1%
  • 0/10

بازیگر نقش والکری به تمجید از کارگردان Thor: Love and Thunder پرداخت

او نظر متفاوتی نسبت به بقیه دارد

بازیگر نقش والکری به تمجید از کارگردان Thor: Love and Thunder پرداخت ۰ 2 ساعت قبل سینمای جهان کپی لینک
بازیگر نقش والکری

تسا تامپسون، بازیگر نقش والکری در بخشی از مصاحبه اخیر خود به تعریف و تمجید از تایکا وایتیتی و کریس همسورث پرداخت.

شخصیت والکری با نقش آفرینی تسا تامپسون (Tessa Thompson) اولین بار در فیلم Thor: Ragnarok در دنیای سینمایی مارول ظاهر و با استقبال خوبی از سوی طرفداران روبرو شد. با وجود اینکه حالا پادشاه جدید آسگارد است، مشخص نیست دوباره چه زمانی و کجا او را خواهیم دید. شایعه شده بود که قرار است در دنباله Captain Marvel حضور یابد و ظاهراً حتی صحنه متعلق به او ضبط شد اما تولید کنندگان تصمیم گرفتند صحنه را از نسخه نهایی حذف کنند.

تسا تامپسون اخیراً مصاحبه‌ای را با رسانه Variety انجام داده است. او با نگاهی مثبت تایکا وایتیتی (Taika Waititi) را «یک نوزاد بزرگ … یک نوزاد با حساب بانکی» توصیف کرد. تامپسون با تمجید از رویکرد کودکانه وایتیتی در نویسندگی و کارگردانی، آن را «وحشتناک» خواند و شوخی کرد که «باید متوقف شود.» در مورد همکارش کریس همسورث (Chris Hemsworth)، تامپسون او را «یک نوزاد با عضله، یک نوزاد بسیار بزرگ» توصیف کرد که «هیچ محدودیتی ندارد» و «هر کاری می‌کند تا مخاطب بخندد و چیزهای جدید کشف کند. بنابراین کار کردن با او لذت‌ بخش است.»

تایکا وایتیتی با فیلم Thor: Ragnarok توانست خدای صاعقه را به شکلی موفق به مرکز توجه‌ها بازگرداند و طرفداران را برای دیدن ادامه داستانش هیجان‌ زده کند. نتیجه این کار، فیلم Thor: Love and Thunder بود که تا حد زیادی طرفداران را ناامید کرد. وایتیتی که احتمالاً آزادی زیادی در ساخت این فیلم داشت، عمدتاً از انتقادات چشم‌ پوشی کرده و پاسخ درخوری نداده است. با این حال، کریس همسورث مستقیماً به این مسائل پرداخت و از پذیرش نقاط ضعف فیلم ابایی نداشت.

شخصیت ثور در فیلم Avengers: Doomsday باز خواهد گشت.




نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
guest

0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments