتوانند با جستوجو در تمدن بیگانگانی که روی زمین بودند، راهی برای شکست دشمن بیابند.
گیم پلی بازی Serious Sam: The First Encounter را میتوان در یک جمله خلاصه کرد: بکش، برو جلو. به بیان دقیقتر، محصول استودیو کروتیم شامل ۱۳ مرحله اصلی (به علاوه دو مرحله مخفی) شده که بصورت خطی طراحی شدهاند. شما انواع مختلف سلاحها را در اختیار داشته و باید با کشتن از نقطه شروع به نقطه پایان برسید. چیزی که باعث شد نسخه اول سم ماجراجو در زمان انتشار بشدت مورد توجه قرار بگیرد، گیم پلی بسیار هیجان انگیز بود که شامل مواجهه با دشمنان زیاد در محیطهای وسیع میشود. بدین ترتیب، شمای گیمر مجبور میشوید بطور مداوم مشغول حرکت باشید تا صدمه نبینید.
از دیگر مواردی که باعث موفقیت بازی Serious Sam: The First Encounter شدند، میتوان به طراحی خلاقانه سلاحها و دشمنان اشاره کرد. همچنین مراحل شامل صحرای مصر باستان، معابد و خربههای اسرار آمیز میشود. در ضمن، نباید فراموش کرد بازی در زمان عرضه جلوههای بصری بسیار چشم گیری داشت.
Serious Sam: The Second Encounter
سازنده: کروتیم
ناشر: گدرینگ آو دولوپرز
بازی Serious Sam: The Second Encounter در دسته شوترهای اول شخص قرار گرفته و دنبالهای برای Serious Sam: The First Encounter است که یک سال پیش در دسترس علاقه مندان قرار گرفته بود. در انتهای نسخه پیشین، سم ماجراجو توانسته بود سوار بر یک سفینه شده و به سمت ستاره شباهنگ، سکونتگاه اصلی بیگانگان باستانی، حرکت کند. در میانه راه، مورد حمله قرار گرفته و در نزدیکی شهر مایاها سقوط میکند. او حالا باید سفینه پشتیبان را پیدا کرده تا بتواند به سمت ستاره شباهنگ حرکت کند.
گیم پلی Serious Sam: The Second Encounter مانند نسخه پیشین بوده و باید در محیطهای وسیع بطور همزمان با تعداد زیادی از دشمنان مقابله کرده و قتل عامشان کنید. کارمندان استودیو کروتیم برای این بازی تنوع مراحل را افزایش دادند. نسخه اول در مصر باستان روایت میشد اما شما در نسخه دوم به جنگلهای بارانی، معابد مایاها و قلعههایی قرون وسطایی میروید. همچنین سلاحهای تازهای با این نسخه به مجموعه اضافه شدند که لذت کشتار دشمنان را دو چندان کرد. البته یک تغییر مهم و اساسی دیگر هم در گیم پلی بوجود آمد.
نسخه پیشین بطور کامل روی کشت و کشتار متمرکز بود اما در بخشهایی از بازی Serious Sam: The Second Encounter معماهایی گنجانده شده است. شما برای رفتن به مراحل بعدی مجبور هستید پازلها و معماها را حل کنید. در ضمن، این بازی مانند نسخه اول بسیار مورد استقبال قرار گرفت تا نه تنها شاهد شکل گیری مجموعه سم ماجراجو باشیم، بلکه بعنوان یکی از بهترینهای دوران خود شناخته میشود.
شما تصمیم دارید این هفته به تجربه کدامیک از بازی های هفته چهارم شهریور مرداد گیم آپ بنشینید؟ نام و دلیل انتخاب خود را با ما و دیگران کاربران مشتاق در میان بگذارید.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید