با اینکه تبعیدیها به جهان-حلقهی شماره ۹ (حلقهای که داستان هیلو اینفینیت در آن جریان دارد) هجوم بردهاند و در چندین نقطه آن مستقر شدهاند؛ فرماندهی اصلیشان یعنی آتریوکس از دخالت مستقیم در امور مربوط به این حلقه صرف نظر کرده و در عوض، ایشاروم را در جایگاه آنتاگونیست اصلی بازی Halo Infinite داریم. یک کریهالمنظر دیگر از نژاد جیرالها که گویا کلون بدترکیبتر آتریوکس است.
این کاراکتر طی مکالمهای مرموز در طول تریلر گیمپلی بازی رونمایی شد و با اینکه همهی طرفداران فکر میکردند که صاحب این صدا آتریوکس است؛ نهایتا صاحب اصلی صدا به نمایش درآمد و مشخص شد که او کسی نیست جز یک کاراکتر کاملا جدید که War Chief Escharum نام دارد. تمامی این جزئیات داستانی طبق حوادث نسخههای قبلی سری بازی هیلو و نمایشهای بازی هیلو اینفینیت بازگو شدهاند و قطعا درون خود بازی حوادث کاملا پیشبینی نشدهای وجود خواهند داشت که به هیچ وجه پیش از انتشار بازی دربارهشان صحبت نشده. از جمله این حوادث داستانی میتوان به مرتبط بودن داستان Halo Infinite به دوست قدیمی و دشمن جدید مستر چیف یعنی کورتانا اشاره داشت.
اصلا بعید نیست که تمامی حوادث بازی تنها دسیسهچینیهای گمراهکننده جدید کورتانا باشند تا باری دیگر یار قدیمی خودش را به چالش بکشد. در هر صورت باید تا پاییز ۲۰۲۱ صبر کنیم تا از پشت پردهی حوادث بازی سر درآوریم و ببینیم که آیا Halo Infinite هم مثل دو نسخهی قبلی (Halo 4 و Halo 5) کشمکشهای بین مستر چیف و کورتانا را روایت میکند؟ یا اینکه بالاخره نوبت به یک آنتاگونیست کاملا جدید رسیده و ایشاروم تنها آدم بدهی داستان خواهد بود؟
پردهی اول حوادث داستانی بازی Halo Infinite از آنجایی آغاز میشود که تبعیدیها یکی از مراکز تحقیقاتی انسانها در جهان-حلقهی شمارهی ۸ را اشغال کردهاند. مستر چیف به یکباره خود را درون محدودهی اشغال شده تبعیدیها پیدا میکند و حالا باید علاوه بر ادامهی تحقیق دربارهی این مهاجمین بیگانه، راه بازگشت خودش به محدودههای امن را با جنگیدن و مقابلهبهمثل کردن با تبعیدیها باز کند.
بازی Halo Infinite با اینکه از زوایای مختلف خبر از یک ریبوت تمام عیار میدهد؛ اما همچنان از لحاظ داستانی دنبالهی مستقیم بازی Halo 5: Guardians محسوب میشود. با این تفاوت که اینبار تمرکز اصلی تیم سازنده به جای خلق یک بازی آنلاین چندنفره که دارای محتواهای رایگان با پشتیبانی طولانی مدت از بخش آنلاین است؛ روی توسعهی یک بخش داستانی تک نفره معطوف شده تا بهترین نسخهی سری بازی Halo از حیث داستانی را تولید کنند. هدف اصلی سازندگان در به تکامل رساندن پروژهی جدیدیشان این بود که بهترین المانها از تمامی نسخههای سری هیلو را با برطرف کردن تمامی ایراداتشان دور هم جمع کرده و به هیلو اینفینیت اضافه کنند.
اگر شما هم از جمله پلیرهایی هستید که حین تماشای نمایش گیمپلی بازی هیلو اینفینیت، متوجه حس و حال کلاسیک و نوستالژی آن شدهاید، بهتر است بدانید که نسخهی سال ۲۰۰۱ سری، اصلیترین الگو برای توسعهی نسخه جدید بوده است. سازندگان بازی تمام تلاش خود را به کار گرفتهاند تا بهترین و اصلیترین مکانیزمها و محتویاتی که در سال ۲۰۰۱ و در سالهای بعد موجب محبوبیت بیحد و مرز سری بازی هیلو شدند را در ابتدا گلچین کرده، سپس بهبود داده و نسخه بدون نقص و تکامل یافتهشان را به Halo Infinite اضافه کنند.
اگر کل مجموعهی هیلو را به یک غول مکانیکی بزرگ تشبیه کنیم که استودیوی 343 Industries در تمامی این سالها آن را سوخترسانی میکرده تا به مسیرش ادامه دهد؛ اینبار به جای پر کردن مخزن سوخت آن، به طور کلی مکانیزم سوخت و انرژی آن را از نو با فناوریهای جدیدتر بازسازی کردهاند تا هر ساله نیاز به سوختگیری مجدد نداشته باشد و تا سالیان سال بیوقفه به سمت جلو حرکت کند.