نام کامل کال آو دیوتی 2021 ظاهرا مشخص شده است
پارتیزانها، اینبار محور اصلی اتفاقات خواهند بود
تام هندرسون افشاگر مشهور صنعت ویدیو گیم با انتشار یک توییت ظاهرا نام کامل کال آو دیوتی 2021 را فاش کرده است.
با افزایش محبوبیت کال آو دیوتی در میان کاربران سراسر جهان، اکتیویژن تصمیم گرفت هر سال نسخهی جدید این مجموعه را وارد بازار کند. با در نظر گرفتن همین موضوع، تمامی کارشناسان و طرفداران مطمئن بودند نسخهی جدید مراحل ساخت را پشت سر میگذارد تا در پاییز سال جاری میلادی عرضه شود؛ گمانهزنیای که نهایتا اواسط بهمن ماه تایید شد. البته ناشر آمریکایی در جریان کنفرانس مالی اخیر خود وارد جزئیات نشد تا سوالات بسیاری بیپاسخ بماند؛ برای مثال، نمیدانیم داستان در چه دورهی تاریخیای جریان داشته و همچنین مشخص نیست برای کدام پلتفرمها عرضه میشود.
تام هندرسون (Tom Henderson)، یکی از افشاگرهای مشهور صنعت ویدیو گیم به شمار میرود. او چندی پیش توییتی را به اشتراک گذاشت که ظاهرا به نام کامل کال آو دیوتی 2021 اشاره دارد. هندرسون در بخش کپشن توییت خود نوشت: «اگر قرار نیست کال آو دیوتی جدید در آینده جریان داشته باشد، پس قرار است … ». او سپس دو تصویر را به توییت ضمیمه کرد. تصویر سمت چپ، یک گوریل بوده و تصویر سمت راست هم به Call of Duty: Modern Warfare تعلق دارد. با در نظر گرفتن این موارد، طرفداران به این نتیجه رسیدند که نسخهی جدید تحت عنوان Call of Duty: Guerrilla Warfare وارد بازار خواهد شد.
Guerrilla Warfare، یک اصطلاح نظامی است که در فارسی تحت عنوان جنگ چریکی شناخته میشود. این تاکتیک معمولا توسط نیروهای کوچکتر علیه نیروهای بزرگتر و مسلحتر مورد استفاده قرار میگیرد. تاکتیکهای نبرد چریکی همچنین روی جداکردن واحدهای کوچکتر نیروی دشمن از بقیه و سپس حمله به آنها از طریق کمین تمرکز دارند. جنگ چریکی تاریخی طولانی دارد اما با توجه به اطلاعات موجود، اولین بار توسط نیروهای اشکانیان در جنگ حران مورد استفاده قرار گرفت. نیروهای تحت فرماندهی سورنا تنها ۱۰ هزار نفر بودند اما او به واسطهی تاکتیک بزن در رو توانست سپاه ۴۵ هزار نفری روم را شکست دهد.
تقریبا همزمان با توییت تام هندرسون، Okami جزئیات دیگری را از کال آو دیوتی 2021 فاش کرد. او مدعی شد داستان در دههی ۵۰ میلادی جریان داشته و احتمالا جنگ کره را به تصویر میکشد. این جنگ در ژوئن ۱۹۵۰ آغاز و در جولای ۱۹۵۳ به واسطهی یک آتشبس به پایان رسید. نیروهای کرهی جنوبی در طول جنگ حمایت سازمان ملل متحد و ایالات متحدهی آمریکا را داشتند. کرهی شمالی هم مطابق انتظار تحت حمایت اتحاد جماهیر شوروی و جمهوری خلق چین بود. در ضمن، جنگ کره را باید نتیجهی مستقیم جنگ جهانی دوم دانست.
پس از اینکه ژاپن در جنگ جهانی دوم شکست خورد و کنترل شبهجزیرهی کره را از دست داد، یک حکومت متحد آمریکا در بخش جنوبی و یک حکومت کمونیستی در شمال به وجود آمد. هر دو حکومت ادعای تسلط بر تمام شبهجزیره را داشتند. در ابتدا سعی شد تنشها به واسطهی یک انتخابات سراسری برطرف شود اما این اتفاق رخ نداد. نهایتا، کیم ایل سونگ رهبر کره شمالی مدار ۳۸ درجه را به عنوان مرز در نظر گرفت و نبردی را آغاز کرد.
در انتها، لازم به ذکر است هیچ کدام از اطلاعات لو رفته توسط اکتیویژن یا دیگر منابع رسمی مورد تایید قرار نگرفتهاند.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید