گوشی گلکسی A35
1%
  • 10/10

بررسی گوشی گلکسی A35؛ میانرده‌ای با دوربین قدرتمند

ارزش خرید بیشتر از گلکسی A55

بررسی گوشی گلکسی A35؛ میانرده‌ای با دوربین قدرتمند ۰ ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ مقالات فناوری کپی لینک

گوشی گلکسی A35 یکی از جذاب‌ترین میانرده‌های سال 2024 سامسونگ است که در این مطلب قصد داریم به بررسی امکانات و قابلیت‌های آن بپردازیم.

مقدمه

وقتی صحبت سر گوشی میانرده می‌شود، سامسونگ یکی از شرکت‌هایی است که حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. شرکت کره‌ای امسال از دو گوشی میانرده رونمایی کرد؛ گلکسی A55 و گلکسی A35. دو گوشی که هر دو از اینترنت 5G پشتیبانی می‌کنند و از لحاظ امکانات سخت‌افزاری، در جمع بهترین گوشی‌ها می‌توان آن‌ها را دسته‌بندی کرد.

قیمتی که سامسونگ برای گلکسی A35 در نظر گرفته فقط 400 دلار است. یعنی بخش بزرگی از کاربران امکان خرید آن را دارند. اما چرا چنین قیمتی باید خوشحال‌کننده باشد؟ گلکسی A35 یکی از گوشی‌های جذابی است که هرآنچه از یک میانرده بخواهید را درون خودش دارد. البته در این بازه‌ی قیمتی. از زیبایی گرفته تا نمایشگر بسیار باکیفیت، اسپیکر استریوی قدرتمند و پردازنده‌ای که به اندازه‌ی کافی برای انجام کارهای سنگین قدرتمند هست.

در این بین، باید به کیفیت ساخت بسیار عالی و دوربین‌های قدرتمند هم اشاره داشته باشیم. دوربین‌هایی که در بازه‌ی قیمتی 400 دلار، عملکرد حیرت‌انگیزی دارند و قطعا کاربران را راضی نگه خواهند داشت. اما دوربین تنها نقطه عطف این گوشی نیست. در ادامه با سرگرمی همراه باشید تا شما را با یکی از جذاب‌ترین میانرده‌های سال آشنا کنیم.

مشخصات فنی گوشی گلکسی A35

  • تاریخ رونمایی و عرضه: 11-15 مارس 2024 – 21-25 اسفند 1402
  • ابعاد و وزن: 8.2 × 78 × 161.7 میلی‌متر – 209 گرم
  • کیفیت ساخت: پنل پشتی از جنس شیشه گوریلا گلس ویکتوس پلاس، فریم پلاستیکی
  • استاندارد مقاومتی: IP67 با دوام 30 دقیقه‌ای در عمق 1 متری آب
  • نمایشگر: Super AMOLED با رفرش‌ریت 120 هرتزی، اندازه‌ی 6.6 اینچی با پوشش 84٫8 درصدی پنل جلو، وضوح 1080 × 2340 و تراکم پیکسلی 390 پیکسل بر هر اینچ، دارای محافظ گوریلا گلس ویکتوس پلاس
  • سیستم‌عامل و رابط کاربری: اندروید 14 / One UI 6.1
  • مدت زمان آپدیت نرم‌افزاری و امنیتی: 5/4 سال
  • پردازنده: اگزینوس 1380 با 8 هسته، 4 هسته از نوع Cortex-A78 با فرکانس 2.4 گیگاهرتز و 4 هسته از نوع Cortex-A55 با فرکانس 2.0 گیگاهرتز
  • پردازشگر گرافیکی: Mali-G68 MP5
  • ترکیب حافظه رم و حافظه داخلی: 128/6، 128/8، 256/8 گیگابایت
  • دوربین اصلی: 50 مگاپیکسلی با اندازه‌ی 1/1.96 اینچی و لرزشگیر اپتیکال
  • دوربین فوق عریض: 8 مگاپیکسلی با زاویه‌ی دید 123 درجه
  • دوربین ماکرو: 5 مگاپیکسلی
  • کیفیت فیلمبرداری: 4K@30 و 1080P@30/60
  • دوربین سلفی: 13 مگاپیکسلی با کیفیت فیلمبرداری 4K@30 و 1080P@30
  • اسپیکر استریو: دارد
  • جک 3.5 میلی‌متری: ندارد
  • حسگر اثر انگشت: دارد، زیر صفحه نمایش
  • باتری و شارژر: 5000 میلی‌آمپر ساعتی، 25 واتی مجزا
  • رنگ‌بندی: آبی، زرد، صورتی، مشکی

گوشی گلکسی A35؛ طراحی

مقاوم‌تر و باکیفیت‌تر از همیشه

برای اولین بار در گوشی‌های سری گلکسی A3X، سامسونگ تصمیم گرفته از پنل پشتی شیشه‌ای به جای پلاستیک استفاده کند. این موضوع سبب شده در دست داشتن گلکسی A35 حس و حال فوق‌العاده‌ای را به شما القا کند. خصوصا در مقایسه با یکی دو نسل قبل. شیشه از آن جایی که چگالی بیشتری از پلاستیک دارد، سنگین‌تر بوده و در نتیجه وزن گلکسی A35 در مقایسه با A34، حدودا 10 گرم افزایش داشته و به 209 گرم رسیده است.

فریم گوشی A35 همچنان پلاستیکی است اما این موضوع سبب نشده تا این محصول را بی‌کیفیت بدانیم. چون پلاستیک خوبی در ساخت فریم آن به کار گرفته شده است. صحبت از فریم که شد باید بگوییم در قسمت کلیدها، یک برآمدگی زیبا را شاهد هستیم تا کاربر راحت‌تر به کلیدهای کنترل صدا و پاور دسترسی داشته باشد.

قبل از عرضه‌ی رسمی این گوشی، نگران بودین که شاید این برآمدگی از جذابیت کلی گوشی بکاهد. اما نه تنها این اتفاق نیفتاده بلکه اگر بخواهیم منصف باشیم باید بگوییم گوشی واقعا زیباتر شده است؛ بماند که با این اتفاق، کار کردن با آن هم آسان‌تر شده و این یعنی سامسونگ با این حرکت، درست زده وسط خال!

ابعاد و اندازه

از لحاظ اندازه و ابعاد، با محصولی طرف هستیم که نمی‌توان آن را خیلی باریک و کشیده دانست. سامسونگ در ساخت این گوشی بیشتر تمرکزش را روی عریض‌تر کردن آن منعطف کرده و حالا محصولی را شاهد هستیم که 78 میلی‌متر عرض دارد. این میزان اصلا کم نیست ولی مزیتی که دارد این است که با اندازه‌ی 6.6 اینچ، گوشی دیگر خیلی کشیده نیست که نتوان با یک دست با آن کار کرد.

گوشی گلکسی A35 فریم و نمایشگر تختی دارد که این موضوع به زیبایی آن می‌افزاید. همچنین در کناره‌های فریم، انحنای زیبایی را شاهد هستیم. روی پنل پشتی، سه دوربین را مثل همیشه بدون ماژول می‌بینیم که بیرون‌زدگی محسوسی هم از بدنه دارند. شکل ظاهری گلکسی A35 از نمای پشتی خیلی شبیه به گلکسی S24 پلاس است اما با دیدن پنل جلو، می‌توان متوجه تفاوت آن‌ها شد.

آنچه که سبب تمایز گلکسی A35 و گلکسی S24 پلاس از نمای جلو می‌شود، حواشی اطراف صفحه است که در گوشی ارزان‌تر، میزانش بسیار بیشتر است؛ به خصوص در بخش پایینی صفحه. اما تعبیه‌ی دوربین سلفی به صورت حفره‌ای در بالاترین قسمت پنل، وجه اشتراک این محصول با پرچم‌دار شرکت کره‌ای به حساب می‌آید.

گوشی A35 را می‌توان در رنگ‌های بسیار جذاب صورتی، زرد، آبی و مشکی خریداری کرد که تمام آن‌ها زیبایی ساده و بسیار خاصی دارند. زیر نور مستقیم هم اگر آن‌ها را نگه دارید، بازتاب نور را مشاهده خواهید کرد که سبب می‌شود پنل پشتی کمی تغییر رنگ بدهد و زیباتر به نظر برسد.

محتویات درون جعبه گلکسی A35

گلکسی A35 درون بسته‌بندی خود هیچ چیز خاصی ندارد. فقط یک گوشی و یک کابل دو سر Type-C. سامسونگ تهیه‌ی باقی چیزها را بر عهده‌ی شما گذاشته تا بدین ترتیب قدمی در راستای حفظ محیط زیست بردارد. این یعنی شما باید آداپتور، قاب محافظ و برچسب محافظ صفحه را به صورت جداگانه برای این گوشی تهیه کنید.

نمایشگر گوشی A35

اما می‌رسیم به نمایشگر. جایی که گلکسی A35 در بین سایر گوشی‌های هم‌قیمت خود یک سر و گردن بالاتر قرار دارد. سامسونگ یکی از بهترین شرکت‌های تولیدکننده‌ی نمایشگر است و با توجه به اینکه به گوشی‌های میانرده سری A3X و A5X هم بهای زیادی می‌دهد، در نتیجه باید انتظار عملکرد فوق‌العاده‌ای را از این محصول در این بخش داشته باشیم.

گوشی گلکسی A35 نمایشگری 6.6 اینچی از نوع AMOLED دارد که وضوح تصویر آن به 1080 × 2340 پیکسل می‌رسد. تماشای هرچیزی در این صفحه شما را به وجد می‌آورد؛ رنگ‌ها فوق‌العاده زیبا و شفاف به نمایش گذاشته می‌شوند و کنتراست تصاویر هم عالی است. نمایشگر این گوشی تا حد زیادی شبیه به همانی است که در A34 شاهد هستیم اما با دو تغییر بزرگ.

تغییر نخست، رفرش‌ریت تطبیق‌پذیر است. به این صورت که وقتی رفرش‌ریت را روی 120 هرتز تنظیم می‌کنید، به صورت خودکار در مواقع غیر ضروری روی 60 هرتز تنظیم می‌شود تا از مصرف زیاد انرژی جلوگیری شود. دوم اینکه حالا یک لایه‌ی محافظتی گوریلا گلس ویکتوس پلاس را روی ان شاهد هستیم که در مقایسه با گوریلا گلس 5 به شکل قابل توجهی مقاوم‌تر است.

تماشای فیلم و سریال یا انجام بازی در نمایشگر گوشی A35 کار فوق‌العاده لذت‌بخشی خواهد بود. بیشینه‌ی روشنایی آن هم به قدری بالا هست که زیر نور مستقیم خورشید، باز هم مشکلی از بابت خوانایی صفحه نخواهید داشت. میزان حواضی اطراف صفحه هم در مقایسه با A34 کاهش چشمگیری داشته است.

  • بیشینه روشنایی: 933 نیت (عالی)
  • کمترین میزان روشنایی: 1.4 نیت (عالی)
  • دمای رنگ: 6722 کلوین (عالی)
  • خطای رنگ خاکستری: 6.37 (متوسط)
  • خطای رنگ RGB: حدودا 1.96 (عالی)

در مقایسه با گلکسی A34، پیشرفت چشمگیری را شاهد نیستیم جز اینکه در نمایش رنگ‌ها، عملکرد گلکسی A35 به مراتب دقیق‌تر شده است.

حسگر اثر انگشت گلکسی A35

آنچه که درباره صفحه گلکسی A35 دوست نداشتیم و ناامیدمان کرد، خود صفحه نبود، بلکه چیزی بود که سامسونگ در زیر آن مخفی کرد؛ سنسور اثر انگشت. سنسور یادشده از نوع اپتیکال است اما نمی‌توان آن را خیلی سریع و دقیق دانست. تقریبا یک ثانیه طول می‌کشد (گاهی اوقات حتی دو ثانیه) تا قفل گوشی باز شود. البته دقت اثر انگشت خیلی بالاست و خیلی کم پیش می‌آید که با خطا مواجه شوید. اما سرعت آن می‌توانست بیشتر باشد. این موضوع خصوصا برای ما ایرانی‌ها که حتما برچسب محافظ صفحه برای گوشی خود انتخاب می‌کنیم اهمیت بیشتری دارد.

دوربین گوشی گلکسی A35

می‌رسیم به بخش هیجان‌انگیز ماجرا یعنی دوربین. همان چیزی که به خاطرش، گلکسی A35 به یکی از بهترین گوشی‌های میانرده بازار تبدیل شده است. این گوشی از یک سنسور 50 مگاپیکسلی اصلی بهره می‌برد که لنز متفاوتی به آن قدرت می‌دهد. در کنار این دوربین، یک سنسور 8 مگاپیکسلی فوق عریض و 5 مگاپیکسلی ماکرو هم وجود دارد که در مقایسه با قبل تغییری نداشته‌اند.

تصاویری که گوشی گلکسی A35 به صورت پیش‌فرض ثبت می‌کند، 12.5 مگاپیکسلی هستند. این یعنی گوشی از فناوری ترکیب پیکسلی هم بهره می‌برد تا بدین ترتیب بتواند تصاویر بسیار با جزئیات‌تری دریافت کند. چون در این حالت سنسور نور به مراتب بیشتری دریافت می‌کند. البته امکان عکاسی در حالت 50 مگاپیکسلی هم وجود دارد که تصاویر بسیار بزرگی خروجی می‌دهد.

در بخش فیلمبرداری، برخلاف گلکسی A55، گلکسی A35 نمی‌تواند بین دوربین اصلی و فوق عریض حین فیلمبرداری 4K@30 یا 1080P@60 سوییچ کند. اما امکان جابجایی حین فیلمبرداری با وضوح 1080P@30 وجود دارد. از لحاظ عملکرد، گلکسی A35 یکی از بهترین گوشی‌های میانرده بازار در بخش دوربین است که تصاویری شفاف، بدون اشباع رنگ، رنگ‌های دقیق و زیبا و با جزئیات بسیار خوب به ثبت می‌رساند.

HDR بهبود یافته

آنچه که امسال باعث شده گلکسی A35 در بخش دوربین عالی ظاهر شود، HDR بهبود یافته است. میزان جزئیات در محیط‌های تیره بسیار بیشتر از چیزی است که انتظارش را داشتیم. البته در شرایط نوری خیلی سخت، دوربین فوق عریض نمی‌تواند به خوبی دوربین اصلی ظاهر شود اما با این حال همچنان یک سنسور عالی برای عکاسی گروهی به حساب می‌آید.

عملکرد گوشی گلکسی A35 در عکاسی در نور شب هم واقعا عالی است. اگر بگوییم در محدوده‌ی قیمتی خودش، بهترین تصاویر در شب را ثبت می‌کند اصلا اغراق نکرده‌ایم. جزئیات تصاویر بالاست، نویز کمی وجود دارد و رنگ‌ها هم بسیار دلنشین و واقعی به نظر می‌رسند.

در حالت پرتره، جداسازی خوبی از پس‌زمینه انجام می‌شود؛ خصوصا اگر سوژه، انسان باشد. پس‌زمینه‌ی تار شده اما کمی غیر واقعی به نظر می‌رسد اما می‌توان از این ضعف چشم‌پوشی کرد. دوربین سلفی هم عملکرد بسیار خوبی چه در امر عکاسی و چه فیلمبرداری دارد.

گلکسی A35 چون از دوربین تله‌فوتو بهره نمی‌برد، باید به قدرت دوربین اصلی خود در زمینه‌ی زوم دیجیتال اتکا کند. در میزان زوم 2 برابری، می‌توان تصاویر خوب و قابل اشتراک‌گذاری به ثبت رساند، حتی اگر نور کمی در محیط وجود داشته باشد. اما در میزان زوم 5 و 10 برابری، آنقدر وضعیت بد می‌شود که بهتر است اصلا هیچوقت به سراغ آن‌ها نروید. به جای زوم، بهتر است در حالت 50 مگاپیکسلی از آن سوژه عکس گرفته و با برش، به میزان زوم دلخواه دست پیدا کنید.

کیفیت فیلمبرداری

در زمینه‌ی فیلمبرداری، به لطف وجود لرزشگیر اپتیکال، عملکرد گلکسی A35 خوب است. البته خوب با توجه به قیمتی که این گوشی دارد. می‌شد همچنان وضعیت را در این بخش بهتر کرد چون یک سری نقص و کمبود در زمینه‌ی لرزشگیر وجود دارد. خصوصا در وضوح 4K@30. اما اگر بتوانید به نوعی لرزش‌ها را کاهش دهید، ویدیوها با گستره‌ی دینامیکی خوب، رنگ‌های دقیق و کیفیت قابل قبولی به ثبت می‌رسند. عملکرد دوربین فوق عریض در این زمینه چنگی به دل نمی‌زند.

سخت‌افزار و نرم‌افزار گلکسی A35

سخت‌افزار

گلکسی A35 از همان پردازنده‌ی گلکسی A54 به عنوان قلب تپنده استفاده می‌کند. در نتیجه می‌توانید روی آن برای انجام بازی‌های سنگین هم حساب کنید. این پردازنده زیر فشار سنگین هم عملکرد خوب خود را تا حد زیادی حفظ می‌کند و حتی اگر فشار به مدت طولانی به آن وارد شود، باز هم خیلی داغ نمی‌شود. البته گوشی در طول این مدت به شکل محسوسی گرم می‌شود ولی هیچوقت داغ نمی‌کند.

اما جالب اینجاست که گوشی علی‌رغم عملکرد خوب و پایدارش در انجام بازی، در گشت و گذار در رابط کاربری لگ و کندی دارد. برای مثال وقتی می‌خواهید منوی تنظیمات سریع را به پایین بکشید. البته به نظر می‌رسد این موضوع به خاطر یک سری آپدیت‌های در حال جریان در پس‌زمینه بوده باشد اما لگ و گیر گاه و بیگاه وجود دارد و نمی‌توان آن را انکار کرد. این گوشی همچنین در بیشترین میزان از 8 گیگابایت رم هم بهره می‌برد که برای یک گوشی در این سطح، فراتر از کافی به نظر می‌رسد.

بنچمارک

  • گیک‌بنچ تک هسته‌ای: 1027
  • گیک‌بنچ چند هسته‌ای: 2937
  • 3DMark Extreme(High): حدودا 811
  • 3DMark Extreme(Low): حدودا 807

در تمامی این تست‌ها، عملکرد گلکسی A35 به شکل محسوسی از A34 بهتر بوده جز گیک‌بنچ تک هسته‌ای که اختلاف بسیار ناچیز است. از آن جایی هم که حافظه داخلی گوشی از نوع UFS 3.1 است، شما سرعت کافی برای اجرای اپ‌ها و بازی‌های سنگین دریافت خواهید کرد. همچنین این گوشی از طریق درگاه کارت حافظه تا 1 ترابایت دیگر هم امکان افزایش حافظه را دارد. البته در این صورت باید قید سیم‌کارت دوم را بزنید.

نرم‌افزار

در بخش نرم‌افزار، اندروید 14 را سوار بر رابط کاربری One UI 6.1 می‌بینیم که تا 4 سال دیگر هم آپدیت به آن اضافه می‌شود. این یعنی گوشی A35 با دریافت اندروید 18 به کار خود در زمینه‌ی آپدیت نرم‌افزاری پایان خواهد داد. خبر فوق‌العاده‌ای است خصوصا اینکه گلکسی یادشده از قدرت سخت‌افزاری کافی بهره می‌برد که بتواند تا 4 سال هم دوام بیاورد.

در رابط کاربری One UI 6.1 هم کلی امکانات خوب وجود دارد از قبیل ویجت‌های صفحه‌ی قفل، نمایشگر همیشه روشن، امکانات شخصی‌سازی مختلف، Quick Share و… که تجربه‌ی کار با گوشی را لذت‌بخش‌تر می‌کنند.

طول عمر باتری و سرعت شارژر

گلکسی A35 به لطف یک باتری 5000 میلی‌آمپر ساعتی، می‌تواند به راحتی تا 1 روز شما را همراهی کند. اگر هم استفاده‌ی کمی از گوشی داشته باشید، می‌توانید تا 2 روز هم روی شارژدهی آن حساب کنید. عملکرد گوشی در بخش‌های مختلف به شرح زیر است:

  • وب‌گردی: 14 ساعت و 40 دقیقه
  • پخش ویدیو: 8 ساعت و 15 دقیقه
  • بازی: 9 ساعت و 55 دقیقه

از لحاظ سرعت شارژر هم وضعیت خوب است. اگرچه این تنها بخشی است که گلکسی A35 در مقایسه با میانرده‌های هم‌قیمت حرفی برای گفتن ندارد اما عملکردش را می‌توان رضایت‌بخش توصیف کرد. وضعیت شارژ شدن این گوشی در زمان‌های مختلف به شرح زیر است:

  • میزان شارژ در 15 دقیقه: 26٪
  • میزان شارژ در 30 دقیقه: 52٪
  • مدت زمان مورد نیاز برای شارژ کامل: 86 دقیقه

با در نظر گرفتن این موارد، اگر رفرش‌ریت صفحه را روی 60 هرتز قرار دهید، قطعا تا 2 روز را به راحتی می‌توانید روی شارژدهی این گوشی حساب کنید. لازم به ذکر است جز در انجام بازی، در سایر بخش‌ها گلکسی A34 عملکرد بهتری در نگهداری شارژ از خود به نمایش گذاشت. اما در بازی، سه ساعت دوام کمتری داشت.

اسپیکر گلکسی A35

گلکسی A35 از اسپیکر استریو بهره می‌برد اما خروجی دوم آن، بالای نمایشگر است و از طریق یک حفره‌ی کوچک. کیفیت صدا بالاتر از حد متوسط است؛ حتی زمانی که صدا را روی میزان زیاد قرار دهید، باز هم با مشکل خاصی مواجه نخواهید شد و صدا اعوجاج پیدا نمی‌کند.

گوش دادن به موسیقی با این گوشی تجربه‌ی خوبی است اما نمی‌توان آن را لذت‌بخش دانست؛ به خصوص اگر در یک محیط پر سر و صدا باشید. خبری از جک هدفون هم نیست که البته به نظر نمی‌رسد با شنیدن این خبر غافلگیر شده باشید.

اگر به بازخورد لرزشی گوشی اهمیت می‌دهید، باید بگوییم گلکسی A35 در این زمینه خیلی خوب نیست. یک ویبره کاملا معمولی شما را از لمس گزینه‌های مختلف روی صفحه آگاه می‌کند که انتظار داشتیم کمی قدرتمندتر باشد. هرچند این مورد را نمی‌توان ضعف بزرگی به حساب آورد.

کلام آخر؛ آیا گلکسی A35 ارزش خرید دارد؟

به صورت کلی، به نظر می‌رسد گلکسی A35 با این قیمت، ارزش خرید دارد. این گوشی از کلی امکانات خوب بهره می‌برد و اگرچه نقاط ضعفی هم دارد، اما قیمت مناسبش تمام این نقاط ضعف را کمرنگ‌تر کرده است.

ارزشمندترین رقبای گلکسی A34 در بازار پوکو X6 و ناتینگ فون 1 هستند که هنگام خرید بهتر است آن‌ها را هم مد نظر داشته باشید. به صورت کلی، نقاط ضعف و قوت گلکسی A35 را می‌توان در زیر خلاصه کرد:

نقاط قوت گوشی A35

  • عملکرد عالی دوربین در این محدوده قیمتی
  • مصرف کم انرژی و طول عمر بالای باتری
  • نمایشگر بسیار باکیفیت
  • اسپیکرهای خوب
  • قدرت سخت‌افزاری بالا
  • طراحی بسیار زیبا
  • کیفیت ساخت عالی
  • پنل پشتی شیشه‌ای
  • پشتیبانی نرم‌افزاری طولانی
  • امکانات نرم‌افزاری متنوع

نقاط ضعف گوشی A35

  • عدم بهره‌مندی از شارژر درون جعبه
  • شارژر کند
  • عدم پشتیبانی از HDR در فیلمبرداری

نظر شما در رابطه با گلکسی A35 چیست؟ آیا این گوشی ارزش خرید دارد؟



مطالب مرتبط

دیگران نیز خوانده‌اند

نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments