چه انتظاراتی از بازی Marvel's Wolverine داریم؟
1%
  • 10/10

چه انتظاراتی از بازی Marvel’s Wolverine داریم؟

بازگشت لوگان به دنیای گیم!!

چه انتظاراتی از بازی Marvel’s Wolverine داریم؟ ۲۶ ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ مقالات بازی کپی لینک

با توجه به کارنامه کاری استودیو اینسامنیاک گیمز و گیم‌پلی‌های لیک شده، موفقیت بازی Marvel’s Wolverine تضمین شده است، اما سوال اصلی این است که آیا واقعا می‌تواند انتظارات طرفداران را برآورده کند؟

وقتی پنج سال پیش استودیو اینسامنیاک گیمز شاهکاری به‌نام Marvel’s Spider-Man را برای کنسول پلی استیشن 4 عرضه کرد، نه‌تنها به موفقیت تجاری چشمگیری دست زد، بلکه انقلابی در صنعت بازی‌های ابرقهرمانی راه انداخت. خوشبختانه به‌دنبال استقبال بی‌سابقه طرفداران و همچنین فروش بی‌نظیر اسپایدرمن و اسپین آف مایلز مورالز، اینسامنیاک گیمز تصمیم گرفت تا دنیای مارولی خود را با عناوین بیشتری گسترش بدهد. به‌همین خاطر در مراسم پلی استیشن شوکیس ۲۰۲۱، در اقدامی شوکه‌کننده از توسعه نه‌تنها یک، بلکه دو بازی ابرقهرمانی که یکی Marvel’s Spider-Man 2 و دیگری Marvel’s Wolverine است، خبر داد.

از آنجایی که توسعه‌دهندگان اینسامنیاک گیمز تماما روی سومین قسمت از فرانچایز اسپایدرمن تمرکز کرده بودند، به‌جز تیزر کوتاه منتشر شده در جریان مراسم پلی استیشن شوکیس، چیزی خاصی به بیرون درز نکرده بود ولی متاسفانه به‌دنبال حمله سایبری ماه گذشته، اطلاعات محرمانه زیادی از جمله کانسپت آرت، لیست صداپیشگان و گیم‌پلی‌های تکمیل نشده توسط هکرها فاش شد. اینسامنیاک گیمز اندکی بعد از لو رفتن برنامه‌های چند سال آینده‌ خود، در بیانیه‌ای اعلام کرد که سخت مشغول پیگیری اتفاقات رخ داده و متوقف کردن حمله‌های سایبری است، اما هکرها همچنان به کار خود ادامه می‌دهند و حتی به‌تازگی از اولین تریلر گیم پلی بازی نیز پرده برداشته‌اند.

با اینکه اینسامنیاک گیمز کارنامه کاری درخشانی دارد و حتی یک بار هم طرفداران خود را ناامید نکرده، اما عده‌ای همچنان نسبت به موفقیت بازی Marvel’s Wolverine شک دارند. البته تا زمانی که گیم‌پلی نهایی بازی به‌صورت رسمی منتشر نشده، نمی‌توان با قاطعیت درباره موفقیت یا شکست پروژه اظهار نظر کرد، اما این نکته را هم باید در نظر گرفت که برای برآورده کردن انتظارات طرفداران نگران، تیم توسعه باید موارد زیر را رعایت کند.

انتظاراتی که از بازی Marvel’s Wolverine داریم

۱۰. طراحی سبک‌های مختلف برای گیم‌پلی

دادن آزادی عمل به بازیکن یکی از مهمترین نکاتی است که توسعه‌دهندگان باید حین خلق یک اثر به آن توجه کنند. در واقع عاملی که باعث می‌شود تجربه مجدد یک بازی تکراری و خسته‌کننده نباشد، آزادی عمل حین تلاش برای دستیابی به هدف مورد نظر است. ولورین چه در کمیک‌ها و چه در دنیای لایو اکشن، شخصیتی است که بیشتر به‌خاطر خشونت غیرقابل توصیفش شناخته می‌شود، اما این موضوع نباید توسعه‌دهندگان را از طراحی مراحل مخفی‌کاری منع کند. اینسامنیاک گیمز باید به بازیکن اجازه بدهد تا مراحل بازی را هر طوری که دوست دارند پیش ببرند.

۹. حضور افتخاری چهره‌های آشنا از دنیای بی‌انتهای مارول

از آنجایی که داستان بازی Marvel’s Wolverine در دنیایی مشترک با فرانچایز اسپایدرمن روایت‌ می‌شود، دیدن چهره‌های آشنا کاملا طبیعی است. به‌لطف عامل شفابخشی، جهش‌یافته‌ نامیرای دوست داشتنی دنیای مارول زندگی طولانی داشته و به‌همین دلیل با شخصیت‌های زیادی روبرو شده است. سیبرتوث و ددپول گزینه‌های اصلی هستند اما با این حال، حضور افتخاری شخصیت‌های مهمی مثل دیکن (Daken)، پسر ولورین یا حتی امگا رد (Omega Red) می‌تواند تجربه‌ای لذت بخش و فراموش نشدنی را برای طرفداران مارول رقم بزند.

۸. قرار دادن ایستراگ‌های بی‌شمار

وقتی صحبت از ایستراگ و نکات پنهان می‌شود، استودیو اینسامنیاک گیمز حرف‌های زیادی برای گفتن دارد و سری بازی‌های اسپایدرمن به‌تنهایی این موضوع را اثبات می‌کنند. خوشبختانه جای نگرانی نیست، زیرا به‌لطف طرفداران تیزبین، ایستراگ‌های زیادی از تریلر لو رفته بازی Marvel’s Wolverine پیدا شده که یکی از بزرگترین آنها، پوستری برای Radio Lowtown 104.8 است که به مشترک بودن دنیای ولورین و اسپایدرمن اشاره دارد. برای کسانی که نمی‌دانند، اینسامنیاک گیمز دنیای اسپایدرمن را زمین ۱۰۴۸ نامگذاری کرده است. در کل قرار دادن چنین ایستراگ و نکات پنهانی، بازی را برای طرفداران جذاب‌تر می‌کند، زیرا اینگونه احساس می‌کنید که در دنیای بزرگتری فراتر از سندباکس طراحی شده قرار دارید.

۷. طراحی جهانی بزرگ مثل سری بازی خدای جنگ

این روزها بازار بازی‌های جهان باز حسابی داغ است و طرفداران بسیار زیادی هم دارد. خوشبختانه اکثر عناوین ابرقهرمانی مانند Marvel’s Spider-Man از جهانی وسیع برخورداند و به بازیکن آزادی عمل کامل در گشت و گذار می‌دهند. البته همه بازی‌ها مناسب این فرمت نیستند و به‌جای جهانی وسیع، صرفا یک منطقه قابل کاوش نسبتا بزرگ دارند که اصطلاحا سندباکس (Sandbox) نامیده می‌شوند. اگر مجموعه به‌شدت محبوب خدای جنگ، به‌خصوص دو بازی اخیرش را دنبال کرده باشید، قطعا با مفهوم سندباکس آشنایی دارید. به‌گفته توسعه‌دهندگان، بازی Marvel’s Wolverine هم از همین فرمت برخوردار است، اما تریلر لو رفته با نمایش دادن لوکیشن‌های مختلف مثل مادریپور (شهری خیالی در دنیای مارول که ارتباطی قوی با شخصیت ولورین دارد و تنها در کمیک‌ها به تصویر کشیده شده است) به‌نوعی ثابت کرده که وسعت جهان ولورین در مقایسه با سایر عناوین سندباکس به مراتب بیشتر است. 

۶. داشتن حالت خشونت یا به اصطلاح Rage Mode

رایان اشنایدر (Ryan Schneider)، رئیس استراتژی فرانچایز اخیرا تایید کرده بود که قراره به DNA شخصیت ولورین وفادار باشند و حین به تصویر کشیدن برداشتی جدید از این جهش‌یافته نامیرای محبوب، از خصوصیت‌های اصلی او غافل نشوند. به‌همین خاطر ممکن است حین مبارزه نوار مخصوصی پر شود و حالت خشونت یا به اصطلاح Rage Mode را فعال کند. از آنجایی که توسعه‌دهندگان اینسامنیاک گیمز از این حالت در دنباله اسپایدرمن استفاده کرده‌اند، دیدنش در بازی ولورین خیلی دور از ذهن نیست.

۵. داشتن فینیشرهای ترکیبی مانند قهرمانان قبل از او

ولورین یک مبارز است. او شاید یک رزمی کار ماهر با حرکاتی خیره‌کننده مانند دنی رند یا شانگ چی نباشد، اما همچنان مبارزی بی‌رحم است. به‌همین خاطر توسعه‌دهندگان باید به بازیکن این توانایی بدهند تا حرکات ولورین را با هم ترکیب کرده و فینیشرهای مختلف بسازند. یکی از عناوینی که به بهترین شکل ممکن از این مکانیک گیم پلی استفاده کرده، بازی Deadpool، ساخته استودیو های مون است که در سال ۲۰۱۳ عرضه شد.

۴. حذف کردن نوار سلامت

ولورین جهش‌یافته‌ای نامیرا است، پس چرا باید نوار سلامت داشته باشد؟ بدیهی است که در طول بازی باید عواقب یا چالش‌هایی وجود داشته باشند اما حذف نوار سلامت آسیبی به این چالش‌ها وارد نمی‌کند. حالا شاید بپرسید چگونه باید برای شخصیتی که نوار سلامت ندارد و نامیرا است چالش ایجاد کرد؟ اینسامنیاک گیمز می‌تواند با دادن قدرت و سلاح‌های مخصوص به دشمنان لوگان، تاثیر عامل شفا بخشی او را برای مدتی کوتاه از بین ببرد. یک راه دیگر هم کم کردن سرعت ترمیم شدن ولورین است. اگر توسعه‌دهندگان اصرار به وجود نوار سلامت داشته باشند، می‌توانند سرعت پر شدن آن را کم کنند، درست مثل بازی Deadpool که چندین ثانیه طول می‌کشید تا کامل پر شود.

۳. طراحی لباس‌های مختلف

طرفداران بازی‌های ویدیویی، به‌خصوص بازی‌های ابرقهرمانی عاشق لباس‌های مختلفی هستند که از کمیک‌، انیمیشن و اقتباس‌های لایو اکشن الهام گرفته شده است. از آنجایی که ولورین تاریخچه بلندبالایی در کمیک‌های مارول دارد، دست اینسامنیاک گیمز در طراحی لباس‌های مختلف باز است. از لباس زرد آبی نمادینش گرفته تا یونیفرم خاکستری گروه ایکس فورس و لباس قهوه‌ای و برنز کلاسیکش، توسعه‌دهندگان گزینه‌های بسیار زیادی برای ظاهر لوگان در بازی Marvel’s Wolverine دارند. با توجه به لباس‌های سری بازی اسپایدرمن، می‌توان نسبت به تنوع لباس‌های ولورین اطمینان کامل داشت.

۲. طراحی درخت مهارتی بزرگ برای شخصی‌سازی ولورین

به‌جز عامل شفا بخشی، چیزی که ولورین را از سایر شخصیت‌های کمیکی جدا می‌کند، چنگال‌های آدامانتیومی است از دستانش بیرون می‌آیند. داشتن چنین سلاح مخربی، نیازمند یک درخت مهارت بزرگ است تا بازیکن بتواند تمامی حرکت‌های ولورین را ارتقا بدهد و درصورت نیاز شخصی‌سازی کند. شاید بپرسید درخت مهارت چه تاثیری می‌تواند روی گیم پلی داشته باشد؟ ممکن است چنگال‌های آدامانتیومی او در مراحل اولیه آنقدری قوی نباشد که دشمنان را با یک حرکت از بین ببرد، یا شاید حس ششمی که از آن برای ردیابی دشمنان استفاده می‌کند، شعاع زیادی را پوشش ندهد. بنابراین داشتن یک درخت مهارت بزرگ نمی‌تواند خیلی دور از ذهن یا غیرمنطقی باشد.

۱. دشمنان نباید حکم یک اسنفج را داشته باشند

همه عاشق بازی‌های شخت و چالشی هستند، در این شکی نیست، اما دشمنان باید با پیشروی داستان قدرتمند‌تر و سرسخت‌تر شوند. برای شکست دادن آنها نیز باید تکنیک خاصی مورد نیاز باشد، در غیر این صورت، بازی تکراری، پوچ و بی‌هدف می‌شود. در واقع بازیکن باید هر مدل دشمن را با یک تکنیک منحصر به‌فرد شکست بدهد، نه اینکه با قاشر دادن مکرر یک دکمه، پیروز مبارزه شود. توسعه‌دهندگان همچنین باید از درجه سنی بزرگسال نهایت استفاده را ببرند و مبارزاتی خونین را برای طرفداران به تصویر بکشند. خوشبختانه تریلر لو رفته رسما تایید کرد که تکه تکه شدن اعضای بدن و همینطور خون و خونریزی شدید از عناصر اصلی گیم پلی است.

از پروژه بعدی اینسامنیاک گیمز چه می‌دانیم؟

به‌جز ولورین که صداپیشگی آن برعهده لیام مک‌اینتایر (Liam McIntyre) است، چهره‌های آشنای زیادی از دنیای مردان ایکس مانند تایگر تیگر، ساسکواچ، دث استرایک، میستیک، کلیستو، امگا رد، سان فایر، سیبرتوث، جین گری و مستر سینیستر با صداپیشگی اسطوره صنعت گیم، یعنی تروی بیکر (Troy Baker) در بازی Marvel’s Wolverine حضور خواهند داشت. زیرساخت‌های نسخه رایانه شخصی هم در دسترس همگان قرار گرفته، لذا اگر به اندازه کافی جستجو کنید، می‌توانید آن را پیدا کرده و به‌صورت کاملا رایگان دانلود کنید. با توجه به اطلاعات فاش شده، زیرساخت‌های نسخه رایانه شخصی دارای چند سناریو گیم‌پلی، بخش آموزشی، چند نمونه اولیه، یک حالت به‌نام Horde Mode و چندین منطقه جهان باز است.

بازی از حالت پرفورمنس ۶۰ فریم با حفظ ری تریسینگ پشتیبانی می‌کند و درست مثل سه‌گانه اسپایدرمن، سیستم آب و هوا پویا، شبیه‌ساز دقیق اعضای ماهیچه بدن و صورت و همچنین شبیه‌ساز دقیق انیمیشن‌های لباس دارد. مکانیک‌های کامبت و پیمایش هم تا حد زیادی از عناوین بزرگی همچون God of War و Assassin’s Creed الهام گرفته شده‌اند، بنابراین می‌توان از کیفیت گیم‌پلی اطمینان کامل داشت.

برنامه اینسامنیاک بعد از عرضه بازی Marvel’s Wolverine چیست؟

همانطور که در تصویر بالا (نقشه راه بازی های جدید اینسامنیاک گیمز) مشاهده می‌کنید، برنامه پلی استیشن برای گسترش دنیای مارولی اینسامنیاک فقط به اسپایدرمن و ولورین ختم نمی‌شود. طبق اسناد محرمانه لو رفته، قسمت پایانی سه‌گانه اسپایدرمن، اسپین آف کوتاه Marvel’s Venom و سه‌گانه‌ X-Men از دیگر آثاری هستند که در برنامه ده سال آینده اینسامنیاک گیمز دیده شده است. جالب است بدانید که هر قسمت سه‌گانه مردان ایکس بودجه‌ای‌ بالغ بر ۱۴۰ میلیون دلار خواهد داشت. صحبت از بودجه شد، باید اشاره کنیم که بر اساس اسناد محرمانه مذکور، اینسامنیاک گیمز ۳۸۵ میلیون دلار برای بازی Marvel’s Spider-Man 3 و ۳۰۵ میلیون دلار برای بازی Marvel’s Wolverine در نظر گرفته است. (فعلا خبری از بودجه اسپین آف‌های ونوم و اسپایدر ورس نیست)

تمامی اطلاعات و جزئیات منتشر شده از عناوین جدید اینسامنیاک گیمز:

بازی Spider-Verse: با توجه به گزارش‌های منتشر شده از توسعه یک آی پی مولتی‌پلیر، این عنوان می‌تواند یک تجربه چند نفره آنلاین باشد که امکان سفر به دنیاهای موازی مختلف را فراهم می‌کند. متاسفانه فایل‌هایی توسط هکرها لو رفت که از کنسل شدن این بازی خبر می‌داد، اما با توجه به استقبالی که از کانسپت آرت‌های آن شده، هنوز احتمال ساخته شدنش وجود دارد. البته تا زمانی که خبری رسمی منتشر نشده، نباید نسبت به چیزی امیدوار شوید.

بازی Marvel’s Wolverine: از درجه سنی بزرگسال (Mature) برخوردار است و هیچگونه ارتباطی با فرانچایز مردان ایکس فاکس ندارد. داستان بازی در جهانی نسبتا باز یا به اصطلاح سندباکس روایت می‌شود و از نظر گیم‌پلی بسیار شبیه به سری بازی‌های God of War و Assassin’s Creed است.

بازی Marvel’s Venom: از نظر مقیاس بسیار شبیه به اسپین آف مایلز مورالز است و داستان قسمت پایانی سه‌گانه، یعنی Marvel’s Spider-Man 3 را راه اندازی می‌کند. این بازی در کل ۱۲ ماموریت اصلی، ۳ باس فایت و چندین ماموریت فرعی خواهد داشت و شخصیت کارنیج آنتاگونیست اصلی آن خواهد بود. با توجه به دنباله اسپایدرمن، احتمال حضور چندین سیمبیوت دیگر از دنیای مارول مانند اسکریم (Scream)، رایت (Riot)، تاکسین (Toxin)، اسلیپر (Sleeper)، اسکورن (Scorn)، هیبرید (Hybrid) و نال (Knull)، رهبر سیمبیوت‌ها وجود دارد. در نظر داشته باشید این مورد هم تنها در حد یک شایعه است و توسط هیچ منبع خبری تایید یا تکذیب نشده است.

در حال حاضر استودیو اینسامنیاک گیمز به هیچکدام از اطلاعات لو رفته واکنش نشان نداده، اما اگر همه‌چیز طبق برنامه پیش برود، بازی به‌شدت مورد انتظار Marvel’s Wolverine در سال ۲۰۲۶ به‌صورت انحصاری برای کنسول پلی استیشن 5 عرضه و سپس در برای رایانه‌های شخصی پورت می‌شود.



مطالب مرتبط

دیگران نیز خوانده‌اند

نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

26 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments