1%
  • 0/10

جنگ کنسولی؛ انتقاد و نظرات رئیس سابق پلی استیشن از سرویس ایکس باکس گیم پس

عصبانیت طرفداران ایکس باکس از رئیس سابق پلی استیشن!

جنگ کنسولی؛ انتقاد و نظرات رئیس سابق پلی استیشن از سرویس ایکس باکس گیم پس ۰ ۰۷ مرداد ۱۴۰۰ اخبار بازی کپی لینک
نظرات رئیس سابق پلی استیشن درباره ایکس باکس گیم پس

ترس از باخت یا واقعیت‌های ناگفته؟ نظرات و انتقادات تند رئیس سابق پلی استیشن از ایکس باکس گیم پس باعث عصبانیت طرفداران ایکس باکس شده است.

رئیس سابق تیم پلی استیشن آقای شان لیدن (Shawn Layden) طی مصاحبه اخیر خود با وبسایت GameIndustry نظراتی درباره پایداری و ادامه کار سرویس ایکس باکس گیم پس بیان کرده که باعث عصبانیت طرفداران ایکس باکس شده و لیدن شاهد واکنش‌های تندی از طرف آن‌ها بوده است. لیدن طی این مصاحبه نظرات و انتقاداتی را به‌صورت غیر مستقیم بیان کرده که البته همه می‌دانیم هیچ مخاطبی به‌غیر از ایکس باکس ندارد. لیدن معتقد است که شما نمی‌توانید در صنعت گیمینگ از راه اندازی سرویسی با سرمایه گذاری بسیار هنگفت به مبلغ حدود ۱۲۰ میلیون دلار سودی به‌دست آورده و حتی نمی‌توانید سرمایه اولیه خود را بازگردانید.

لیدن زمانی که این مبحث را پیش کشید، به هیچ عنوانی نامی از از ایکس باکس یا سرویس ایکس باکس گیم پس نیاورد، بااین حال شما می‌توانید سرویس گیمینگ دیگری را با چنین مشخصاتی نام ببرید؟ اگر دارید به پایداری سرویس نو پا در صنعت گیم اشاره می‌کنید، بدون شک هدف شما سرویس ایکس باکس گیم پس است.

طبق نظر آقای لیدن راه اندازی سرویسی با هزینه ۱۲۰ میلیون دلار و فروش آن با قیمت ۱۰ دلار در ماه با شکست مواجه می‌شود. او همچنین ادامه داد که البته مبلغ ۱۲۰ میلیون دلار تنها برای راه اندازی سرویس بوده و هزینه تبلیغات می‌تواند بیش از دو برابر این مبلغ بوده و هزینه افزودن عناوین تازه را نیز باید به این لیست افزود. او اشاره داشت که مسئله بسیار ساده بوده و اگر شما سرمایه گذاران کافی در اختیار نداشته باشید، حاشیه سود شما کاهش یافته و عملا سودی از فروش اشتراک سرویس نداشته و فروش بازی‌های به روش قدیمی‌ست که برای شما بازدهی دارد.

سخنان لیدن به مسائل مالی ختم نشد و اشاراتی واضح به کاربران و طرفداران ایکس باکس نیز داشت. او در ادامه اعلام کرد شما باید حداقل ۵۰۰ میلیون کاربر داشته باشید تا بتوانید کمترین میزان سود را از این سرویس به‌دست آورید و زمانی که این میزان کاربر را نداشته باشید، یعنی باخت را از ابتدا پذیرفته و سرویسی بازنده را معرفی کرده و حتی قدرت تثبیت پایه‌های اولیه سرویس را ندارید. زمانی که شما تنها ۲۵۰ میلیون کنسول به فروش رسانده‌اید، چگونه می‌خواهید نیم میلیارد کاربر در سرویس خود داشته باشید؟ این اعداد و ارقام را چگونه جمع بندی کرده‌اید؟ هنوز هیچکس از این معادله سر در نمی‌آورد. لیدن همچنین از تنوع کم بازی‌های این سرویس انتقاد کرد.

 

همانطور که پیش‌تر اشاره کردیم، طرفداران ایکس باکس از سخنان لیدن بسیار عصبانی بوده و نظرات او را بی‌مورد و پوچ دانسته‌اند. البته نباید از این نکته غافل شد که لیدن خود شخصی بسیار با تجربه بوده و نمی‌توان سخنان او در رابطه با این صنعت مهم را نادیده گرفت. در ادامه قصد داریم برخی از نظرات طرفداران ایکس باکس درباره سخنان لیدن را مطالعه کنیم.

ولی شان، مردم هنوز در حال خرید بازی و بسته‌های الحاقی و انجام ریزپرداخت‌ها هستند. من هرگز یک عنوان انحصاری را در انحصار یک سرویس اشتراک محور نمی‌بینم و آن عنوان برای خرید خرده نیز موجود است. از چه چیزی صحبت می‌کنی؟

کاری که سخت است را برعهده ایکس باکس بگذار تا انجامش دهد.

واضح است که این کار برای سونی بسیار سخت است. ولی مایکروسافت سونی نیست. سرمایه گذاران مایکروسافت احتمالا با پولی بیشتر از حقوق جیم رایان (رئیس حال حاضر پلی استیشن) شما را زمین‌گیر کنند.

من نگران تنوع کم عناوین نیستم. عناوین Forza، Redfall، Starfield، Sea of Thieves، Battletoads، Gears Tactics، Halo هستند. برای من متنوع به‌نظر می‌رسند. عناوین نینتندو نیز تنوع بالایی دارند. تنها یک پلتفرم است که هر مرتبه عدد یک عناوین را تبدیل به دو می‌کند و آن پلتفرم ایکس باکس یا نینتندو نیست.

به‌نظر من متن خبر باید «مدیر اجرایی سابق پلی استیشن به سرویس گیم پس مشت زد» باشد. سرویس گیم پس تنوع را به بازی‌ها آورده و گیمرها را به بازی‌هایی می‌آورد که شاید خودشان فکرش را نمی‌کردند. سرویس گیم پس بازی‌ها را برای افرادی با درآمد کمتر قابل خرید می‌کند.

اگر تو نگران پایداری سرویس گیم پس هستی، یادت باشد تو کسی هستی که ۱۰ دلار را می‌دهی نه ۱۲۰ میلیون دلار.

بااین حال سرویس ایکس باکس گیم پس تازه کار بوده و هیچکس نمی‌تواند از پایداری یا سقوط آن به‌طور دقیق صحبت کند، ولی همانطور که طی ماه‌های اخیر شاهد بوده‌ایم، این سرویس و تیم ایکس باکس برنامه‌های بسیار ویژه‌ای برای گیمرها و حتی افرادی که آنچنان به بازی‌های ویدیویی وابسته نیستند داشته و در تلاش است نسل نهم بهتر و قوی‌تر از نسل هشتم شروع کرده و با قدرت به سراغ پلی استیشن برود. اما همیشه شنیده‌ایم که می‌گویند زمان همه چیز را مشخص می‌کند. شما چه فکری می‌کنید؟ آیا با سخنان شان لیدن موافق هستید یا آینده‌ای روشن در انتظار ایکس باکس و سرویس گیم پس است؟ منتظر نظرات شما هستیم.




نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
guest

0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments