1%
  • 0/10

آیا اپل در مسیر توسعه آیفون شکست خورده است

بزرگ‌ترین شکست‌های اپل

آیا اپل در مسیر توسعه آیفون شکست خورده است ۰ ۲۸ آبان ۱۴۰۳ مقالات فناوری کپی لینک

علیرغم تمام موفقیت‌هایی که اپل در مسیر توسعه آیفون داشت، اما با شکست‌هایی هم روبه‌رو شد که پرداختن به آنها خالی از لطف نیست.

اگر بگوییم که اپل در صنعت تلفن همراه انقلابی به‌پا کرد، اغراق نکرده‌ایم. از سال ۲۰۰۷ اپل با تولید گوشی آیفون توانست صنعت موبایل دنیا را متحول کرد. ساخت گوشی هوشمندی که دارای نمایشگر کاملا لمسی بدون دکمه بود و مخزن بزرگی برای ذخیره و دسترسی به اطلاعات به‌شمار می‌رفت، کار بزرگی کرد. این گوشی نه‌تنها با دنیایی از اپلیکیشن‌ها این صنعت را تغییر داد، بلکه طراحی شگفت‌انگیز آیفون که ترکیبی از شیشه و فلز بود، دستگاهی شگفت‌انگیز به شمار می‌رفت.

بااین‌حال اپل هم در مسیر ساخت آیفون که در ابتدا سالی یک دستگاه گوشی و بعدها سالی چند مدل به بازار عرضه می‌کند، با دردسرهایی دست‌وپنجه نرم کرده که پرداختن به آنها خالی از لطف نیست.

دردسر آنتن آیفون ۴ سال ۲۰۱۰

بعد از عرضه آیفون ۴ در سال ۲۰۱۰، آنتن‌دهی این گوشی دچار مشکل شد. در آن زمان شایعه شده بود که آیفون در دست چپ کاربران آنتن نمی‌دهد حتی سرتیتر بسیاری از خبرها این جمله بود:‌ «آیفون برای چپ‌دست‌ها آنتن نمی‌دهد». اپل در ابتدا موضوع را جدی نگرفت و به این مشکل واکنشی نشان نداد اما در نهایت مجبور شد که کیس محافظ رایگان به کاربران ارایه داد تا مشکل آنها حل شود. البته مشکل از افراد چپ‌دست نبود، بلکه این دستگاه‌ها به لحاظ سخت‌افزاری مشکل داشتند که بالاخره با عرضه یک کیس مشکل حل شد.

خم شدن آیفون ۶ سال ۲۰۱۴

اپل وقتی در سال ۲۰۱۴ آیفون ۶ و ۶ پلاس را معرفی کرد برخی کاربران گزارش دادند که این گوشی‌ها به راحتی خم می‌شود. براین اساس بود که مدام ویدیوهایی در شبکه‌های اجتماعی از خم شدن این گوشی منتشر و موضوع برای اپل بغرنج‌تر می‌شد. اما مشکلات سخت‌افزاری مثل نرم‌افزاری نیست که با آپدیت‌ بتوان مشکل را حل کرد.

اپل هم ابتدا زیر بار این مشکل نرفت اما در نهایت مجبور به پذیرش شد اما کاری از دستش برنمی‌آمد چرا که آیفون‌ها ساخته و عرضه شده بودند و کاربران باید با لطافت بیشتری با آنها برخورد می‌کردند یا قاب‌هایی به‌کار می‌بردند که محکم و سفت‌تر باشد تا داخل جیب یا کیف آنها وقتی که تحت فشار قرار می‌گیرد، خم و دچار شکستگی نشود.

کند شدن آیفون‌های قدیمی سال ۲۰۱۷

اپل سال ۲۰۱۷ اعتراف کرد که سرعت آیفون‌های قدیمی را عمدا کند کرده تا عمر باتری دستگاه‌ها افزایش پیدا کند. این موضوع باعث شد تا کاربران واکنش‌های تندی نشان دهند و درپی شکایت‌های مکرر کاربران، اپل ۵۰۰ میلیون دلار جریمه شد.

البته تمام این موضوعاتی که در بالا اشاره شد، شاید به‌عنوان خاطره‌ای از آنها یاد شود، اما باید بدانید که هر کدام از آنها مشکلات بزرگی هستند عواقب وحشتناک و خسارات مادی و معنوی زیادی برای شرکت‌ها به‌خصوص کمپانی‌های بزرگ دارد.

مثلا خم شدن آیفون موضوعی بود که باعث شد اپل با هزینه گزافی تمام مراحل تولید را دوباره از اول بررسی کند تا مشکل پیدا شود و این قضیه یعنی هزینه‌های نجومی و نگرانی‌هایی درباره خدشه‌دار شدن برندها بزرگ دنیاست.

یا مثلا موضوع عدم آنتن‌دهی آیفون‌های ۴ موضوعی بود که اپل را به دردسر بسیاری بزرگی انداخت و زمان زیادی سپری شد تا بتواند راه‌حلی برای رفع این مشکل پیدا شود. بعد از پی بردن به مشکل حالا نوبت به‌ راه‌کار می‌رسد که برای بسیاری از شرکت‌ها پیدا کردن راه‌حل بسیار هزینه‌بر است.

براین اساس می‌توان به‌این موضوع پرداخت که دردسرهای شرکت‌های بزرگی مثل اپل یا سامسونگ شاید برای ما جالب و خواندنی باشد اما برای شرکت‌ها مشکلات بزرگی به‌وجود می‌آورد که از یک سو هزینه‌های نجومی در پی دارد و از سوی دیگر به اعتبار آنها لطمه وارد می‌کند.



مطالب مرتبط

دیگران نیز خوانده‌اند

نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments