ویندوز 365

مایکروسافت با استفاده از ویندوز 365 رایانه شخصی را به فضای ابری منتقل می‌کند

نسل جدیدی از سیستم عامل مایکروسافت

1%
  • 0/10
مایکروسافت با استفاده از ویندوز 365 رایانه شخصی را به فضای ابری منتقل می‌کند ۰ ۲۷ تیر ۱۴۰۰ مقالات فناوری کپی لینک

بر اساس گزارش‌های جدیدی که از شرکت مایکروسافت منتشر شده، این کمپانی قصد دارد تا ویندوز را در فضای ابری قرار دهد. انجام چنین کاری به لطف سرویس جدید این شرکت یعنی ویندوز 365 امکان پذیر شده است.

سرویس جدید مایکروسافت این امکان را به کاربران می‌دهد تا بتوانند از هر مکانی سیستم عامل ویندوز 10 یا ویندوز 11 را روی مرورگرهای خود اجرا کنند. در حال حاضر بیش از یک دهه از وجود فضاهای ابری می‌گذرد و با این وجود شرکت مایکروسافت در حال کار روی سرویس جدید خود است.

یکی از دلایل اصلی وجود چنین سرویسی ویروس کرونا (Covid-19) بوده و بسیاری از افراد مجبور هستند تا به صورت دور کاری به فعالیت‌های خود ادامه بدهند. به همین دلیل مایکروسافت برای راحتی کاربران خود سیستم عامل جدیدی را معرفی کرده است که به کاربران امکان دسترسی به سیستم عامل‌های ویندوز 10 و ویندوز 11 را می‌دهد.

ویژگی‌های ویندوز 365

ویندوز 365 بر روی تمامی مرورگرهای به روزرسانی شده و نرم افزار Remote Desktop شرکت مایکروسافت قابل اجرا بوده و کاربران می‌توانند با استفاده از دستگاه‌های مختلف به Cloud PC دسترسی داشته باشند. با توجه به گفته‌های مدیر عامل پروژه Windows 365 یعنی Wangui McKelvey، این سرویس جدید می‌تواند برای کاربران یک تجربه بسیار فوق‌العاده باشد. ناگفته نماند که تایید شده است که این سرویس از سرعت راه اندازی بسیار بالایی نیز برخوردار خواهد بود.

مایکروسافت با استفاده از این سرویس جدید به کاربران این امکان را می‌دهد تا یک دسترسی سریع به برنامه‌ها، داده‌ها، تنظیمات و… داشته باشند. اگر به این موضوع توجه کنید متوجه می‌شوید که مشابه این سرویس در گجت‌های دیگر شرکت اپل مانند iPad ،iMac، دستگاه‌های Linux و اندروید وجود دارد.

یکی از شایعه‌هایی که در رابطه با این سرویس جدید وجود داشت و به تازگی توسط McKelvey تایید شد این است که کاربران می‌توانند در هنگام استفاده از ویندوز 365 کار خود را در یک مرورگر متوقف کنند و در دستگاه دیگر به فعالیت خود ادامه دهند. این قابلیت توجه بسیاری از کاربران را به خود جلب کرد و توانست تا محبوبیت Windows 365 را افزایش دهد.

این موضوع تایید شده است که سرویس جدید مایکروسافت تنها برای استفاده‌های کاری (مانند برگزاری جلسات) در دسترس قرار خواهد گرفت. کاربران می‌توانند تا ویندوز جدید مایکروسافت را در تاریخ ۲ آگوست (۱۱ مرداد) با هزینه اشتراک ماهیانه در اختیار بگیرند. همچنین سرویس جدید مایکروسافت برای مشاغل یک نفره و شرکت‌های بزرگ طراحی شده و با توجه به این موضوع تنها کارکنان می‌توانند تا از Windows 365 استفاده کنند.

انواع سرویس Windows 365

این سرویس جدید دارای دو نسخه جدید بوده که Business و Enterprise نامیده می‌شوند. این دو نسخه هر دو توسط Azure Virtual Desktop مدیریت خواهند شد و افراد می‌توانند تا با در اختیار داشتن یک پردازنده، ۲ گیگابایت رم و ۶۴ گیگابایت فضا برای ذخیره سازی، این سرویس‌های جدید را روی دستگاه‌های خود اجرا کنند.

ناگفته نماند که اگر سیستم قدرتمندی در اختیار داشته باشید می‌توانید ۱۲ نوع پیکربندی مختلف برای نسخه Business و Enterprise ویندوز 365 انتخاب کنید. منظور از سیستم قدرتمند این است که دستگاه مورد نظر شما از یک پردازنده ۸ هسته‌ای، ۳۲ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی پشتیبانی کند. در این صورت شرکت‌های مختلف می‌توانند از هر ۱۲ نوع پیکربندی استفاده کنند.

اگر بخواهیم این سرویس را با دیگر فضاهای ابری مقایسه کنیم تفاوت چندانی مشاهده نخواهیم کرد. در گذشته مایکروسافت فناوری Azure Virtual Desktop را معرفی کرده بود و همچنین مدت زمان طولانی است که Citrix فضای رایانه شخصی را در Cloud قرار داده است. با این وجود مایکروسافت قصد دارد تا تفاوت‌هایی میان سرویس جدید خود و دیگر فضاها ایجاد کند؛ این کمپانی تایید کرده است که قصد دارد تا استفاده آسان و مدیریت راحت را به یک ویژگی مهم برای این سرویس تبدیل کند .

مدیر عامل پروژه Windows 365 یعنی McKelvey اعلام کرد که این سرویس بسیار برای استفاده‌های کاری افراد مناسب خواهد بود و استفاده آسان از آن می‌تواند یک تجربه جذاب برای کاربران باشد. شرکت‌های مختلف می‌توانند به راحتی سرویس‌های Cloud PC را به وجود بیاورند و آن‌ها را در اختیار کارکنان خود قرار بدهند. این موضوع می‌تواند باعث شود تا استفاده از Windows 365 برای بسیاری از کارکنانی که به صورت دور کاری فعالیت می‌کنند، یک تجربه جذاب و ایمن باشد.

نکته جالب توجه این است که ویندوز 365 در فضای ابری قرار گرفته و برای استفاده از آن نیازی به اتصال به VPN وجود ندارد. به علاوه همانطور که در بالا اشاره کردیم امنیت این سرویس بسیار بالا بوده و نیازی نیست تا شرکت‌های مختلف در مورد امنیت اطلاعات و داده‌های خود نگران باشند.

سرویس جدید Microsoft برای کارکنانی طراحی شده است که قصد دارند تا پیچیدگی سیستم عامل و کار خود را کاهش دهند و همچنین از امنیت بالایی برخوردار باشند. مدتی زمان طولانی است که مایکروسافت در حال کار روی طراحی این سرویس جدید بوده و این موضوع توسط منابع رسمی تایید شده است.

سرویس Arcadia

در گذشته مایکروسافت روی پروژه‌ای با کد Arcadia کار می‌کرد و کاربران با استفاده از این سرویس می‌توانستند تا در فضای ابری بازی‌های مختلف را به صورت زنده پخش (استریم) کنند. سال ۲۰۱۳ این کمپانی توانست تا بازی Halo را روی Windows Phone اجرا کند. همین موضوع منجر به ایجاد سرویس ویندوز 365 شد و این کمپانی تمرکز بیشتری روی این پروژه داشت.

یکی از مدیران بخش مدیریتی Windows 365 به نام Scott Manchester اعلام کرد که در ابتدا افراد بسیار کمی روی این پروژه تمرکز داشتند. به همین دلیل این شخص تصمیم گرفت تا یک تیم برای ساخت این سرویس تشکیل دهد، در این تیم افرادی حضور داشتند که در گذشته از فضاهای ابری استفاده کرده بودند. به علاوه این تیم نظرات تجربی کاربران را از سیستم عامل‌های ویندوز مورد بررسی قرار دادند تا بتوانند از بروز بسیاری از مشکلات نرم افزاری (باگ) جلوگیری کنند.

همانطور که در بالا اشاره کردیم یکی از دلایلی که باعث شد تا مایکروسافت این سرویس جدید را هر چه زودتر در دسترس کاربران قرار دهد، وجود ویروس کرونا است. به دلیل وجود Covid-19 بسیاری از افراد مجبور به ادامه فعالیت به صورت دور کاری شدند و استفاده از چنین سرویسی بسیار می‌تواند برای کاربران مناسب باشد. در چند سال اخیر مایکروسافت چند بار تیم پروژه ویندوز 365 را تغییر داده تا بتواند بهترین نتیجه را به یک عنوان یک سرویس کامل در اختیار کاربران قرار دهد.

سرویس جدید مایکروسافت تنها برای استفاده‌های کاری مناسب بوده و افراد مختلف نمی‌توانند از آن استفاده کنند. لازم به ذکر است که یک سرویس دیگر تحت عنوان Mighty وجود دارد که افراد با پرداخت ماهیانه ۳۰ دلار می‌توانند فضای ابری را تجربه کنند. سرویس Mighty برای دستگاه‌های قدیمی طراحی شده و به همین دلیل با اکثر گجت‌های موجود در بازار سازگاری دارد.



مطالب مرتبط

دیگران نیز خوانده‌اند

نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments