سونی همچنان به خرید استودیوهای بازیسازی ادامه میدهد
گسترش پلیاستیشن
مدیر کل بخش سرگرمیهای تعاملی شرکت سونی وعده داده که خرید استودیوهای بازیسازی توسط پلیاستیشن به پایان نرسیده و در ادامهی سال جاری همچنان شاهد تصاحب کمپانیهای مختلفی از سوی سونی خواهیم بود.
همانطور که احتمالا اطلاع دارید، چند وقتی است که وضعیت عجیب و غریبی در صنعت بازیهای ویدیویی رقم خورده است. در واقع، بعد از شکست مایکروسافت در نسل هشتم که ناشی از عدم توسعهی بازیهای متنوع و انحصاری برای ایکسباکس بود، این کمپانی با تصاحب شرکتهای بزرگ از جمله بتزدا و اکتیویژن بلیزارد، مسیر جدیدی را در پیش گرفته است. در همین حین، شرکت سونی نیز از غافله عقب نمانده و در طول چند سال اخیر با خرید استودیوهای بازیسازی متعدد، سعی در گسترش خود دارد.
اگر خاطرتان باشد، چند هفتهی پیش بود که سونی با پرداخت ۳.۶ میلیارد دلار، استودیوی بانجی، خالق سری Halo، را خریداری کرد. از طرفی، این شرکت در حال حاضر مالک استودیوهای محبوبی از جمله بلوپوینت گیمز و هاوسمارک به شمار میرود. علاوه بر این، ژاپنیها چند روز پیش استودیوی مستقل جید ریموند، از تهیهکنندگان سری اساسینز کرید، به نام Haven را به زیرمجموعهی خود اضافه کردند.
در همین راستا، به نظر میرسد که روند خرید استودیوهای بازیسازی توسط سونی به پایان نرسیده و این کمپانی همچنان در حال مذاکره و خرید شرکتهای مختلف است. به بیان دقیقتر، ساعاتی پیش جیم رایان، مدیر ارشد بخش سرگرمیهای تعاملی شرکت سونی، در گفتوگویی رسما اعلام کرد که فارغ از تکمیل قرارداد با بانجی،خریدهای بیشتری در سال ۲۰۲۲ میلادی در راه هستند و طبق معمول، جامعهی پلیاستیشن به مرور گسترش خواهد یافت.
جیم رایان در این زمینه توضیح میدهد:
خانوادهی پلیاستیشن از طریق خرید کمپانیها و استودیوهای مختلف در حال گسترش است. ما در طول سال گذشته میلادی نزدیک به ۵ استودیوی جدید خریداری کردیم و در سال جاری نیز، نه تنها قرارداد خود با بانجی را تکمیل میکنیم، بلکه موارد بیشتری را نیز به جامعهی خود اضافه خواهیم کرد.
در حال حاضر جزئیاتی از خرید بعدی شرکت سونی در دسترس نیست و ژاپنیها هیچ اشارهای به برنامههای آتی خود نکردهاند. این در حالی است که شماری از اینسایدرهای محبوب و شناخته شده از جمله جف گراب در طول هفتههای اخیر از خرید بزرگ سونی سخن گفتهاند. در هر حال، باید منتظر ماند و دید که سونی برای رقابت با مایکروسافت و تصاحب بازار بازیهای ویدیویی، دست به چه اقداماتی خواهد زد.
در خلال این گفتهها، بهتر است اشاره کنم که مدتی قبل، گرگ میلر، مدیر ارشد و یکی از بنیانگذارهای Kinda Funny، در پیامی خاطرنشان کرد که در روزهای آینده خبرهای هیجانانگیزی برای هواداران سونی منتشر میشود. میلر مدعی است که اخیرا سه گزارش در خصوص پروژههای پلیاستیشن دریافت کرده که حتی اگر یکی از آنها به واقعیت ملحق شوند، حسابی مورد توجه کاربران قرار خواهد گرفت. با این حال، او جزئیاتی از این پروژهها به اشتراک نگذاشته و این موضوع همچنان در هالهای از ابهام قرار دارد.
آنطور که به نظر میرسد، یکی از این پروژهها مربوط به سرویس جدید پلیاستیشن پلاس است. در حقیقت، شرکت سونی بعد از گذشت چند سال از راهاندازی ایکسباکس گیم پس، چندی پیش از سرویس اشتراکی جدید خود پرده برداشت که در سه سطح مختلف، امکان تجربهی بیش از ۷۰۰ بازی متنوع را برای کاربران فراهم میکند. در خصوص پروژههای بعدی، حدس و گمانهای زیادی مطرح شده، لیکن شماری از بازیکنان بر این باور هستند که سونی بهزودی از تصاحب یک استودیوی بزرگ دیگر رونمایی خواهد کرد.
نکته مهم این است که بر اساس گزارش پیشین رسانهی معروف فایننشال تایمز، احتمالا الکترونیک آرتز هدف بعدی غولهای صنعت بازی و تکنولوژی است. در حالی که سونی یکی از گزینههای احتمالی برای خرید EA است، اما این منبع بر این باور است که شرکتهای بزرگ دیگر از جمله تنسنت، اپل، آمازون، گوگل، متا و نتفلیکس این معامله را بررسی میکنند. هر کدام یک از این کمپانیها به نوبهی خود در صنعت بازیهای ویدیویی نفوذ دارند که به واسطهی پشتوانه مالی زیاد، به راحتی میتوانند شرکتهای مطرح بازیسازی همچون الکترونیک آرتز را خریداری کنند.
در پایان این خبر، دیدگاه شما در رابطه با خرید استودیوهای بازیسازی توسط سونی و مایکروسافت چیست؟ به نظر شما، به نظر شما، روند تصاحب استودیوها و شرکتهای بازیسازی چه زمانی به پایان میرسد؟ فراموش نکنید که نظرات شخصی خود را با ما و دیگر کاربران رسانه سرگرمی به اشتراک بگذارید.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید