راهنمای بازی Call of Duty: Warzone | ترفندهای حالت پلاندر
1%
  • 0/10

راهنمای بازی Call of Duty: Warzone | ترفندهای حالت پلاندر

پول، پول، پول، پول!

راهنمای بازی Call of Duty: Warzone | ترفندهای حالت پلاندر ۰ ۲۱ تیر ۱۳۹۹ راهنما و آموزش کپی لینک

در سرگرمی با مجموعه مقالات راهنمای Call of Duty: Warzone همراه باشید تا فوت و فن حرفه‌ای شدن در این بازی جذاب و سرگرم‌کننده را بیاموزید. در این قسمت از راهنمای بازی، به سراغ راه‌های پیروز شدن در حالت جذاب پلاندر خواهیم رفت.

همان‌طور که در قسمت قبلی راهنمای Call of Duty: Warzone قول داده بودیم، در این قسمت می‌خواهیم به دومین حالت موجود در وارزون بپردازیم؛ مود سرگرم‌کننده‌ی «پلاندر» (Plunder) که گاهی با عنوان “Blood Money” هم در بازی از آن یاد می‌شود. پلاندر یکی از خلاقیت‌های اینفینیتی وارد در وارزون است که مانند آن را در بازی‌های دیگر کمتر شاهد بوده‌ایم. در این مود، بازیکنان باید در همان مپ وردانسک، فقط و فقط یک هدف را برای پیروزی دنبال کنند: جمع‌آوری پول. هر تیمی که زودتر از سایرین مبلغ یک میلیون دلار جمع کند، برنده خواهد بود. دیگر خبری از گاز سمی، مناطق امن و گولاگ نیست و بازیکن پس از مرگ هم دوباره در نقشه ریسپاون می‌شود. در پلاندر برخلاف مود بتل رویال، بازیکنان از همان ابتدا Loadout سفارشی خود را در اختیار دارند و دیگر احتیاجی به لوت سلاح و مهمات یا خریداری Loadout Drop ندارند. این تفاوت‌ها میان پلاندر و بتل رویال، باعث می‌شوند که کاملا یک حال‌وهوای متفاوت را شاهد باشیم که استراتژی‌ها و برنامه‌های مختص خود را می‌طلبد. در ادامه به ترفندهایی که در این مود به کارتان خواهد آمد، اشاره‌ خواهیم کرد.

در پلاندر دقیقا باید چکار کنیم؟

به‌طور کلی روش‌های جمع‌آوری پول در پلاندر به دو دسته‌ی کشتن بازیکنان حریف و فعالیت‌های غیر از آن تقسیم می‌شود. روش دوم مجموعه‌ای از کارها و ماموریت‌هاست که در صورت عدم تمایل به درگیری با دیگران، بهتر است سراغ آنها بروید. هر بازیکن در صورت کشته شدن، نصف پولی را که جمع کرده، زمین می‌اندازد که سریع‌ترین راه برای رسیدن به حد یک میلیون دلار است، اما از آن سو بیشترین ریسک را هم دارد.

توصیه ما این است که تا جای ممکن از کشته شدنتان جلوگیری کنید. اگر احساس می‌کنید مهارت کافی برای درگیری با دیگران ندارید یا هم‌تیمی‌هایتان همکاری لازم را با شما نمی‌کنند، از روش دوم پول دربیاورید که شامل فعالیت‌های زیر می‌شود:

Contractها: یکی از بهترین راه‌ها برای جمع‌آوری پول، انجام «قراردادها» است که سه نوع ماموریت حفاظت از یک هدف، باز کردن صندوق‌های خاص و کشتن بازیکنی مشخص را شامل می‌شود. قراردادها یکی از امن‌ترین راه‌ها بین فعالیت‌های روش دوم هستند که پول خوبی هم به همراه دارند.

صندوق‌ها و پول‌های روی زمین: در پلاندر، صندوق‌ها پول بیشتری داخل خود دارند و لوت کردن آنها هم روش امنی است، اما با اکتفا کردنِ صرف به آن‌ها و مبالغی که روی زمین پیدا می‌شود، پول کمتری درمی‌آورید.

Cash Drop: در هر مسابقه پس از گذشت مدتی، بسته‌های پول در نقشه فرود می‌آید که مبلغ قابل‌توجهی داخل خود دارند، اما به دلیل جذب تعداد زیادی بازیکن‌ به خود، روشی ریسکی محسوب می‌شود.

هلیکوپترهای مهاجم: با گذشت مدتی از مسابقه، چندین هلی‌کوتر مهاجم در نقشه ظاهر می‌شوند که به سمتتان شلیک می‌کنند. از پا در آوردن آن‌ها پول بسیار خوبی برایتان به همراه خواهد داشت، اما همچون بسته‌های Cash Drop، به دلیل دود سبز خود، بازیکنان دیگر را جذب می‌کنند و ریسک زیادی دارند.

راهنمای بازی Call of Duty: Warzone
قراردادها یکی از بهترین راه‌ها برای جمع‌آوری پول کم‌دردسر هستند

دومین کار مهم در پلاندر پس از جمع‌آوری پول، ذخیره کردن آن است. با این کار پس از مرگ، پول‌هایتان از دست نخواهد رفت و با اطمینان خاطر بیشتری می‌توانید به بازی ادامه دهید. برای این امر در بازی دو روش تعبیه شده: ۱- Helipadها ۲- بالون‌های ذخیره‌ی پول. هلی‌پد شامل فراخوانی هلی‌کوپتر در نقطه‌ای مشخص برای جمع‌آوری پول شماست که اندکی زمان می‌برد و با دود موقعیتتان را به دیگران لو می‌دهد. تا زمانی که مجموع پول‌هایتان به ۳۰۰ هزار دلار نرسد، نمی‌توان از این روش استفاده کرد. هلی‌پد روش خطرناکی است زیرا تعداد بسیار زیادی بازیکن را به خود جذب می‌کند و خیلی راحت تبدیل به شکاری آسان خواهید شد. توصیه‌ی ما بالون‌های پس‌انداز هستند که می‌توانند در هر نقطه‌ی دلخواه از نقشه استفاده شوند و ریسک بسیار کمتری دارند. این بالون‌ها البته مشکلاتی هم دارند؛ خرید هر کدام در Buy Stationها ۳۰ هزار دلار خرج برمی‌دارد و حداکثر می‌توان ۱۵۰ هزار دلار پول در آنها ذخیره کرد، پس بهتر است چندین عدد از آنها را خریداری کنید یا در نقشه به دنبالشان بگردید.

اهمیت کار تیمی

همکاری و ارتباط مناسب با هم‌تیمی‌ها در پلاندر، نسبت به بتل رویال اهمیت بیشتری دارد. از آن‌جا که هر بازیکن پس از مرگ، نصف پولی را که جمع کرده، از دست می‌دهد، بسیار مهم است که از پشتیبانی حداقل یک بازیکن دیگر بهره‌مند باشید تا در درگیری‌ها از یکدیگر حمایت کرده و در صورت لزوم، اقدام به Revive کنید. در نقشه همواره همراه با تیمتان حرکت کنید و پراکنده نشوید. ایده‌آل‌ترین حالت آن است که بتوانید با هم‌تیمی‌هایتان صحبت کنید تا اتفاقات و موقعیت‌ها را به آنها اطلاع داده و با هم هماهنگ باشید.

نوع چینش Loadout اعضای تیم می‌تواند کمک زیادی به پیروزی در مسابقه کند. بهتر است میان یکدیگر تقسیم وظایف کنید: یک بازیکن متعادل، یک بازیکن ساپورت و یکی دیگر هم خط آتش که شرح وظابف هر کدام بدین ترتیب است:

متعادل: بازیکن بالانس باید توانایی پوشش فواصل نزدیک تا متوسط را داشته باشد. بهترین سلاح‌ها برای این کلاس، Assault Rifleها هستند اما SMGهای قدرتمندی مثل MP7 هم می‌توانند مناسب باشند. این سلاح‌ها را با دوربین هایبرید و صداخفه‌کن Monolithic ترکیب کنید.

ساپورت: این بازیکن باید دو هم‌تیمی دیگر را از عقب حمایت کرده و یا در هنگام جابه‌جایی، دور و اطراف را بررسی کند. سلاح‌های دوربرد همچون اسنایپرها و مارکسمن رایفل‌ها برای این کلاس بهترین انتخاب هستند.

خط آتش: این کلاس به نوعی Heavy Gunner است و باید سنگین‌ترین سلاح‌ها را در اختیار داشته باشد. شاتگان، راکت لانچر یا LMG به آن‌ها اجازه می‌دهد جلوتر از سایرین در تیم حرکت کرده و موقعیت را از دشمنان پاک‌سازی کند.

راهنمای بازی Call of Duty: Warzone
به هر عضو تیم وظیفه‌ی خاصی را محول کنید

راهنمای کامل انتخاب سلاح برای این کلاس‌ها را می‌توانید در مقاله‌ی بهترین Loadoutها مطالعه کنید. مهمات و پرک‌های مشخصی برای هر کلاس پیشنهاد نمی‌کنیم، اما چند آیتم وجود دارد که بهتر است حتما در تیم داشته باشید:

نارنجک دودزا + دوربین حرارتی: در پلاندر، نارنجک دودزا یکی از پرکاربردترین مهمات موجود است. در شرایطی که باید ار یک نقطه محافظت کنید یا توسط دشمنان احاطه شده‌اید، این ترکیب می‌تواند نجاتتان دهد. حداقل یک بازیکن در تیم اسکوپ حرارتی داشته باشد تا بتواند از داخل دود دشمنان را هدف قرار دهد.

سنسور ضربان قلب: همچون مود بتل رویال، در پلاندر هم سنسور ضربان قلب بسیار کارآمد است. بهتر است کلاس خط آتش را به این سنسور مجهز کنید تا جلوتر از تیم حرکت کرده و موقعیت دشمنان داخل ساختمان‌ها و سازه‌ها را پیدا کند.

افزونه Monolithic Suppressor: یکی از بهترین افزونه‌های وارزون برای تقریبا تمام سلاح‌ها، صدا خفه‌کن Monolithic است که نه تنها موقعیتتان را در نقشه لو نمی‌دهد، بلکه برد آسیب سلاح را هم برخلاف سایر صداخفه‌کن‌ها کم نمی‌کند. بهتر است هر سه کلاس اسلحه‌هایشان را به این افزونه مجهز کنند.

فیلد آپگرید Dead Silence: به کمک این فیلد آپگرید، صدای قدم‌هایتان بسیار کم خواهد شد که ترکیب آن با سنسور ضربان قلب برای کلاس خط آتش، برای غافلگیر کردن دشمنان فوق‌العاده است.

فیلد آپگرید Ammo Crate: این فیلد آپگرید برای تامین گلوله‌ی هم‌تیمی‌ها ضروری است، خصوصا در صورتی که کلاس خط آتش از راکت لانچر استفاده کند.

راهنمای بازی Call of Duty: Warzone
Monolithic Suppressor یکی از بهترین افزونه‌های بازی است

یک نکته‌ی مهم را در پلاندر همواره به‌خاطر داشته باشید: تا جای ممکن ریسک نکنید. پیش از انجام هر کار خطرناکی پول‌هایتان را ذخیره کنید و اطراف را به خوبی چک کنید. اگر تصمیم به استفاده از هلی‌پد گرفتید، با بازیکن ساپورت تمام نقاط مشرف به هلی‌پد را رصد کنید و نوبتی در حالی که دو بازیکن دیگر شما را پوشش می‌دهند، پول‌ها را ذخیره کنید. در موارد این‌چنینی که باید مدتی در یک موقعیت بمانید، استفاده از نارنجک دودزا می‌تواند بسیار کارآمد باشد. همچنین در مبارزه با دشمنان، هوشمندانه عمل کنید. غافلگیر کردن تیم‌هایی که با هم درگیر شده‌اند یا در حال ذخیره کردن پول‌هایشان در هلی‌پد هستند، راه بسیار خوبی برای گرفتن کیل‌های لذت‌بخش و جمع‌آوری مقدار زیادی پول است.

تمام این ترفندها را جهت کمک به پیروز شدنتان در مود پلاندر گفتیم، اما در پایان بهتر است بدانید که این مود فقط درباره‌ی پیروز شدن نیست. به طور کلی پلاندر به دلیل امکان ریسپاون پیاپی و طبیعت هیجان‌انگیز خود، جنبه‌ی فان بیشتری نسبت به مود بتل رویال دارد؛ پس توصیه می‌کنیم اگر سفت و سخت به دنبال پیروزی نیستید، سعی کنید از بازی تا جای ممکن لذت ببرید.

در قسمت بعدی راهنمای Call of Duty: Warzone به سراغ آشنایی جامع با سلاح‌های بازی خواهیم رفت. با ما همراه باشید.



مطالب مرتبط

دیگران نیز خوانده‌اند

نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments