سیستم مورد نیاز بازی CS: GO را اینجا مشاهده کنید
اجرای بازی در سیستمهای قدیمی!
در ادامهی این مطلب قصد داریم سیستم مورد نیاز CS: GO را به شما معرفی کنیم تا بدون نگرانی به تجربهی این بازی تیراندازی اول شخص رایگان و هیجانانگیز روی پلتفرم رایانهی شخصی بپردازید.
بازی Counter-Strike: Global Offensive که بیشتر گیمرها آن را با نام CS:GO میشناسند، بدون هیچ شک و تردیدی به عنوان یکی از پرطرفدارترین و محبوبترین آثار تیراندازی تاریخ صنعت بازیهای ویدیویی به شمار میرود که در حال حاضر بیش از نه سال از انتشار آن توسط شرکت سرشناس ولو میگذرد. این عنوان در واقع چهارمین نسخه از سری کانتر استرایک بوده که آن زمان برای رایانههای شخصی مبتنی بر سیستم عامل ویندوز، لینوکس و مک اواس و همچنین کنسولهای نسل هفتم مایکروسافت و سونی یعنی ایکسباکس 360 و پلیاستیشن 3 راهی بازار شد.
توسعهی این اثر اول به زمان ساخت بازی پرطرفدار هف لایف (Half-Life) برمیگردد که موتور گرافیکی آن باعث شد تا پروژههای بزرگ و کوچکی توسط ولو ساخته شوند. این بازی از دو تیم که علیه یک دیگر هستند تشکیل شده؛ تروریستها و ضد تروریستها. این دو گروه وظیفه دارند تا یکدیگر را نابود کنند و در این میان هم باید عملیاتهای دیگری مثل خنثی کردن بمب یا نجات گروگانها را با موفقیت پشت سر بگذارند. در این بازی چند نفره حالتهای زیادی وجود دارد که کاربران نسبت به علاقه و نیازشان میتوانند از آنها استفاده کنند و تجربهی هیجانانگیزی در کنار دیگر بازیکنان داشته باشند.
مشابه شماری از بازیها، کانتر استرایک گلوبال افنسیو چند سالی به عنوان یک اثر پولی در فروشگاه استیم فروخته میشد. با این حال، بعد از ظهور عناوین بتل رویال و انتشار رایگان آنها، شرکت ولو در سال ۲۰۱۸ میلادی به کلی سیاست خود را تغییر داد و نسخهی استاندارد بازی را برای همه کاربران پلتفرم رایانهی شخصی رایگان کرد. البته، بعد از این اتفاق جامعه بازی به دو گروه مختلف تقسیم شد. افرادی که پیشتر بازی را خریداری کردهاند، در یک جامعهی جداگانه با یکدیگر رقابت میکنند و گیمرهایی که به رایگان به تجربهی بازی میپردازند نیز در یک جهان مسابقه میدهند.
به لطف محبوبیت چشمگیر سری کانتر استرایک، مسابقات زیادی در سراسر دنیا برای جدیدترین اثر این مجموه درنظر گرفته میشود و بازیکنان میتوانند با تشکیل تیم و شرکت کردن در این رویدادها، جوایز با ارزشی بهدست بیاورند. از این رو، CS:GO برای هواداران این سبک از بهترین بازیهای رایگان استیم به حساب میآید.
در این میان، اگر قصد دارید بازی را روی پلتفرم رایانهی شخصی اجرا کنید و از تجربهی یکی از بهترین آثار رقابتی و تیراندازی اول شخص تاریخ لذت ببرید، بهتر است ابتدا به سیستم مورد نیاز بازی نگاهی بیاندازید. با توجه به اینکه بیش از نه سال از انتشار بازی میگذرد و در طول این مدت هیچ بهروزرسانی برای ارتقای گرافیک آن منتشر نشده، برای اجرای بازی در پایینترین تنظیمات گرافیکی به سیستمهای مدرن و قدرتمند نیازی نیست و تا حدودی اغلب گیمرها قادر به تجربهی آن هستند.
بر اساس اطلاعات منتشر شده توسط تیم توسعهدهنده، برای تجربهی بازی در پایینترین تنظیمات گرافیکی به سیستمی با مشخصات پردازنده مرکزی Intel Core 2 Duo E6600 با فرکانس ۲.۴ گیگاهرتزی و یا AMD Phenom X3 8750 با فرکانس ۲.۴ گیگاهرتزی، رم دو گیگابایتی و کارت گرافیک انویدیا GeForce 6200 با حافظهی اختصاصی ۲۵۶ مگابایت احتیاج دارید.
به علاوه، بازی روی ویندوز قدیمی XP، ویستا، ۷ و همچنین نسخههای جدیدتر قابل نصب و اجرا بوده و پشتیبانی از نسخهی نهم دایرکت ایکس نیز الزامی است. کمپانی ولو حجم و همچنین میزان فضای ذخیرهسازی بازی را برابر با ۱۵ گیگابایت اعلام کرده و با توجه به ماهیت بازی و برای تجربهی بخش چندنفره آنلاین، اتصال به اینترنت نیز نیاز است.
در طرف مقابل، اگر قصد دارید این عنوان شوتر محبوب را در بالاترین تنظیمات گرافیکی تجربه کنید، استودیوی سازنده سیستمی با مشخصات پردازنده مرکزی Intel Pentium Dual-Core E5700 با فرکانس ۳ گیگاهرتزی یا AMD Phenom 8750 از نوع سه هستهای، رم دو گیگابایتی و کارت گرافیک انویدیا GeForce GT 630 یا AMD Radeon HD 6670 با حافظهی اختصاصی دو گیگابایت را برای شما توصیه کرده است. علیرغم انتشار سیستم مورد نیاز و سیستم پیشنهادی بازی، کمپانی ولو جزئیاتی از تنظیمات گرافیکی و نرخ فریم هر دو سیستم فوق ارائه نکرده است. هرچند، گفته شده که بازیکنان با استفاده از سیستم مذکور میتوانند بازی را در رزولوشن فول اچدی اجرا کنند.
در ادامه، میتوانید مشخصات کامل سیستم مورد نیاز و همچنین سیستم پیشنهادی بازی پرطرفدار CS: GO را مشاهده کنید:
حداقل سیستم مورد نیاز CS: GO در کامپیوتر
- سیستم عامل: ویندوز ۷، ویستا و XP
- پردازنده مرکزی اینتل: Intel Core 2 Duo E6600 با فرکانس ۲.۴ گیگاهرتزی
- پردازنده مرکزی ایامدی: AMD Phenom X3 8750 با فرکانس ۲.۴ گیگاهرتزی
- حافظهی رم: ۲ گیگابایت
- پردازنده گرافیکی انویدیا: Nvidia GeForce 6200
- حافظه پردازنده گرافیکی: ۲۵۶ مگابایت
- نسخه دایرکت ایکس: ۹
- فضای ذخیرهسازی: ۱۵ گیگابایت
- اتصال شبکه: نیاز به اتصال به اینترنت
سیستم پیشنهادی برای اجرای بازی CS: GO
- سیستم عامل: ویندوز ۷ و ۱۰ (فقط ۶۴ بیتی)
- پردازنده مرکزی اینتل: Intel Pentium Dual-Core E5700 با فرکانس ۳ گیگاهرتزی
- پردازنده مرکزی ایامدی: AMD Phenom 8750 از نوع سه هستهای
- حافظهی رم: ۲ گیگابایت
- پردازنده گرافیکی انویدیا: Nvidia GeForce GT 630
- پردازنده گرافیکی ایامدی: AMD Radeon HD 6670
- حافظه پردازنده گرافیکی: ۲ گیگابایت
- نسخه دایرکت ایکس: ۹
- فضای ذخیرهسازی: ۱۵ گیگابایت
- اتصال شبکه: نیاز به اتصال به اینترنت
سیستم مورد نیاز CS: GO در لینوکس
- سیستم عامل: لینوکس
- پردازنده مرکزی اینتل: Intel Core 2 Duo E6600
- پردازنده مرکزی ایامدی: AMD Phenom X3 8750
- حافظهی رم: ۴ گیگابایت
- پردازنده گرافیکی انویدیا: Nvidia GeForce 8600
- پردازنده گرافیکی ایامدی:: AMD Radeon HD 2600
- حافظه پردازنده گرافیکی: ۵۱۲ مگابایت
- کارت صدا: پشتیبانی از OpenAL
- نسخه دایرکت ایکس: ۹
- فضای ذخیرهسازی: ۱۵ گیگابایت
- اتصال شبکه: نیاز به اتصال به اینترنت
لازم به ذکر است که بازی Counter-Strike: Global Offensive در حال حاضر برای پلتفرم رایانههای شخصی مبتنی بر سیستم عامل ویندوز، مک او اس، لینوکس و همچنین استیم او اس به صورت رایگان در دسترس بازیکنان قرار دارد. ناگفته نماند که برای دریافت و تجربهی بازی، فقط و به فقط به یک حساب کاربری در شبکهی استیم احتیاج دارید.
در صورتی که به تازگی تجربه بازی را آغاز کردید، پیشنهاد میکنم که ابتدا سری به مقالهی آموزشی “راهنمای بازی CS:GO | معرفی، نکات اولیه و حالتها” بیاندازید. در اولین مقاله در ابتدا به معرفی آن و نکات اولیه برای کسانی پرداخته شده که با آن آشنایی ندارند یا قصد دارند برای اولین بار به سراغش بروند. در ادامه میتوانید سایر مقالههای آموزشی این عنوان را در رسانه سرگرمی مطالعه کنید.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید