آثار پیکسار
1%
  • 0/10

رتبه‌بندی تمام دنباله‌هایی که بر اساس آثار پیکسار ساخته شده‌اند

از اتومبیل‌های سخنگو تا عروسک‌های ماجراجو

رتبه‌بندی تمام دنباله‌هایی که بر اساس آثار پیکسار ساخته شده‌اند ۴ ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ مقالات جانبی (سینمایی) کپی لینک

تمام دنباله‌هایی که استودیو پیکسار (Pixar Studio) در طول این سال‌ها تولید کرده است، از کیفیت یکسانی برخوردار نیستند. در این مقاله، آثار دنباله‌ای پیکسار را بر اساس امتیازهای سایت Rotten Tomatoes رتبه‌بندی کرده‌ایم.

استودیو پیکسار، سازنده انیمیشن‌های معروفی است که با داستان‌سرایی جذاب و گرافیک پیشگامانه خود شناخته می‌شوند و شهرت فراوانی را برای این استودیو به ارمغان آورده‌اند. انیمیشن‌هایی مثل بالا (Up) و داستان اسباب بازی (Toy Story) که همگی با ایده‌های دست‌نخورده و اورجینال ساخته شده‌اند. اما استودیو پیکسار با مجموعه‌ای از دنباله‌ها، اسپین‌آف‌ها و پیش‌درآمدهای سینمایی نیز موفق شده است که مخاطبان سینما را مجذوب خود کند. مقاله پیش رو، شامل رتبه‌بندی آثاری است که دنباله انیمیشن‌های دیگر پیکسار هستند.

انیمیشن Cars 2

امتیاز راتن تومیتوز: 40%

آثار پیکسار

انیمیشن Cars در مورد لایتنینگ مک‌کوئین بود که باید برای شرکت در مسابقه‌ای سرنوشت ساز، آماده می‌شد. اما انیمیشن Cars 2 (مشهور به بدترین فیلم پیکسار) داستان ماتر را دنبال می‌کند که درگیر یک توطئه جاسوسی در سطح بین‌المللی می‌شود. این فیلم، گرافیک بصری خیره‌کننده‌ای دارد و شخصیت‌های جدیدی را به مخاطبان معرفی می‌کند که هر کدام، دارای پرستیژ و جذابیت خاصی هستند. از این رو، Cars 2 قابلیت آن را داشت که تبدیل به یکی از انیمیشن‌های خوب استودیو پیکسار شود. اما فیلمنامه‌اش فاقد عمق احساسی بود.

انیمیشن Cars 3

امتیاز راتن تومیتوز: 68%

آثار پیکسار

حالا می‌توان با اطمینان بیشتری گفت که انیمیشن Cars یکی از آثار متوسط پیکسار بود و باید در یک فیلم متوقف می‌شد. به هر روی، انیمیشن Cars 3 مانند قسمت اول به سراغ لایتنینگ مک کوئین می‌رود و احتمال بازنشستگی او را مطرح می‌کند. زیرا نسل جدیدی از اتومبیل‌های مسابقه‌دهنده ظهور کرده‌اند که سرعت بیشتر و تکنولوژی بالاتری دارند. آنچه باعث تمایز Cars 3 از دو قسمت قبلی می‌شود، روایت احساسی‌تر آن است. با وجود این، انیمیشن Cars 3 نیز داستانی خسته‌کننده و قابل پیش‌بینی دارد و فاقد هرگونه نوآوری است.

انیمیشن Lightyear

امتیاز راتن تومیتوز: 74%

آثار پیکسار

اگرچه Lightyear اسپین‌آف مجموعه داستان اسباب بازی است، اما ماجرای فیلم در جهانی متفاوت اتفاق می‌افتد. در واقع، انیمیشن Lightyear به عنوان فیلمی ارائه می‌شود که شخصیت اندی (صاحب اسباب بازی‌ها) آن را تماشا کرده است. شخصیت اصلی این فیلم، فضانوردی است که قصد دارد ماموریتی دشوار و خطیر را به انجام برساند. شکی نیست که جلوه‌های بصری Lightyear به‌خوبی تولید شده‌اند، اما خود فیلم کاملا سرد و بی‌روح است و فیلمنامه ضعیفی دارد. چه کسی باور می‌کرد که پیکسار، یک انیمیشن فراموش‌شدنی بسازد؟

انیمیشن Monsters University

امتیاز راتن تومیتوز: 80%

آثار پیکسار

دانشگاه هیولاها یکی از آثار خوب پیکسار است که بچه‌ها را برای بازگشت به مدرسه، آماده کند. این فیلم بامزه، به دوستی مایک وازوفسکی (بیلی کریستال) و جیمز سالیوان (جان گودمن) می‌پردازد که هم‌کلاسی یکدیگر در دانشگاه هستند. به طور کلی، دانشگاه هیولاها یک فیلم سبک است که می‌شود از تماشای آن لذت برد. چراکه گرافیک پرجنب‌وجوش، طنز هوشمندانه و روایت هیجان‌انگیزی دارد که هر بیننده‌ای را سرگرم خواهد کرد. با وجود این، اصالت و عمق احساسی قسمت اول (کارخانه هیولاها) در دانشگاه هیولاها وجود ندارد.

انیمیشن Incredibles 2

امتیاز راتن تومیتوز: 93%

آثار پیکسار

شگفت انگیزان 2 دنباله شگفت انگیزان است و از همان‌جایی که فیلم اول متوقف شد، ادامه پیدا می‌کند. این فیلم، داستان خانواده پار را دنبال می‌کند که سعی دارند تعادلی میان زندگی روزمره خود و هویت ابرقهرمانی‌شان برقرار کنند. شگفت انگیزان 2 در سکانس‌های اکشن، هیجان زیادی را به بیننده‌اش منتقل می‌کند و طنزی قدرتمند دارد که به‌خوبی با لحن زمخت و خشونت‌بار آن، ترکیب شده است. وجود پیچیدگی‌های داستانی در قسمت دوم، یکی دیگر از خصوصیاتی است که آن را تبدیل به دنباله‌ای شایسته و قابل ستایش کرده است.

انیمیشن Finding Dory

امتیاز راتن تومیتوز: 94%

آثار پیکسار

در سال 2003 که انیمیشن Finding Nemo (از بهترین آثار پیکسار) روی پرده سینماها رفت، فروشی چشمگیر را در گیشه رقم زد. بنابراین انتظار می‌رفت که پیکسار، دیر یا زود، دنباله‌ای برای این فیلم بسازد. اما انیمیشن Finding Dory با قسمت اولش متفاوت است چراکه به جای تمرکز بر شخصیت‌های مارلین و نمو، به شخصیت دوری می‌پردازد که قصد دارد خانواده گمشده‌اش را پیدا کند. تصاویری که این فیلم از دنیای زیر آب به ما نشان می‌دهد، همچنان رئالیستی و خیره کننده است و گاهی واقع‌گرایانه‌تر از قسمت اول به نظر می‌رسد.

انیمیشن Toy Story 4

امتیاز راتن تومیتوز: 97%

آثار پیکسار

انیمیشن Toy Story 4 چهارمین قسمت از مجموعه داستان اسباب‌بازی است که حول محور وودی، باز لایت‌یر و دوستان آن‌ها می‌گردد. هر کدام از این شخصیت‌ها، به خودی خود، خاطره‌انگیز هستند و شما را به یاد لحظات شیرین و نوستالژیک می‌اندازند. داستان از این قرار است که اسباب بازی‌ها به همراه بانی، صاحب جدیدشان، ماجراجویی تازه‌ای را شروع می‌کنند و به‌تدریج با دوستان جدیدی آشنا می‌شوند. این فیلم به اندازه Toy Story 3 غم‌انگیز نیست، اما همچنان باعث می‌شود که طرفداران قدیمی مجموعه Toy Story متاثر شوند.

انیمیشن Toy Story 3

امتیاز راتن تومیتوز: 98%

آثار پیکسار

انیمیشن Toy Story 3 جایگاه خاصی در میان آثار پیکسار دارد و تا مدت‌ها، به عنوان پایانی قابل قبول برای مجموعه Toy Story شناخته می‌شد. ماجرا این است که وقتی صاحب اسباب بازی‌ها (اندی) به دانشگاه می‌رود، آن‌ها با معضل غیرمنتظره‌ای مواجه می‌شوند که ممکن است نتایج فاجعه‌باری داشته باشد. بنابراین تمام شخصیت‌ها به مهد کودک، فرار می‌کنند تا زندگی جدیدی را در آن‌جا شروع کنند. انیمیشن Toy Story 3 یکی از شاهکارهای ماندگار و بی‌بدیلی است که توسط پیکسار ساخته شده است و می‌تواند چشم‌های شما را پر از اشک کند.

انیمیشن Toy Story 2

امتیاز راتن تومیتوز: 100%

برنده باکس آفیس

انیمیشن Toy Story 2 اولین دنباله در مجموعه داستان اسباب بازی به حساب می‌آید و یکی از بهترین فیلم‌های دهه 90 میلادی است. در این فیلم، اسباب بازی‌ها تلاش می‌کنند که وودی را از دست یک کلکسیونر حریص و مال‌اندوز نجات دهند. سپس وودی به این فکر می‌افتد که از اندی جدا شود و بقیه عمرش را در موزه سپری کند. این قصه جذاب با طنز قدرتمند و صحنه‌های هیجان‌انگیز، ترکیب شده است تا شاهد بهترین دنباله Toy Story باشیم. اما بزرگترین دستاورد Toy Story 2 این است که موفق شده تا از یک انیمیشن معمولی، فراتر برود.



مطالب مرتبط

دیگران نیز خوانده‌اند

نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

4 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments