ردمی 10

بررسی مشخصات ردمی 10 شیائومی، گوشی تازه وارد کمپانی چینی

شاهکار دیگری از چینی‌ها

1%
  • 0/10
بررسی مشخصات ردمی 10 شیائومی، گوشی تازه وارد کمپانی چینی ۰ ۱۷ شهریور ۱۴۰۰ مقالات فناوری کپی لینک

کمپانی شیائومی به تازگی از گوشی جدیدش به نام ردمی 10 رونمایی کرد. این گجت چند روز بعد از معرفی به بازار جهانی عرضه شد و به دلایل مختلف توانست توجه کاربران را به خود جلب کند.

این گوشی هوشمند در مدت زمان کوتاهی توانست محبوبیت زیادی در میان کاربران پیدا کند و دلیل اصلی معرفی این دستگاه از سوی شرکت شیائومی رقابت با کمپانی رقیب خود یعنی سامسونگ در بازار گوشی‌های میان‌رده است.

این گجت با قیمت ۱۶۰ یورو (۱۹۰ دلار) در دسترس قرار گرفته و این قیمت مناسب یکی از دلایل محبوبیت این گجت هوشمند است.

شیائومی میان‌رده جدید خود را طوری طراحی کرده است که دارای وزن ۱۸۱ گرمی بوده و در دست گرفتن آن چندان دست را خسته نمی‌کند. لازم به ذکر است که این گجت میان‌رده بوده و خوش دست بودن جزو ویژگی‌های این دستگاه محسوب نمی‌شود؛ زیرا خوش دست بودن و طراحی جذاب (کیفیت ساخت بالا) مختص گوشی‌های گران قیمت و پرچمدار است.

بررسی گوشی ردمی 10 شرکت شیائومی

این دستگاه به صورت رسمی به بازار جهانی عرضه شده و اکنون کاربران می‌توانند این میان‌رده را خریداری کنند. به همین دلیل این مطلب می‌تواند به افراد برای خرید این گجت کمک کند؛ زیرا دلایل خرید و عدم خرید Redmi 10 در این مطلب مورد بررسی قرار گرفته است.

صفحه نمایش

شرکت شیائومی تصمیم گرفت صفحه نمایش ۶.۵ اینچی این گجت را از پنل LCD تولید کند و دلیل آن این است که استفاده از پنل‌های دیگری مانند OLED باعث افزایش قیمت این میان‌رده می‌شد. حاشیه‌های این صفحه نمایش برای یک دستگاه میان‌رده مناسب بوده و توانسته است که ۸۳.۴ درصد از پنل جلویی را به خود اختصاص دهد.

وضوح تصویر این نمایشگر معادل ۲۴۰۰ در ۱۰۸۰ پیکسل است که این مقدار رزولوشن در کنار تراکم پیکسلی ۴۰۵ پیکسل در هر اینچ می‌تواند محتواهای با کیفیت را برای یک گوشی هوشمند ۱۹۰ دلاری به تصویر بکشد. این صفحه نمایش توسط یکی از محافظ‌های شرکت کورنینگ به نام Gorilla Glass 3 محافظت می‌شود و پیشنهاد می‌کنیم که در صورت خرید این دستگاه از محافظ صفحه نمایش (گلس) که جزو مهم‌ترین لوازم جانبی گوشی هوشمند محسوب می‌شود استفاده کنید.

نکته جالب توجه در رابطه با این دستگاه پشتیبانی از نرخ تازه سازی ۹۰ هرتزی است که توانست توجه کاربران را به خود جلب کند. به صورت کلی می‌توان گفت که نمایشگر ردمی 10 از همه نظر برای یک دستگاه میان‌رده مناسب بوده و اگر شیائومی از پنل با کیفیت‌تر یا نرخ تازه سازی بالاتر پشتیبانی می‌کرد این دستگاه با قیمتی بیشتر از ۱۹۰ دلار به بازار عرضه می‌شد.

سخت افزار و نرم افزار

همانطور که در بالا اشاره کردیم قیمت ۱۹۰ دلاری این دستگاه باعث شده که استفاده از سخت افزار قدرتمند در این گجت محدود شود و به نوعی می‌توان گفت که این دستگاه یک پایین‌رده نیز محسوب می‌شود. دلیل این موضوع این است که قدرت سخت افزاری این دستگاه توسط یک تراشه ۱۲ نانومتری به نام MediaTek Helio G88 تامین می‌شود.

پردازش گرافیک در این گجت بر عهده Mali-G52 MC2 است که به طور کلی می‌توان گفت این گجت مناسب بازی نبوده و تنها برای کاربرانی مناسب است که از گوشی هوشمند خود برای انجام کارهای روزمره استفاده می‌کنند؛ برای مثال جستجو در برنامه اینستاگرام با این نمایشگر تقریبا با کیفیت و نرخ تازه سازی ۹۰ هرتزی می‌تواند جذاب باشد.

گوشی Redmi 10 از درگاه microSDXC استفاده می‌کند و این موضوع بدان معنی است که حافظه داخلی این گجت قابل ارتقا است. درگاه microSDXC این گجت از نوع Dedicated بوده که کاربران می‌توانند به صورت هم‌زمان از دو سیم کارت فعال و یک کارت حافظه استفاده کنند.

این کمپانی چینی تصمیم گرفت میان‌رده جدید خود را با سه گزینه برای انتخاب حافظه به بازار عرضه کند؛ گزینه اول به رم ۴ گیگابایتی و حافظه داخلی ۶۴ گیگابایتی مجهز شده است. نسخه دوم این میان‌رده دارای ظرفیت ۱۲۸ گیگابایتی است که از رم ۴ گیگابایتی بهره می‌برد. گران قیمت‌ترین نسخه این گوشی هوشمند از ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی و ۶ گیگابایت رم برخوردار است که کاربران علاقه‌مند به مشاهده فیلم و تصویر برداری می‌توانند این نسخه را خریداری کنند.

در بالا و پایین این دستگاه دو بلندگو قرار گرفته است که می‌توانند صدا را به صورت هم‌زمان پخش کنند. این موضوع بدان معنی است که گجت ارزان قیمت شرکت شیائومی از اسپیکر‌های استریو پشتیبانی می‌کند. نکته جالب توجه در رابطه با این گجت این است که برای اتصال هدفون نیازی به استفاده از تبدیل جک ۳.۵ میلی متری یا بلوتوث نیست؛ زیرا در بالای این میان‌رده یک درگاه جک ۳.۵ میلی متری برای اتصال هدفون قرار گرفته است.

برای باز کردن قفل صفحه در این گجت خبری از حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر نبوده و دلیل آن این است که پشتیبانی از این فناوری باعث افزایش قیمت این گجت می‌شود. به همین دلیل شیائومی تصمیم گرفت از حسگر اثر انگشت فیزیکی استفاده کند و آن را در کنار این گجت قرار داد. این سنسور دارای سرعت تشخیص بالایی بوده و کاربران می‌توانند از آن برای باز کردن قفل صفحه استفاده کنند.

شیائومی گوشی ردمی 10 را هنگام عرضه با سیستم عامل اندروید 11 و رابط کاربری MIUI 12.5 در اختیار کاربران قرار داد. نرم افزار این دستگاه همانند گوشی‌های گران قیمت بوده و از جدیدترین سیستم عامل و رابط کاربری، پشتیبانی می‌کند.

دوربین

در پنل پشتی پلاستیکی این گجت یک ماژول دوربین نسبتا بزرگ وجود دارد که در آن چهار لنز دوربین و یک فلش LED قرار گرفته است. دوربین اصلی این گجت دارای کیفیت ۵۰ مگاپیکسلی بوده که برای یک گجت ۱۹۰ دلاری مناسب است. افراد قادر هستند با استفاده از دوربین ۸ مگاپیکسلی تصاویر را به صورت فوق عریض به ثبت برسانند.

در کنار این دو لنز دو دوربین ۲ مگاپیکسلی نیز وجود دارد که از آن‌ها برای تشخیص عمق و تصویر برداری در حالت ماکرو استفاده می‌شود. دوربین این گجت می‌تواند با کیفیت ۱۰۸۰ پیکسل و نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه فیلم برداری کند. در قسمت بالای نمایشگر یک بریدگی برای قرار گرفتن دوربین سلفی وجود دارد که یک سنسور ۸ مگاپیکسلی برای تصویر برداری در حالت واید در این بریدگی قرار گرفته است. این سنسور نیز می‌تواند با کیفیت۱۰۸۰ پیکسل و نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه فیلم برداری کند.

به طور کلی می‌توان گفت که دوربین‌های پنل پشتی این گجت می‌توانند کاربران را راضی نگه دارند، اما اگر شیائومی از یک دوربین سلفی با کیفیت‌تری استفاده می‌کرد می‌توانست توجه افراد بیشتری را به خود جلب کند.

باتری و شارژر

شیائومی تصمیم گرفت که این دستگاه را به یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی مجهز کند که این موضوع به یک دلیل مهم برای خرید تبدیل شد. در جعبه این گجت یک آداپتور ۱۸ واتی وجود دارد که کاربران با استفاده از آن می‌توانند باتری ردمی 10 را شارژ کنند. این گجت قادر است یک روز کامل دوام بیاورد و پس از آن این میان‌رده نیاز به شارژ پیدا می‌کند.

میان‌رده شیائومی به دلیل قیمت مناسب، باتری با ظرفیت بالا، نرخ تازه سازی ۹۰ هرتزی و… توجه کاربران را به خود جلب کرده است. به نظر شما آیا این گجت ارزش خرید با قیمت ۱۹۰ دلار را دارد؟



مطالب مرتبط

دیگران نیز خوانده‌اند

نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
guest

0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments