1%
  • 0/10

چه عواملی منجر به بازنویسی تگ های عنوان می‌شود؟

گوگل بیش از ۶۱ درصد از تگ های عنوان را بازنویسی می‌کند

چه عواملی منجر به بازنویسی تگ های عنوان می‌شود؟ ۰ ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ مقالات فناوری کپی لینک
تگ های عنوان گوگل

نوشتن عنوان برای صفحات وب‌سایت به‌شیوه‌ای صحیح، تاثیر زیادی بر افزایش نرخ کلیک (CTR) دارد و اطلاعات مهمی را برای موتورهای جستجو فراهم می‌کنند. اما اخیراً بررسی‌ها نشان داده است که گوگل بیش از ۶۰ درصد مواقع عنوان صفحات را بازنویسی می‌کند.

در مطالعه‌ای که اخیرا توسط Zyppy.com انجام شد، بیش از ۸۰۰۰۰ تگ عنوان از ۲۳۷۰ سایت مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند تا مشخص شود که چه تعداد از تگ های عنوان بدون تغییر، در نتایج جستجو استفاده شده‌اند. براساس این مطالعه، مشخص شد که موتور جستجو گوگل ۶۱.۶ درصد از تگ های عنوان را، در بهترین حالت تا حدودی تغییر می‌دهد.

بررسی‌های بیش‌تر نشان داد که عوامل خاصی در افزایش احتمال بازنویسی تگ های عنوان توسط گوگل نقش دارند. هدف گوگل از بازنویسی عناوین این است که بهترین عناوین را برای جستجوگران فراهم کند. اگر عنوان یک صفحه به اندازه‌ی کافی گویا نباشد، الگوریتم گوگل آن را بازنویسی می‌کند.

بازنویسی تگ های عنوان توسط گوگل برای صاحبان وب‌سایت و متخصصان سئو که زمان زیادی را صرف نوشتن عناوین به‌شیوه‌ای صحیح می‌کنند، ممکن است ناامید‌کننده باشد. بررسی‌ها نشان می‌دهد که تغییرات عناوین از یک کلمه تا بازنویسی کامل عنوان متغیر بود.

عواملی که منجر به بازنویسی عنوان صفحه می‌شود

طی مطالعات انجام‌ شده مشخص شد که عوامل متعددی در بازنویسی شدن تگ های عنوان توسط گوگل دخیل هستند. بنابراین، برای وب‌سایت‌هایی که تاکید دارند عناوین اصلی صفحات در جستجوی گوگل نمایش داده شود، هنوز جای امیدواری وجود دارد. در ادامه، عواملی را که منجر به بازنویسی شدن تگ های عنوان می‌شوند بررسی می‌کنیم.

عنوان‌های خیلی کوتاه و خیلی بلند

طول عنوان صفحه ایده آل باید حدود ۵۰-۶۰ کاراکتر باشد. اگر عنوان صفحه خیلی طولانی باشد، منجر به تجربه منفی کاربر می‌شود. به‌علاوه، عناوین کوتاه اطلاعات مورد نیاز را در اختیار جستجوگران قرار نمی‌دهند. بنابراین، گوگل تگ های عنوان را برای رسیدن به طول استاندارد بازنویسی می‌کند.

بیش از ۲۳۷۰ وب‌سایت تجزیه و تحلیل‌شده نشان می‌دهد که گوگل بیش از ۹۵ درصد از تگ های عنوان بسیار کوتاه و بلند را بازنویسی کرده است. عنوان صفحاتی که بیش از ۷۰ کاراکتر دارند در ۹۹.۹ درصد مواقع، و عناوین دارای ۱ تا ۵ کاراکتر ۹۶.۶ درصد بازنویسی شده است.

منطقی است که گوگل عناوین صفحات بسیار کوتاه و طولانی را بازنویسی کند تا درک بهتری از محتوای وب‌سایت ارائه دهد. طول عنوان ایده آل ۵۱ تا ۶۰ کاراکتر است که تنها ۳۹ تا ۴۲ درصد از مواقع تغییر بازنویسی شده است.

استفاده از براکت‌ها و پرانتز در تگ های عنوان

بسیاری از وب‌سایت‌ها در نوشتن عناوین صفحه از براکت و پرانتز برای کمک به برجسته‌تر شدن عنوان استفاده می‌کنند. با این وجود، در صورت استفاده از براکت، احتمال بیش‌تری وجود دارد که گوگل عنوان نوشته‌ شده را بازنویسی کند. مطابق آمار، موتور جستجو گوگل ۷۷.۶ درصد مواقع عنوان صفحه دارای براکت را تغییر داده است و ۳۲.۹ درصد کلمات قرار گرفته میان براکت را کاملا حذف کرده است.

البته، عناوین حاوی پرانتز، تنها ۶۱.۹ درصد از مواقع بازنویسی شده‌اند و فقط ۱۹.۷ درصد از کلمات قرار گرفته میان پرانتز حذف شده بودند.

جداکننده عنوان

استفاده از جداکننده‌های عنوان مانند Pipe Separator، نقطه ویرگول و خط تیره‌ها معمولا متداول است، اما موتور جستجوی گوگل طرفدار به‌کار بردن جداکننده‌ها نیست. مطالعه‌ی انجام‌شده نشان داد که گوگل ۴۱ درصد از مواقع Pipe Separator را جایگزین یا حذف می‌کند، اما فقط ۱۹.۷ درصد موارد خط تیره را حذف می‌کند.

بازنویسی Pipe Separator اغلب با حذف آن و جایگزینی با خط تیره صورت می‌گیرد.

سایر عوامل مؤثر

عملکرد گوگل تماماً بر پایه‌ی اطلاعات است. بنابراین استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی، استفاده از عناوین یکسان برای چندین صفحه و استفاده غیر ضروری از نام‌های تجاری اغلب منجر به ایجاد تغییرات در گوگل می‌شود.

آیا می‌توان از بازنویسی تگ های عنوان توسط گوگل جلوگیری کرد؟

کارشناسان سئو و صاحبان وب‌سایت‌ها اغلب عناوین صفحه خاصی را ایجاد می‌کنند و می‌خواهند عنوان‌ها همانطور که هست نشان داده شوند، اما هیچ راهی برای تضمین تغییر نیافتن آن توسط گوگل وجود ندارد. جان مولر (John Mueller)، مدیر آنالیز جستجوهای گوگل، اخیرا در توییتی اشاره کرد، بعید است که مکانیزمی برای محدود کردن گوگل در بازنویسی عناوین در دسترس باشد.

با این حال، تگ عنوان H1 از فاکتورهای مهم رتبه‌بندی برای گوگل است و قراردادن عنوان اصلی یک صفحه در تگ H1، حتی با وجود حاوی عواملی که معمولاً منجر به بازنویسی می‌شوند، احتمال بازنویسی را به ۲۰.۶ درصد کاهش می‌دهد.




نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments