1%
  • 0/10

رئیس سابق بلیزارد ساخت کنسول دستی ایکس باکس را غیرمنطقی می‌داند

اشتباه بزرگی است!

رئیس سابق بلیزارد ساخت کنسول دستی ایکس باکس را غیرمنطقی می‌داند ۰ ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ کنسول‌های بازی کپی لینک
ساخت کنسول دستی ایکس باکس

رئیس سابق شرکت بلیزارد مدعی است که ساخت کنسول دستی ایکس باکس یک اقدام غیرمنطقی از سوی مایکروسافت است.

اگر اخبار بازی‌ها را در رسانه سرگرمی دنبال کرده باشید، احتمالا اطلاع دارید که مایکروسافت قصد دارد همزمان با عرضه نسل بعدی کنسول ایکس باکس در سال ۲۰۲۷ میلادی، یک کنسول دستی اختصاصی نیز راهی بازار کند. با این حال، گزارش‌ها جدیدی حاکی از آن است که روند تولید این دستگاه به طور موقت متوقف شده است.

در همین بحبوحه، یکی از چهره‌های شناخته‌شده صنعت بازی، نسبت به این تصمیم مایکروسافت واکنش نشان داده است. مایک ایبارا، رئیس سابق بلیزارد و معاون پیشین ایکس باکس، اذعان داشت که ساخت کنسول دستی توسط مایکروسافت منطقی نیست و این اقدام هیچ معنایی ندارد!

ایبارا در انتقاد از این تصمیم، اعلام کرد در شرایطی که مایکروسافت تمرکز خود را از تولیدکننده کنسول به سمت ناشر بازی‌ها تغییر داده، ورود به حوزه سخت‌افزارهای جدید، به‌ویژه کنسول‌های دستی، بی‌معنی به‌نظر می‌رسد. به باور او، ردموندی‌ها باید به‌جای کنسول‌های بازی، اکنون روی ساخت بازی‌ها تمرکز کنند.

به عقیده مایک ایبارا، اگر به واقعیت‌ها نگاه کنیم، به وضوح می‌توان پی برد که مایکروسافت رسما استراتژی کنسول محور خود را کنار گذاشته است. البته، این دیدگاه تنها به ایبارا محدود نمی‌شود و بسیاری از تحلیلگرها نیز نسبت به عرضه کنسول جدید Xbox در این دوران که مایکروسافت استراتژی چندپلتفرمی را در پیش گرفته، تردید دارند.

بهتر است بدانید که مایکروسافت در حال حاضر تمام تلاش خود را به کار گرفته تا فاصله عملکردی میان ویندوز و ایکس باکس را از میان بردارد؛ به خصوص که در حال حاضر سیستم‌عامل SteamOS شرکت ولو در کنسول‌های دستی عملکرد بسیار بهتری نسبت به ویندوز دارد؛ به طوری که این موضوع علت اصلی توقف موقف ساخت کنسول دستی ایکس باکس بوده است.




نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
guest

0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments