1%
  • 0/10

بیشترین خرابی گوشی مربوط به کدام بخش‌‌های دستگاه می‌شود

پرتکرارترین خرابی گوشی‌ها

بیشترین خرابی گوشی مربوط به کدام بخش‌‌های دستگاه می‌شود ۰ ۱۰ آبان ۱۴۰۰ مقالات فناوری کپی لینک
خرابی گوشی

با توجه به اینکه گوشی‌های هوشمند این روزها به جزئی جدایی ناپذیر از زندگی ما تبدیل شده‌اند، سالم نگه داشتن آنها بسیار مهم است. اما معمولا این دستگاه‌ها در اثر ضربه خوردن یا سقوط یا نفوذ آب دچار مشکل می‌شوند. در این مقاله قصد داریم به پرتکرارترین خرابی گوشی ها بپردازیم.

برای همه‌ی ما پیش آمده که گوشی موبایل از دستمان بیفتد، نمایشگر دستگاه بشکند، داخل دریا و استخر سقوط کند و کار نکند یا دستگاه بی‌دلیل دچار اختلال آنتن‌دهی شود.

در این مقاله به بیشترین و پرتکرارترین خرابی گوشی ها می‌پردازیم و راه‌حل‌هایی را برای جلوگیری از این خرابی‌ها ذکر می‌کنیم.

بیشترین خرابی گوشی ها

شکستن نمایشگر

بیشترین و پرتکرارترین خرابی گوشی مربوط به شکستن نمایشگر است؛ چرا که در اثر سقوط از دست یا ضربه خوردن ممکن است چنین آسیبی به گوشی برسد.

معمولا دو اتفاق ممکن است برای دستگاه بیفتد یا گلس روی نمایشگر می‌شکند که امکان تعویض آن البته توسط تعمیرکاران حرفه‌ای وجود دارد، یا کلا ال‌سی‌دی دستگاه آسیب می‌بیند و خورد می‌شود و در نتیجه‌ی آن تاچ دستگاه هم آسیب دیده و عمل نمی‌کند.

خرابی گوشی

در این صورت باید کل ال‌سی‌دی تعویض شود که هزینه‌ی زیادی دارد. پس به شما توصیه می‌کنیم که بیشتر مراقب گوشی‌های هوشمندتان باشید که آسیب نبیند و حتما از قاب‌هایی استفاده کنید که تا لبه‌های اطراف نمایشگر را می‌پوشاند. به این ترتیب هنگام سقوط این دستگاه‌ها کمتر آسیب می‌بینند.

رد شدن هارد

دومین و پرتکرارترین آسیبی که به گوشی‌ها می‌رسد معمولا مربوط به هارد گوشی است که آسیب می‌بیند و از بین می‌رود و معمولا تعمیرکاران به این نوع خرابی، رد شدن هارد می‌گویند.

معمولا این موضوع زمانی اتفاق می‌افتد که حافظه گوشی به شکل کامل پر شود. بر این اساس همیشه توصیه می‌شود که حافظه‌ی داخلی گوشی را به شکل کامل پر نکنید و همیشه فضای خالی در بخش حافظه داشته باشید؛ مثلا اپلیکیشن‌هایی که به شکل خودکار اقدام به پاک کردن کش دستگاه می‌کنند را از روی دستگاه حذف کنید و در کل اپلیکیشن‌های مضر را روی گوشی هوشمندتان نگه‌ندارید.

اختلال آنتن دهی

سومین خرابی پرتکرار گوشی مربوط به آنتن دهی گوشی می‌شود که اصولا این موضوع زمانی رخ می‌دهد که گوشی از دستتان بیفتد، ضربه بخورد یا دچار آب‌خوردگی شود.

بر این اساس توصیه می‌کنید که حتما مراقب گوشی باشید که دچار ضربه و آسیب نشود.

خرابی آی‌سی شارژ

اگر از شارژر تقلبی استفاده کنید ممکن است آی‌سی گوشی آسیب ببیند برای جلوگیری از این موضوع بهتر است اولا با هر شارژری گوشی هوشمندتان را شارژ نکنید، حتی‌الامکان از شارژرهای فندکی ماشین استفاده نکنید. همچنین اگر مجبور به استفاده از شارژرهای فندکی داخل ماشین هستید، قبل از استارت زدن اتومبیل گوشی را به شارژر متصل نکنید و حتی شارژر فندکی را بعد از روشن شدن به اتومبیل وصل کنید و سپس اقدام به شارژ گوشی‌تان کنید.

خرابی گوشی

سوختن سوکت شارژ

سوختن سوکت شارژ زمانی رخ می‌دهد که گوشی به شارژر متصل است و سوکت شارژر تحت فشار قرار می‌گیرد و بخش‌هایی از دستگاه دچار آسیب شده و ممکن است از برد جدا شود. بر این اساس توصیه می‌کنیم هنگامی که گوشی به شارژر متصل است حتی‌الامکان از آن استفاده نکنید تا سوکت شارژ آسیب نبیند.

آسیب دیدن بخش فیس‌آی‌دی و تاچ آی‌دی آیفون

یکی از مواردی که معمولا برای گوشی‌های آیفون اتفاق می‌افتد آسیب دیدن بخش فیس آی‌دی و تاچ‌آدی گوشی‌های اپل است که این نوع خرابی هم در اثر آب‌خوردگی یا ضربه اتفاق می‌افتد.

مشکل اسپیکر

اما یکی دیگر از پرتکرارترین خرابی گوشی ها مربوط به اسپیکر است که بعد از مدتی به علت گرد و خاک یا پرز گرفتن، صدا خوب رد و بدل نمی‌شود که این موضوع معمولا با کشیدن مسواک خشک روی بخش اسپیکر قابل درست شدن است، اما در غیر این‌صورت بهتر است گوشی را به تعمیرکار مجرب بسپارید تا در صورت جدی بودن مشکل، اقدام به تعویض بخشی که آسیب دیده کند.

داغ شدن گوشی

اما در نهایت موضوعی که معمولا برای همه‌ی ما اتفاق می‌افتد، داغ شدن بیش از حد گوشی است که این موضوع نیز بنا به دلایل مختلفی ممکن است رخ دهد.

مثلا استفاده از شارژرهای تقلبی، آب‌خوردگی گوشی و ضربه خوردن که باعث می‌شود قطعه‌ای از برد دستگاه اتصالی پیدا کرده و موجب داغ شدن دستگاه شود.

با توجه به موارد ذکر شده و از آنجا که گوشی‌های موبایل حالا قیمت بسیار بالایی دارند، نگهداری از گوشی و سالم نگه‌داشتن آن امر بسیار ضروری است؛ چرا که هر کدام از این خرابی‌ها به نوعی هزینه‌بردار است و حتی ممکن است باعث شود که مجبور به تعویض و خرید گوشی نو شوید.

بر این اساس توصیه می‌کنیم که حتما از قاب مقاوم و ضدضربه برای گوشی هوشمندتان استفاده کنید. روی دستگاه حتما از محافظ‌های گلس بچسبانید. از شارژرهای تقلبی استفاده نکنید و هنگام شارژ با گوشی بازی و از آن استفاده نکنید.




نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments