بخش چند نفره Call of Duty: Vanguard

چگونه در بخش چند نفره Call of Duty: Vanguard حرفه‌ای شویم؟

نکات مهم برای مولتی‌بازها

1%
  • 0/10
چگونه در بخش چند نفره Call of Duty: Vanguard حرفه‌ای شویم؟ ۰ ۳۰ آبان ۱۴۰۰ مقالات جانبی (گیم) کپی لینک

بخش چند نفره Call of Duty: Vanguard قاعدتا یکی از مهم‌ترین بخش‌هایی است که در کنار حالت زامبی و داستانی این عنوان قرار دارد، با این حال اگر قصد داشته باشید تا در رقابت مستقیم با سایر بازیکنان حرفه‌ای باشید، نکاتی وجود دارد که رعایت کردن آن‌ها به شدت بازی شما را تغییر می‌دهد!

هر عنوان از فرنچایز محبوب سری Call of Duty معمولا دارای سه بخش است؛ حالت داستانی، زامبی (یا بخشی Co-Op) و در نهایت مولتی‌پلیر. بخش داستانی را که اکثر کاربران همان ابتدای خرید بازی بعد از چند روز یا حتی چند ساعت خیلی سریع به اتمام می‌رسانند، بخش زامبی هم بعد از مدتی بازی کردن یک نقشه یکسان، تا حدودی تکراری می‌شود. با این حال این قسمت مولتی‌پلیر بازی است که با قرار دادن بازیکنان به صورت مستقیم در مقابل و رقابت با یکدیگر، می‌تواند یک تجربه جذاب و هیجان‌انگیز را فراهم کند که هر روز چند ساعت بازی کردن آن باز هم بازیکنان را سیر نمی‌کند!

البته این موارد درباره بازی خاصی است که حالت چند نفره آن به شدت جذاب باشد؛ مانند Call of Duty: Vanguard که به گفته بسیاری از استریمرهای معروف مثل Inkslasher، حس حالت چند نفره Modern Warfare 2 را به بازیکن منتقل می‌کند! گرچه چند سالی است که با عناوینی مثل ریبوت Modern Warfare و Black Ops Cold War این بخش چند نفره همیشه جذاب بوده و حال در Vanguard به اوج خود رسیده است. نقشه‌ها در این بخش از بازی بسیار متنوع هستند، سلاح مختلف و خاصی وجود دارد و از همه مهم‌تر، اپراتورها در ونگارد قابل ارتقا هستند و سلاح مورد علاقه‌ای دارند که اگر با آن بازی کنید، تفنگ شما خیلی سریع‌تر آپگرید خواهد شد!

با این حساب تجربه بخش چند نفره Call of Duty: Vanguard فوق‌العاده جذاب به نظر می‌رسد، اما اگر بدون در نظر گرفتن برخی نکات وارد بازی شوید ممکن است توسط دیگر بازیکنان حرفه‌ای داخل نقشه پشت سر هم کشته شوید و چند ساعت ببازید! این در حالی است که برخی ترفندهای خاص درباره این بخش از بازی وجود دارند که اگر به آن‌ها توجه کنید، کار راحت‌تری خواهید داشت.

تنظیمات FOV فو‌ق‌العاده مهم هستند!

یکی از تنظیماتی که با استفاده از آن کاربران پلتفرم رایانه شخصی می‌توانستند بر بازیکنانی که از کنسول‌های پلی استیشن و ایکس باکس استفاده می‌کنند برتری داشته باشند، تنظیمات FOV یا همان Field of View است. با این حال بازی Call of Duty: Vanguard اولین نسخه از این سری است که این آپشن را به کنسول‌ها هم اضافه کرده تا بتوانید در هر پلتفرمی از آن استفاده کنید! در توضیح این تنظیمات هم باید گفت که هرقدر FOV شما بالاتر باشد، دوربین رو به بیرون زوم می‌شود تا در نتیجه محیط دور خود در بازی را بهتر مشاهده کنید.

حال در تنظیمات بازی، اسلایدر این گزینه را از ۸۰ که به صورت پیش‌فرض برای آن در نظر گرفته شده به ۱۰۰ برسانید که استاندارد است و می‌توانید با آن دور و ور خود را بهتر مشاهده کنید. در نظر داشته باشید که بیش از حد بالا بردن این رقم خود می‌تواند اجسام رو به روی شما را دورتر نشان داده و همه چیز را خراب کند. در نتیجه، بسته به سبک بازی خود این بخش را تنظیم کنید. همچنین دیگر تنظیمات داخل بازی مانند کنترل‌ها و دیگر موارد تعیین کننده را حتما مطابق میل خود بچینید؛ مثل دکمه هدف‌گیری که می‌توان آن را از Hold To ADS به Tap عوض کرد تا تنها با یکبار زدن دکمه هدف‌گیری زوم سلاح خارج نشود.

از موانع برای گرفتن لرزش اسلحه استفاده کنید

گرفتن لرزش اسلحه یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین چالش‌های شما هنگام تیراندازی به سمت دشمن است که به بالا بردن دقت کمک می‌کند؛ طوری که اگر بتوانید به لرزش یک سلاح با میزان آسیب‌رسانی بالا عادت کنید، قاعدتا در مبارزه‌ها دست برتر خواهید داشت! اما همیشه گرفتن لرزش سلاح مبنی بر پایین کشیدن آنالوگ راست کنترلر یا موس رایانه شخصی نیست، بلکه یک نکته بسیار ساده و کاربردی وجود دارد که بسیاری از افراد همیشه آن را فراموش می‌کنند!

اگر هنگام درگیری پشت موانع قرار دارید، حتما لازم نیست که بلند شده و به سمت دشمن حمله کنید یا اینکه سر پا به او تیر بزنید! بلکه در همان حالت پشت مانع نیز می‌توانید تفنگ خود را روی آن گذاشته و تیراندازی کنید. این کار باعث می‌شود تا لرزش سلاح تا حد بسیار چشمگیری کاهش پیدا کند و در دقت شما فوق‌العاده تاثیرگذار خواهد بود؛ بخصوص اگر قصد خط گرفتن با سلاح ۱۰۰ تیر را داشته و از مکانی خاص در بازی‌های S And D و Domination دفاع می‌کنید.

حتما نیازی نیست که از همه اتچمنت‌ها استفاده کنید!

در بخش چند نفره بازی Call of Duty: Vanguard هم درست مثل دو عنوان Modern Warfare و Black Ops Cold War شما می‌توانید در Gunsmith قابلیت‌های مختلف سلاح مورد علاقه خود را شخصی‌سازی کنید تا با سبک بازی شما هماهنگ شوند. برای مثال اگر به دویدن داخل نقشه و بازی سریع علاقه دارید، چیدن یک سلاح سبک می‌تواند به شدت در عملکرد بهتر تاثیرگذار باشد. با این وجود، شما در عناوین قبلی نهایتا می‌توانستید تا ۸ اتچمنت مختلف را به سلاح خود اضافه کنید، در حالی که Vanguard به شما اجازه می‌دهد تا در حالت عادی ۱۰ اتچمنت را برای تفنگ خود بگذارید! این در حالی است که شما همیشه هم نیازی ندارید تا از هر ۱۰ مورد استفاده کنید.

در اکثر موارد، وقتی که شما یک اتچمنت را به سلاح اضافه می‌کنید برخی مزیت‌ها به آن اضافه خواهد شد؛ مانند سبک شدن یا گرفتن لرزش. حال در کنار این ویژگی‌ها، برخی مشکلات هم وجود خواهد داشت که باعث می‌شوند تا تفنگ شما سنگین شود یا اینکه لرزش افقی یا عمودی بیشتری داشته باشد. برای مثال وقتی که شما خشاب بزرگ‌تری روی تفنگ می‌گذارید، قاعدتا سرعت تعویض خشاب و راه رفتن کمتر می‌شود. در نتیجه، بهتر است همیشه به تعداد کافی اتچمنت انتخاب کنید و مورد اضافه‌ای که بیشتر به بخشی از مشخصات سلاح ضرر می‌زند تا اینکه منفعت داشته باشد را روی آن نگذارید!

سبک و سرعت بازی را مطابق میل خود انتخاب کنید

در واقع بخش چند نفره بازی Call of Duty: Vanguard قابلیت‌هایی را به سری اضافه کرده که شاید تا همیشه در آن ماندگار باشند! مانند تنظیمات سرعت و سبک بازی که به گزینه Blitz، Assasult و Tactical محدود می‌شوند. این سه گزینه هنگام رفتن به لابی بخش چند نفره و پیش از زدن گزینه شروع بازی وجود دارند که هرکدام برای سبک خاصی از بازی انتخاب می‌شوند. برای مثال حالت Tactical شما را در نقشه‌ای قرار می‌دهد که کمتر با دشمنان مواجه می‌شوید و باید برای کشتن هر بازیکن کاملا با احتیاط عمل کنید. در اینجا دویدن داخل نقشه چندان هم تاثیرگذار نیست و کار تیمی حرف اول را می‌زند، در حالی که مود Blitz شما را در مقابل موجی از دشمنان قرار می‌دهد تا در سرعت درگیری بالا مجبور شوید سریع جای خود را عوض کرده و پشت سر هم کشته شوید یا کشته بگیرید!

با این وجود برای تجربه حالت عادی مولتی پلیر می‌توانید فیلتر گزینه Assault را روی بخش Quick Match اعمال کنید تا بازی نه خیلی سریع باشد و نه خیلی کند. سعی کنید همیشه مطابق سبک بازی خود این گزینه‌ها را انتخاب کنید، برای مثال حالت Tactical برای کسی که به راش دادن سریع و کشتن پشت سر هم علاقه دارد هرگز مود مناسبی نیست.

دانستن موقعیت دشمنان کلید موفقیت است!

شاید در بازی‌های سبک شوتر مهم‌ترین شاخصه یک بازیکن خوب و حرفه‌ای، داشتن دقت کافی هنگام تیراندازی باشد. اما دقیقا به همان اندازه که دقت بالا اهمیت دارد، سرعت جا به جا شدن و تصمیم‌گیری درست برای رفتن به مکان بعدی هم مهم است. این یعنی موقعیت تقریبی دشمنان را بدانید و خود را در مکانی قرار دهید که بتوان آن را راحت‌تر زد یا حتی غافل‌گیر کرد.

به عنوان مثال، یکی از راه‌های مهم که با آن می‌توانید موقعیت تقریبی دشمن را بفهمید این است که ببینید یار شما دقیقا در چه مکانی کشته شده و تیم در چه موقعیتی قرار دارد. اگر دور و ور خود یک علامت اسکلت می‌بینید، یعنی هم‌تیمی شما در آن موقعیت کشته شده، حال اگر این علامت در یک راهرو قرار دارد می‌توان نتیجه گرفت که دشمنی از آن به سمت بیرون در حال حرکت بوده و یا آن سر این راهرو خط گرفته است. همچنین اگر افراد تیم شما همه در یک سمت از نقشه هستند، اکثر دشمنان تازه کشته شده قطعا در سمت دیگر خواهند بود.

در کل اگر دقت تیراندازی خوبی دارید، بهتر است تا در سمت دیگر نقشه رفته و اصطلاح خط ریسپاون دشمنان را بگیرید تا به محض آمدن به بازی بعد از کشته شدن، دوباره آن‌ها را بزنید! اما اگر نمی‌توانید درگیری با چند نفر به صورت همزمان را انجام دهید، بهتر است به جای دویدن جلوتر از تیم خود، در کنار یا پشت سر آن‌ها حرکت کنید.

سلاح را در بازی‌های Private امتحان کنید

در بخش چند نفره بازی Call of Duty: Vanguard یکی از مهم‌ترین کارهایی که باید انجام بدهید، ارتقا سطح سلاح مختلف برای گرفتن اتچمنت‌های آن است. این کار برای هر سلاحی که در بازی وجود دارد شاید تا ساعت‌ها زمان ببرد، چراکه برخی از تفنگ‌های داخل این بازی تا ۷۰ اتچمنت مختلف دارند که باز کردن همه آن‌ها واقعا زمان‌بر خواهد بود! در نتیجه، باید در نظر داشته باشید که کدام سلاح ارزش تلاش و زحمت را دارد. کاری که برای فهمیدن آن، باید از یک روم Private استفاده کنید!

ساختن روم Private یا همان شخصی، به شما این اجازه را می‌دهد تا خارج از سیستم لول آپ کردن سلاح در بخش آنلاین، همه سلاح مختلف بازی را با تمامی اتچمنت‌های آن‌ها که به صورت پیش‌فرض باز شده هستند امتحان کنید. در اینجا می‌توانید اسلحه‌ای که قصد ارتقا آن را دارید را برداشته و سپس اتچمنت‌های مختلف را روی آن بگذارید تا در تست نهایی ببینید که کدام‌یک بیشتر ارزش تلاش را دارند!

دقت کنید که داشتن اتچمنت‌های اصلی برای برخی از گان‌های OP داخل بخش چند نفره Call of Duty: Vanguard کاملا یک مورد تعیین‌کننده خواهد بود و امکان دارد بدون داشتن اسلحه درست حسابی، حتی با استعداد خود در تیراندازی و هوش بالا باز هم از دشمنانی که سلاح برتر دارند شکست بخورید!

هر اپراتور سلاح خاصی را بیشتر دوست دارد!

در بازی Call of Duty: Vanguard دیگر اپراتورها مثل عناوین قبلی تنها یک اسکین خشک و خالی نیستند! بلکه حال هرکدام از آن‌ها قابل ارتقا هستند و سلاح مورد علاقه‌ای دارند. این موضوع سلاح مورد علاقه، برای باز کردن تمامی اتچمنت‌های تفنگ مورد نظر خیلی قابلیت کاربردی خواهد بود، چراکه وقتی از یک اپراتور استفاده می‌کنید و سلاح خاص او را در اختیارش قرار می‌دهید، مقداری امتیاز اضافه بعد از هر دست بازی کسب خواهید کرد.

حال این امتیاز XP اضافه به حدی نیست که شما در عرض نیم ساعت بتوانید سلاح خاصی را مکس کنید، اما حداقل اگر ۶ ساعت پشت سر هم مجبور باشید تا در نقشه کوچکی مانند Shipment مود Blitz را بازی کنید تا تمامی اتچمنت‌های آن باز شود، حال همین کار را در ۴ ساعت به آخر خواهید رساند. همچنین در نظر داشته باشید که هر سلاحی این قابلیت را ندارد و تنها تعداد محدودی وجود دارد که مورد علاقه هر اپراتور هستند. این مورد را می‌توانید هنگام انتخاب هرکدام از شخصیت‌ها در قسمت راست صفحه مشاهده کنید.

از پرک‌ها به درستی بهره ببرید

بخش مولتی پلیر بازی‌های سری Call of Duty تا جایی که به خاطر دارم همیشه پرک‌ها و قابلیت‌هایی را در سه دسته مختلف داشته که به کاربر اجازه می‌دهند تا به دلخواه یکی را از هرکدام انتخاب کنند. با این وجود استفاده و کاربرد هر پرک در هرکدام از عناوین مختلف سری نیز متفاوت بوده اما همیشه گزینه‌های یکسانی هم وجود دارند که در Call of Duty: Vanguard هم تکرار شده‌اند. با این وجود، بسیاری از افراد هنگام انتخاب این پرک‌ها چندان هم کاربرد اصلی آن و سبک بازی مورد نظر خود اهمیت نمی‌دهند و به اصطلاح روی هوا سه گزینه را فقط پر می‌کنند!

همچنین حال در بخش چند نفره بازی Call of Duty: Vanguard به جز سه دسته پرک، گزینه‌های دیگری مثل Field Upgrade و Weapon Proficiency هم وجود دارند که کاربرد آن‌ها در برخی از موارد یکسان است. برای مثال با پرک Ninja می‌توانید بدون صدا حرکت کنید، در حالی که قابلیت سلاح Unmarked تقریبا کاربرد یکسانی دارد و همچنین یک Field Upgrade با نام Dead Silence دقیقا کپی همین پرک خواهد بود. در نتیجه اگر هر سه مورد را انتخاب کنید، قرار نیست تا استفاده عجیبی را دریافت کنید! بلکه تنها برداشتن یکی از آن‌ها کافی خواهد بود.

لیست پرک‌ها

حال اگر هنگام دیدن پرک‌های مختلف بازی کمی گیج شده‌اید، بد نیست نگاهی به لیست زیر بیندازید که در آن کاربرد هر پرک به صورت ترجمه شده مقابل آن نوشته شده است.

دسته اول

  • پرک Fortified – هنگام ترکیدن مواد منفجره تا ۱۵ درصد آسیب کمتری را دریافت خواهید کرد. همچنین این مقدار در صورتی که بنشینید یا دراز بکشید حتی بیشتر هم خواهد بود. به علاوه، پر شدن میزان سلامتی بعد از آسیب خوردن از مواد منفجره به شدت سریع‌تر انجام می‌شود.
  • پرک Survival Training – در مقابل فلش بنگ‌ها و تجهیزات کورکننده مقاوم خواهید شد و عملا گاز خفه‌کننده نمی‌تواند تاثیری روی شما داشته باشد!
  • پرک Ninja – هنگام راه رفتن صدای پای شما توسط دشمن شنیده نمی‌شود و موقع پایین پریدن از ارتفاع آسیب کمتری خواهید خورد. اگر دشمن از پرک Tracker استفاده کند، کاربرد آن بر ضد Ninja کمتر خواهد بود.
  • پرک Dauntless – بدون کند شدن در هر مکانی حرکت کنید!
  • پرک Ghost – اگر در حال حرکت باشید، رادار دشمن دیگر نمی‌تواند شما را روی نقشه برای دشمن نشان دهد. این مورد برای Field Mics دشمن هم عملکرد یکسان دارد و دیده نمی‌شوید.
  • پرک Cold Blooded – کیل‌استریک‌های دشمن که توسط هوش مصنوعی هدایت می‌شوند عملا کاری با شما ندارند و از طرفی مواردی که توسط خود دشمن کنترل می‌شوند، شما را به صورت یک هاله قرمز نشان نخواهد داد. به علاوه، اگر دشمن از پرک High Alert استفاده کند، روی شما تاثیری نخواهد داشت.

دسته دوم

  • پرک Tracker – به مدت چند ثانیه رد پای دشمنان را روی زمین ببینید و اگر کشته شدید، دیگر مارک اسکلت برای حریف نشان داده نمی‌شود. همچنین شما قادر خواهید بود تا موقعیت مکانی هر دشمن کشته شده‌ای را ببینید.
  • پرک Radar – در بخش چند نفره Call of Duty: Vanguard اگر بخواهید تا موقعیت مکانی هر دشمنی که بدون سلاح صدا خفه‌کن دار تیر می‌زند را روی نقشه ببینید، باید از این پرک استفاده کنید!
  • پرک High Alert – وقتی که دشمنی خارج از محدوده دید شما را می‌بیند، یک پالس دور صفحه زده می‌شود تا متوجه حضور او بشوید.
  • پرک Engineer – از پشت دیوار تجهیزات دشمن را ببینید و با هدف‌گیری آن‌ها را برای یاران خود مارک کنید، یا اینکه به نفع خود هک کنید!
  • پرک Forward Intel – موقعیت مکانی دشمنان را در حالت کلی روی نقشه ببینید. نقشه کوچک گوشه صفحه حال با این پرک بخش بزرگ‌تری را نشان خواهد داد.
  • پرک Piercing Vision – وقتی دشمنی آسیب زیادی می‌بیند و پشت دیوار پناه گرفته، می‌توانید او را از همان پشت مانع ببینید.

دسته سوم

  • پرک Double Time – دوبرابر بیشتر در حالت Tactical بدوید و تا ۳۰ درصد سرعت بیشتری هنگام نشسته راه رفتن داشته باشید.
  • پرک Demolition – تعداد نارنجک یا مواد منفجره‌ای که می‌خواهید پرتاب کنید با این پرک دو عدد می‌شوند. همچنین هنگام هدف‌گیری برای پرتاب، یک نوار به شما نشان می‌دهد که نارنجک دقیقا کجا فرود خواهد آمد.
  • پرک Lightweight – سرعت راه رفتن شما بیشتر می‌شود.
  • پرک Overkill – دو سلاح اصلی همراه خود داشته باشید!
  • پرک Tactician – تجهیزات تکتیکال شما مثل فلش بنگ را بعد از ۳۰ ثانیه دوباره پر خواهد کرد.
  • پرک Scavenger – از روی جنازه دشمنان مرده تیر بردارید.

عضو کلن شوید!

اینکه عضو یک کلن شوید نه‌تنها برای پیدا کردن یک اسکواد کامل برای هماهنگی بیشتر لازم خواهد بود، بلکه هنگام بازی کردن با هم‌کلنی‌های خود تا ۱۰ درصد XP بیشتر دریافت خواهید کرد! این یعنی هرکس که با تیم کلن خود در بخش آنلاین بازی کند، خیلی سریع‌تر همه چیز خود را مکس می‌کند تا کسی که عضو کلن نیست و تنها بازی می‌کند!

مولتی پلیر را مثل وارزون بازی نکنید

سیستم گیم پلی Warzone و Vanguard شاید در اولین نگاه خیلی شبیه باشد و هرکس که وارزون بازی می‌کند بتواند خیلی سریع به مولتی پلیر عنوان جدید Call of Duty عادت کند، اما اینجا یک مورد اصلی که وجود دارد، زمان TTK یا همان Time To Kill خواهد بود. این مدت در بخش چند نفره Call of Duty: Vanguard و بخصوص در حالت Blitz سریع‌تر است که یعنی شما خیلی زود به زود با دشمنان مواجه می‌شوید و زودتر هم آن‌ها کشته می‌شوند. این در حالی است که در عنوان مانند وارزون شما باید کمی آهسته‌تر کار کنید و سلاحی که انتخاب می‌کنید خشاب بزرگ‌تری را داشته باشد.

با این وجود کمپ کردن در مولتی پلیر هم ممکن است تقریبا همان حالت کند را داشته باشد، اما باز هم راه مناسبی برای گرفتن تعداد کشته بیشتر نیست. به نحوی می‌توان گفت که تغییر مکان پشت سر هم در مولتی پلیر خیلی مهم بوده و شما هر لحظه باید چک کنید که کسی پشت سر یا کنار شما نباشد، در حالی که در وارزون اکثرا نیازی به این سرعت نیست.



مطالب مرتبط

دیگران نیز خوانده‌اند

نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments