مدیر کمپانی الکترونیک آرتس بازیهای کریپتویی را آینده شرکت میداند!
ارز دیجیتال در بازیهای EA
طبق اعلام مدیر کمپانی الکترونیک آرتس (Electronic Arts)، اندرو ویلسون (Andrew Wilson)، ظاهرا آینده این شرکت با بازیهای Play To Earn در نظر گرفته شده و آنها قصد دارند تا عناوین خود را با آیتمهای ارزشمند پر کنند تا به دارایی خود و کاربران در قالب کریپتویی تبدیل شود!
کمپانی الکترونیک آرتس معمولا به عنوان شرکتی شناخته میشود که در عناوین مختلف برای آب خوردن هم از بازیکنان درخواست پرداخت میکند و از طرفی بازیهای با کیفیت و فوقالعادهای را روانه بازار میکند. با این حال چنان که به نظر میرسد، ظاهرا قرار نیست تا روند کمتر شدن دخالت پول واقعی در دنیای بازیهای این شرکت کمتر شود، به نحوی که حتی تصمیم گرفته شده تا موضوع درآمد و کسب و کار کریپتویی هم به آنها اضافه شود!
بازیهای کریپتویی در واقع عناوینی هستند که آیتمهای داخل آن برای خرید و فروش در قالب ارز دیجیتال قابل انجام بوده و به کاربران اجازه میدهد تا نتیجه زحمات خود را به پول واقعی تبدیل کنند؛ که البته پیش از آن باید پول پرداخت کرده و سرمایهگذاری کنید تا در نهایت قادر به استخراج ارز در آن باشید. با این حساب، ساخت چنین عنوانی یک معامله دوطرفه بین کاربر و سازنده است که میتواند به نحوی برای هر دو طرف سودمند باشد و از همین جهت نیز کمپانی الکترونیک آرتس قصد دارد تا از این روش استفاده کند.
به گفته اندرو ویلسون، آنها در آینده حتما این راه را در بازیهای خود استفاده خواهند کرد و به نحوی آیتمهای با ارزش ارز دیجیتال را در عناوین مختلف خود قرار میدهند، اما اینکه چطور و چه زمان این روش پیادهسازی میشود هنوز مشخص نیست. با این وجود اخیرا در آگهیهای استخدام این اطلاعیه به تازگی منتشر شده که استودیو سازنده بازی نیاز به طراحهایی برای ایدهسازی بخش کریپتویی دارند. با این حساب، یعنی کمپانی الکترونیک آرتس از همه چیز مطلع است و سعی دارد تا حداقل پایهسازی این راه جدید را به خوبی بنا کند.
بدین ترتیب و با گفته مدیر کمپانی الکترونیک آرتس ظاهرا دو روش برای این کار وجود خواهد داشت؛ اول اینکه عناوین خاصی با سبک کریپتویی عرضه شوند که صرفا به صورت کلیک زدن بوده و برای تمامی طرفداران و کاربران با رایانه شخصی ساده هم قابل تجربه باشد. دوم هم اینکه به کلی پای بازار ارزهای دیجیتالی به عناوین و فرنچایزهای مختلف این شرکت مانند FIFA و Battlefield شود و آیتمهای داخل آنها ارزش مالی داشته باشد. با این وجود، هنوز درباره این موارد تصمیمی گرفته نشده و باید در سالهای آینده منتظر نحوه به کار گرفتن این ایدهها توسط الکترونیک آرتس باشیم.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید