تفاوت های Alan Wake و Alan Wake 2
1%
  • 0/10

مهم‌ترین تفاوت های Alan Wake و Alan Wake 2 که سبب موفقیت نسخه دوم شدند

رمدی این بازی را با تمام توان ساخته و باید آن‌ها را تحسین کرد

مهم‌ترین تفاوت های Alan Wake و Alan Wake 2 که سبب موفقیت نسخه دوم شدند ۰ ۱۳ آبان ۱۴۰۲ مقالات جانبی (گیم) کپی لینک

بازی Alan Wake 2 با ارائه تفاوت‌هایی چشمگیر نسبت به نسخه ابتدایی، موفقیتی بی نظر را کسب کرد که سبب تحسین توسط منتقدین و مخاطبین شده است. اما تفاوت های Alan Wake و Alan Wake 2 چه چیزهایی هستند که تا این میزان مهم ظاهر شده‌اند؟

سیزده سال از اولین قدم‌های ما در شهر برایت فالز در بازی Alan Wake و سه سال از انتشار نسخه ریمستر این بازی گذشته است. پس از بیش از یک دهه صبر و درگیری با اتفاقات رخ داده در دنیای آلن، ما به تازگی نسخه دوم آن با نام Alan Wake 2 را دریافت کرده‌ایم که دنباله‌ای مستقیم بر این بازی است.

این بازی پیشرفت‌های خیره کننده‌ای نسبت به نسخه ابتدایی از همه نظر داشته، با این حال تغییراتی میان دو بازی دیده می‌شود که تغییراتی اساسی محسوب شده و به عبارتی دلیل اصلی عملکرد بی نظیر این بازی هستند. حال در این مطلب قصد داریم نگاهی به مهم‌ترین تفاوت های Alan Wake و Alan Wake 2 داشته باشیم.

دو شخصیت قابل بازی

در نسخه ابتدایی، ما تنها با آلن داستان را پیش ‌می‌بردیم، اما در نسخه دوم ما در کنار آلن، تمرکز فوق العاده زیادی بر ساگا اندرسون (Saga Anderson) مامور اف بی آی داشتیم. شما در این بازی قادر به پیش برد داستان به طور همزمان توسط آلن و ساگا هستید که باعث شده فهم ما از داستان پیچیده دنیای آلن ویک به مراتب بهتر از نسخه ابتدایی شود.

دو واقعیت مختلف

در کنار دو شخصیت قابل بازی، ما دو دنیای کاملا مختلف برای کاوش در اختیار داریم. شما در قالب ساگا در برایت فالز، دریاچه کالدرون و واتری سیر کرده که محل حضور آلن در نسخه ابتدایی بودند. با آلن نیز در مکان تاریک (Dark Place)، حداقل برای بخش عمده بازی قدم می‌زنید. مکان تاریک در حقیقت نسخه‌ای ثانویه از شهر نیو یورک است. ما در این دنیا با برخی بخش‌های لایو اکشن نیز روبرو می‌شویم که تجربه جالب و متفاوتی را در اختیار کاربران قرار می‌دهند.

تمرکز بر سبک ترسناک در عوض سبک ماجراجویی

یکی از بزرگ‌ترین تفاوت های Alan Wake و Alan Wake 2 تغییر سبک بازی بود. نسخه ابتدایی یک عنوان ماجراجویی با عناصر کوچک از سبک ترسناک بود و این در حالی است که نسخه دوم این سری بازی یک عنوان ترسناک روانشاختی است. از همین رو این بازی تلاش زیادی برای ساخت جوی ترسناک با پازل‌های پیچیده مانند سری بازی رزیدنت اویل دارد. علاوه بر آن جامپ اسکرهای به جا و لحظات خوفناک رویارویی با دشمنان شما را هر لحظه می‌ترسانند. این بازی یک عنوان ترسناک بسیار عالی است.

دوربین بازی

بازی آلن ویک ۲ از فیلم، سریال و بازی‌های مختلفی الهام گرفته، با این حال ما بیش از هر عنوانی، نشانه‌های بازی Resident Evil 2 Remake را در این عنوان دیدیم و بخش عمده آن در دوربین سوم شخص روی شانه متمرکز بوده که شما را در دل مبارزات قرار می‌دهد. علاوه بر آن، باید اشاره داشت که تضعیف دشمنان با چراغ قوه نیز تغییراتی داشته که حس بهتری به کاربر القا می‌کند.

مکان تاریک

ما برای اولین بار در دنیای آلن به مکان تاریک پا گذاشته و به تجربه بخشی از زندگی آلن در سیزده سال اخیر پرداختیم. مکان تاریک یا همان Dark Place، اولین مرتبه در برایت فالز آلن را اسیر خود کرد. مکان تاریک دنیایی فاقد آرامش بوده و از قوانین دنیای ما پیروی نمی‌کند. همین موضوع باعث شده ما مکانیسم‌های بی نظیری در گیم پلی این بازی تماشا کنیم که به معنای واقعی انقلابی هستند.

جهان باز، اما نه چندان باز!

نسخه ابتدایی سری بازی Alan Wake داستانی تمام خطی را برای ما تعریف کرده و اجازه نمی‌داد ما چندان در جهان تاریک آلن کاوش کنیم. اما طراحی مراحل در بازی Alan Wake 2 به طور کلی تغییر کرده و ما جهانی قابل کاوش اما محدود یا به عبارت دیگر یک جهان سند باکسی در اختیار داریم. این جهان مملو از رازها و معماهایی بوده که فقدان آن‌ها در دنیای بازی Alan Wake به خوبی احساس می‌شد. جهان‌های سند باکسی دو گانه آلن ویک ۲ یکی از بهترین اتفاقات برای این بازی هستند.

اتاق فکر ساگا و اتاق نویسنده آلن

بازی آلن ویک ۲ مکانیسم‌های جذاب اتاق فکر ساگا و اتاق نویسنده آلن را وارد این بازی کرده که شما با استفاده از تخته‌های تعاملی قادر به تماشای پیشرفت خود و برنامه ریزی برای اتفاقات بعدی هستید. ساگا به عنوان یک مامور اف بی آی قادر به جمع آوری سرنخ‌ها و حدس اتفاقات بوده و در سوی دیگر آلن با ایده پردازی و تماشای اتفاقات قادر به انتخاب مسیر درست برای داستان خود است. این دو مکانیسم‌هایی هستند که با حداکثر جذابیت داستان بازی را پیش برده و در صورت نیاز اتفاقی را تغییر می‌دهند.

زمان طولانی گیم پلی

بازی Alan Wake در حدود ۱۱ ساعت گیم پلی داشت و تکمیل بازی Alan Wake 2 در حدود ۲۰ ساعت زمان برده؛ تایید توسعه و انتشار بسته‌های الحاقی برای این بازی، آن را تبدیل به طولانی‌ترین بازی استودیو رمدی می‌کند. نکته جذاب این بوده که بخش‌های اضافه در داستان اصلی این بازی وجود نداشته و ۲۰ ساعت جذاب را پشت سر گذاشتیم و خوشبختانه قرار است تجربه‌ای حتی بهتر در ماه‌ها و سال‌های آینده از این بازی داشته باشیم.

مبارزات کمتر با تفاوت بیشتر

مبارزه با دشمنان یکی از مهم‌ترین بخش‌های سری بازی Alan Wake است. اما نسخه دوم آن بر خلاف نسخه ابتدایی تمرکز بسیار کمتری بر بخش اکشن و به طور کلی مبارزات داشت و شما را بیشتر با معماها درگیر می‌کرد. با این حال تفاوت مبارزات نسبت به نسخه اول به مراتب بیشتر بود.

شخصیت‌های جدید جذاب

بازی Alan Wake 2 ما را با شخصیت‌هایی جدید آشنا کرد که مهم‌ترین تفاوت‌ها در داستان بازی را رقم زدند. مهم‌ترین این شخصیت‌ها ساگا اندرسون و پس از آن الکس کیسی (Alex Casey) بود که در نسخه ابتدایی تنها نام او را شنیده بودیم. البته نباید فراموش کرد که فقدان حضور شخصیتی چون بری ویلر (Barry Wheeler) در این بازی احساس می‌شد، با این حال شخصیت‌های جدید با روش‌های مختلف تا حد قابل توجهی جای خالی این شخصیت را پر کردند. همچنین نباید فراموش کرد که احتمال حضور برخی شخصیت‌های قدیمی در بسته‌های الحاقی این بازی وجود دارد.

به طور کلی تفاوت های Alan Wake و Alan Wake 2 بیش از ده مورد گفته شده هستند، با این حال ما تلاش کردیم مهم‌ترین آن‌ها که به وضوح در موفقیت نسخه دوم دست داشتند را به شما معرفی کنیم. نظر شما چیست؟ فکر می‌کنید کدام تفاوت های Alan Wake و Alan Wake 2 بیشترین میزان موفقیت برای نسخه دوم را به همراه داشتند؟ در انتظار نظرات شما هستیم.



مطالب مرتبط

دیگران نیز خوانده‌اند

نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments