1%
  • 0/10

رده بندی سنی The Odyssey خبر از اثری بزرگسالانه می‌دهد

درست مانند Oppenheimer

رده بندی سنی The Odyssey خبر از اثری بزرگسالانه می‌دهد ۰ ۰۴ تیر ۱۴۰۴ سینما کپی لینک
رده بندی سنی The Odyssey

اگر ادعای یکی از افشاگرهای مشهور حوزه‌های فیلم و سریال صحت داشته باشد، رده بندی سنی The Odyssey مشخص شده است.

کریستوفر نولان (Christopher Nolan)، فیلمساز مشهور بریتانیایی که آثار موفقی مثل سه گانه شوالیه تاریکی و Oppenheimer را در پرونده هنری خود دارد، هم اکنون مشغول ساخت اقتباس سینمایی اودیسه است. اتفاقات روی شخصیتی به نام اودیسیوس تمرکز دارد که یکی از فرماندهان ارتش یونان در جنگ تروا بود. او در مسیر بازگشت به خانه با موجودات فراطبیعی متعددی از جمله سایکلاپس و سیرن‌ها مواجه می‌شود. در ضمن، نقش اصلی را مت دیمون (Matt Damon) ایفا می‌کند.

MyTimeToShineH یکی از افشاگرهای مشهور حوزه‌های فیلم و سریال بوده و اخیراً رده بندی سنی The Odyssey را فاش کرده است. طبق گفته او، محصول مشترک کریستوفر نولان و یونیورسال پیکچرز با رده بندی سنی R روی پرده نقره‌ای آمده و بدین ترتیب، تماشایش برای افراد زیر ۱۷ سال مناسب نخواهد بود. البته از چنین اتفاقی نباید تعجب کرد. به هر حال، حماسه هومر محتوای بزرگسالانه متعددی را در خود جای داده است.

در صورتی که ادعای MTTH پیرامون رده بندی سنی The Odyssey صحت داشته باشد، اولین اثر کریستوفر نولان با رده بندی سنی R نخواهد بود. او قبلاً فیلم Oppenheimer را با رده بندی مشابهی به سالن‌های سینما فرستاده بود. این اثر توانست علیرغم محتوای بزرگسالانه مخاطبان زیادی را جذب کرده و به فروشی حدوداً یک میلیارد دلاری دست یابد که برای فیلمی با رده بندی R یک موفقیت تجاری بزرگ محسوب می‌شود.

البته اطلاعات جدید به همین مورد خلاصه نمی‌شود. رسانه Word of Reel در یکی از گزارش‌های اختصاصی خود گفته اولین تریلر فیلم The Odyssey آماده بوده و همزمان با اکران Jurassic World: Rebirth در سالن‌های سینما پخش می‌شود. ظاهراً ان هاتاوی (Anne Hathaway) به عنوان راوی تریلر بوده و در فیلم قرار است نقش پنلوپه را ایفا کند که همسر اودیسیوس بود.

فیلم The Odyssey از تاریخ تاریخ ۲۶ تیر سال ۱۴۰۵ (مصادف با ۱۷ جولای سال ۲۰۲۶ میلادی) اکران خواهد شد




نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
guest

0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments