سلامت باتری گوشی اندرویدی

نحوه بررسی سلامت باتری گوشی اندرویدی

آیا باتری دستگاه شما نیاز به تعویض دارد؟

1%
  • 0/10
نحوه بررسی سلامت باتری گوشی اندرویدی ۰ ۱۶ آبان ۱۴۰۰ مقالات فناوری کپی لینک

در گوشی‌های شرکت اپل کاربران می‌توانند در بخش تنظیمات مشاهده کنند که سلامت باتری دستگاه آن‌ها در چه وضعیتی است. اما کاربران دیگر گجت‌ها باید از روش‌های دیگری برای پی بردن به وضعیت باتری استفاده کنند و به همین دلیل در ادامه به نحوه بررسی سلامت باتری گوشی اندرویدی می‌پردازیم.

همانطور که م‌دانید باتری گوشی هوشمند شما پس از گذشت مدت زمان طولانی دیگر همانند گذشته دوام نمی‌آورد و چنین موضوعی کاملا طبیعی است؛ زیرا باتری گوشی‌های هوشمند به نوعی یک قطعه مصرفی محسوب می‌شود که حتی در صورت استفاده کاملا صحیح پس از مدت زمان طولانی نیاز به تعویض پیدا می‌کند.

حال اگر بدانید که چه زمانی نیاز دارید تا باتری گوشی خود را تعویض کنید، می‌توانید به مدت زمان بیشتری از دستگاه خود استفاده کنید. به علاوه اگر بدانید که باتری گجت نیاز به تعویض دارد، دیگر به سراغ خرید کابل شارژ یا آداپتور نمی‌روید؛ زیرا اکثر کاربران هنگام مواجه با عملکرد ضعیف باتری به سراغ تعویض کابل شارژ یا آداپتور خود می‌روند.

متاسفانه در گوشی‌های اندرویدی این امکان وجود ندارد که افراد بتوانند در بخش تنظیمات سلامت باتری دستگاه را مشاهده کنند. کاربران تنها می‌توانند در قسمت تنظیمات به بخش باتری بروند و در آنجا اپلیکیشن‌هایی را مشاهده کنند که مصرف باتری بیشتری داشتند. علاوه بر این موضوع با ضربه زدن روی سه نقطه قرار گرفته در گوشه بالا سمت راست افراد قادر خواهند بود که به صورت کامل میزان مصرف تمام قطعات دستگاه (همانند صفحه نمایش) از باتری را مشاهده کنند.

باید به این موضوع اشاره کنیم که از این روش نمی‌توان سلامت باتری گوشی اندرویدی را بررسی کرد، بلکه تنها می‌توان از مصرف بیش از حد باتری جلوگیری کرد. در ادامه به بررسی چند روش خواهیم پرداخت که به کمک آن‌ها می‌توانید سلامت باتری دستگاه اندرویدی خود را مشاهده کنید.

بررسی سلامت باتری گوشی اندرویدی با استفاده از کد

در این روش کاربران باید در قسمت تماس گوشی خود کد *#*#4636#*#* را شماره گیری کنند. با استفاده از این روش اطلاعات مختلفی از جمله از سلامت باتری گجت شما نمایش داده می‌شود. اما متاسفانه این روش در سیستم عامل‌های جدید اندروید دیگر نمی‌تواند به کاربران سلامت باتری را نشان دهد.

در گوشی گوگل پیکسل 4 که به سیستم عامل اندروید 11 مجهز شده از این روش استفاده شد و پس از شماره گیری کد بالا تمام اطلاعات دستگاه به نمایش درآمد، اما در میان این اطلاعات به سلامت باتری اشاره‌ای نشد. بر اساس این موضوع می‌توان گفت که در سیستم عامل‌های جدید اندرویدی دیگر امکان بررسی سلامت باتری با استفاده از کد *#*#4636#*#* وجود ندارد.

علاوه بر این روش در بسیاری از موارد کاربران می‌توانند فرسودگی باتری دستگاه خود را مشاهده کنند. اگر هنگامی که از دستگاه خود استفاده نمی‌کنید درصد باتری آن به سرعت کاهش پیدا کند این موضوع می‌تواند یکی از دلایل فرسودگی باتری باشد. لازم به ذکر است که در بعضی از موارد شارژر یا کابل گجت نیز در فرسودگی سریع باتری نقش داشته و به همین دلیل پیشنهاد می‌شود در صورت نیاز به تعویض از قطعات اصلی استفاده کنید.

معرفی AccuBattery برای گوشی‌های اندروید

در فروشگاه گوگل پلی یک برنامه وجود دارد که کاربران می‌توانند با نصب کردن آن اطلاعات بیشتری در رابطه با سلامت باتری گوشی اندرویدی خود به دست بیاورند. این نرم افزار AccuBattery نام دارد که بهترین گزینه برای آن دسته از کاربرانی است که علاقه‌ای به روت کردن گوشی خود ندارند. این موضوع کاملا طبیعی است که اطلاعاتی که این اپلیکیشن در اختیار کاربران قرار می‌دهد بسیار کمتر از یک برنامه نصب شده روی گوشی روت شده است.

این نرم افزار اطلاعاتی همانند سلامت باتری، تعداد چرخه شارژ شدن باتری و… را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. اپلیکیشن AccuBattery می‌تواند به کاربران کمک که از باتری گجت خود به مدت زمان بیشتری استفاده کنند و همچنین در زمان مناسب به افراد هشدار می‌دهد که باتری گجت را تعویض کنند.

پس از نصب برنامه AccuBattery باید به مدت زمان کوتاهی همانند قبل، از دستگاه خود استفاده کنید تا این نرم افزار اطلاعات مربوط به باتری را به دست بیاورد. به همین دلیل باتری دستگاه شما باید دارای حداقل ۸۰ درصد شارژ باشد تا بتوانید از این اپلیکیشن استفاده کنید. زمانی که اتصال دستگاه و آداپتور را قطع می‌کنید این برنامه به شما هشدار می‌دهد که باتری گجت شما به صورت کامل شارژ نشده و به همین دلیل است که احتمال آسیب رسیدن به باتری وجود دارد.

هنگام شارژ شدن باتری یک صفحه به شما نشان داده می‌شود که شامل اطلاعاتی در رابطه با زمان شارژ شدن دستگاه است. با گذشت زمان این اطلاعات دقیق‌تر خواهند شد و با استفاده از این صفحه نشان داده شده می‌توان زمان شارژ شدن کامل باتری را تخمین زد.

در این برنامه یک بخش به نام Discharging وجود دارد که افراد می‌توانند در این قسمت نرم افزارهایی را مشاهده کنند که دارای مصرف باتری بیشتری هستند، به علاوه برنامه‌هایی که در حالت Background قرار دارند را می‌توان شناسایی کرد و جلوی مصرف باتری توسط این دسته از اپلیکیشن‌ها را گرفت. همانطور که متوجه شدید با استفاده از این برنامه می‌توان سلامت باتری گوشی اندرویدی را مشاهده کرد و همچنین از استفاده بیش از حد نرم افزارهای مختلف از باتری نیز جلوگیری کرد.



مطالب مرتبط

دیگران نیز خوانده‌اند

نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments