البته اشتباه برداشت نکنید! انیمه شیطان کش ساخته نشده تا شما از بابت تماشایش به صورت مداوم مغموم، افسرده و گریان شوید. تانجیرو به غیر از خواهر نیمه شیطانیاش نِزکو، دو دوست دیگر به نامهای زِنیتسو و اینُسکِه نیز پیدا میکند که هر کدام ویژگیهای رفتاری خاص خودشان را دارند. برای مثال شاید شما هم در همان ابتدای معرفی شخصیت زنیتسو، از این پسربچهی نقنقو بدتان بیاید اما اگر به انیمه فرصت دهید، در زمان و مکان مناسب شما را با شخصیتهایش شگفتزده میکند. ضمن اینکه انیمه شیطان کش سر فرصت و با حوصله دربارهی گذشتهی زنیتسو و اینسکه صحبت میکند، تعامل این دو کاراکتر با قهرمان اصلی داستان لحظات بامزه و خندهداری را میآفریند. تدوینهای چنین اپیزودهایی نیز با میان پردههای طنزی انجام میشود که حتی تماشای چنین میان پردههای کاریکاتوری کوتاه نیز جذاب است.
در اپیزودهای پایانی فصل اول انیمه شیطان کش با گروه جدیدی از کاراکترها به اسم هاشیرا روبهرو میشویم که رسالت و اهدافشان به ظاهر در راستای همان چیزی است که تانجیرو نیز دنبال میکند؛ کشتن و نابودی موزان. با این اوصاف همانطور که شیاطین برای خودشان رهبر دارند، هاشیرا و گروه شیطان کش نیز سرپرست و رهبری دارند که در اپیزودهای پایانی فصل اول او را ملاقات میکنیم. با این حساب، انیمه شیطان کش در فص اول تنها ضعفی که دارد، نپرداختن به برخی از شخصیتهاست که البته در دنیای انیمهها، این ضعف چندان حاد نیست؛ چراکه حتما وقتش سر نرسیده تا برای مثال دربارهی اوبویاشیکی، رهبر هاشیرا و سازمان شیطان کش اطلاعاتی را کسب کنیم. مشکل اینجاست تعداد شخصیتهایی که این اتفاق برایشان رخ میدهد در فصل اول بسیار زیاد است. افرادی مثل تومیکو، اوروکوداکی و حتی لیدی تامایو مستحق این بودند تا شخصیتپردازی عمیقتری در همین فصل نخست داشته باشند.
با تمام این تفاسیر، انیمه Demon Slayer با قصهی تخیلی خود میتواند ضمن سرگرم کردن مخاطب، روی روحیهی بیننده نیز به شدت تاثیرگذار ظاهر شود. اگر با حوصله این مجموعه را تماشا کنید، انیمه شیطانکش به یکی از بهترین تجربههای عمرتان تبدیل میشود. تنها کافیست به این انیمه فرصت خودنمایی بدهید. فصل دوم سریال Demon Slayer قرار است در سال ۲۰۲۱ پخش شود. از آنجا که باخبر شدهایم فصل دوم سریال در همین حال حاضر در دست ساخت قرار دارد، در بدترین حالت باید منتظر عرضهش در پاییز سال ۱۴۰۰ باشیم.