1%
  • 0/10

چرا سونی برنامه مبارزه اسپایدرمن با ونوم و نال را کنار گذاشت؟

مسیر متفاوت مارول در Brand New Day!

چرا سونی برنامه مبارزه اسپایدرمن با ونوم و نال را کنار گذاشت؟ ۵ ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ سینما کپی لینک
Spider-Man: Brand New Day سونی

فیلم Spider-Man: Brand New Day قرار بود میزبان نبردی بزرگ با حضور ونوم و Knull باشد، اما سونی در آخرین لحظه همه چیز را تغییر داد.

طبق گزارشی از The Cosmic Circus، در برهه‌ای از توسعه Spider-Man 4 قرار بود شخصیت‌های Venom (با بازی تام هاردی) و Knull، خدای سیمبیوت‌ها (با بازی اندی سرکیس) نقش منفی اصلی را ایفا کنند. این برنامه در ادامه اتفاقات فیلم Venom: The Last Dance بود که اگرچه به جدایی ادی براک از سیمبیوت ختم شد، اما Knull را به عنوان تهدیدی مولتی‌ورسی معرفی کرد. با وجود باقی ماندن بخشی از سیمبیوت ونوم در زمین 616، این احتمال وجود داشت که ادی براک دوباره با ونوم متحد شود و در نهایت، پیتر پارکر به لباس مشکی معروفش برسد.

با این حال، Venom: The Last Dance نتوانست در گیشه عملکرد درخشانی داشته باشد و با فروش جهانی 478.9 میلیون دلاری، از انتظارات پایین‌تر ماند. شکست کامل فیلم Kraven the Hunter نیز به ناامیدی سونی افزود. این وضعیت باعث شد کوین فایگی، رئیس مارول، تمایلی به استفاده از عناصر دنیای متزلزل سیمبیوت‌های سونی نداشته باشد. در نتیجه، برنامه معرفی Knull لغو شد و پروژه Agent Venom نیز به تعویق افتاد. الکس پرز، منبع اصلی این شایعه، توضیح داده:

زمانی که درباره Knull به‌عنوان ویلن Spider-Man 4 صحبت کردم، این بخشی از تلاش سونی برای پیوند داستان سیمبیوت‌ها با فیلم The Last Dance بود. در دوره‌ای واقعاً این مسیر دنبال می‌شد و حتی در بیانیه مطبوعاتی نیز به آن اشاره شد، اما مارول مسیر متفاوتی را ترجیح داد؛ همان مسیری که اکنون شاهد آن هستیم.

تمرکز Brand New Day بر داستان زمینی، نه تهدید مولتی‌ورسی

اگر Spider-Man: Brand New Day قرار بود بین فیلم‌های Avengers: Doomsday و Avengers: Secret Wars منتشر شود، احتمال تحقق این تقابل بزرگ بسیار بیشتر بود. اما اکنون، با کارگردانی دستین دنیل کرتون (سازنده Shang-Chi) و نویسندگی کریس مک‌کنا و اریک سامرز، مارول تصمیم گرفته داستانی متمرکز بر سطح خیابان روایت کند. با حضور شخصیت‌هایی چون Punisher (جان برنتال)، Hulk (مارک رافالو)، Scorpion (مایکل ماندو) و البته بدون حضور Venom یا Knull.

در حالی که بسیاری از طرفداران رؤیای نبرد Spider-Man و Venom در MCU را در سر می‌پروراندند، اما به نظر می‌رسد مارول قصد دارد بر خط داستانی جمع‌وجورتر و شخصیت‌محورتر تمرکز کند. تصمیمی که شاید در آینده در صورت موفقیت فیلم، دوباره بازنگری شود.

فیلم Spider-Man: Brand New Day قرار است در تاریخ 9 مرداد 1405 (31 جولای 2026) روی پرده برود. تصاویر جدیدی از صحنه‌های فیلم‌برداری نیز در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شده که سبک جدید حرکات تارافکنی اسپایدی را نشان می‌دهند. اما فعلاً از ونوم و Knull خبری نیست.




نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
guest

5 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments