گوشی های شیائومی - Xiaomi

معرفی بهترین گوشی های شیائومی در سال 2022

جذاب‌ترین گجت‌های چینی کدامند؟

1%
  • 0/10
معرفی بهترین گوشی های شیائومی در سال 2022 ۰ ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ مقالات فناوری کپی لینک

برند Xiaomi مدل‌های مختلفی با قیمت‌های متفاوت دارد و به همین دلیل در این مطلب به بررسی بهترین گوشی های شیائومی در سال جاری می‌پردازیم.

برند شیائومی شامل سری ردمی، پوکو و سری گیمینگ بلک شارک است. دو سری اول از قیمت مناسبی بهره می‌برند و به نوعی می‌توان گفت ارزش خرید بسیار بالایی دارند. سری گوشی‌های گیمینگ این شرکت به دلیل پشتیبانی از سخت افزار قدرتمند قیمت نسبتا بالایی دارند.

پر فروش‌ترین گوشی های شیائومی

اکثر گوشی‌های شیائومی رقیب‌های دستگاه‌های میان‌رده شرکت سامسونگ هستند و به همین دلیل از قیمت بسیار مناسبی بهره می‌برند. یکی از برتری‌های جذاب گجت‌های شیائومی نسبت به دیگر گوشی‌های موجود در بازار، پشتیبانی از فناوری شارژ سریع با توان بسیار بالا است.

این موضوع به تنهایی می‌تواند باعث شود که کاربران به خرید این دسته از گوشی‌ها تشویق شوند. علاوه بر این شیائومی از جعبه‌ی دستگاه‌های خود شارژر را حذف نکرده و کاربران هنگام خرید گجت نیازی به خرید یک آداپتور به صورت جداگانه ندارند.

در ادامه بهترین گوشی های شیائومی را مورد بررسی قرار خواهیم داد و ناگفته نماند این گجت‌ها ارزش خرید بالایی دارند.

بهترین گوشی های شیائومی

گوشی شیائومی 12 پرو

اولین گوشی هوشمند در این لیست متعلق به سری پرچمدار Xiaomi 12 است. این گجت جزو نسخه‌های پرو محسوب می‌شود و به دلیل پشتیبانی از سخت افزار قدرتمند در این لیست قرار گرفته است.

صفحه نمایش این گوشی هوشمند اندازه‌ای معادل ۶.۷۳ اینچ دارد که از پنل LTPO AMOLED ساخته شده و می‌تواند یک میلیارد رنگ را به تصویر بکشد. در کنار این موضوع این نمایشگر از نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتزی پشتیبانی می‌کند و به فناوری‌های مختلفی مثل Dolby Vision و +HDR10 مجهز شده است.

صفحه نمایش این گجت قادر است در زیر نور مستقیم خورشید محتوا را در واضح‌ترین حالت ممکن به کاربر نشان دهد؛ زیرا به تازگی گوشی های شیائومی به روشنایی بالای ۱۵۰۰ نیت مجهز شده‌اند.

یکی از مواردی که باعث افزایش جذابیت این گجت شده، حاشیه‌های کم نمایشگر است. این گوشی هوشمند از حاشیه‌های بسیار نازکی بهره می‌برد و به همین دلیل ۹۰ درصد از پنل جلویی توسط صفحه نمایش پوشانده شده است.

وضوح تصویر نیز یکی از موارد بسیار مهم برای تعیین میزان کیفیت صفحه نمایش است که این نمایشگر از رزولوشن ۳۲۰۰ در ۱۴۴۰ پیکسل بهره می‌برد. به دلیل وضوح تصویر بالا محتواهای مختلف با جزئیات بسیار بالایی به تصویر کشیده خواهند شد.

در کنار این رزولوشن وجود تراکم پیکسلی ۵۲۱ پیکسل در هر اینچ باعث طبیعی‌تر شدن نمایشگر شده است. با توجه به این موضوع رنگ‌ها بسیار طبیعی‌تر به تصویر کشیده خواهند شد و به صورت کلی می‌توان گفت گوشی شیائومی 12 پرو به یکی از بهترین صفحه نمایش‌های موجود در میان گوشی های شیائومی مجهز شده است.

به دلیل با کیفیت بودن صفحه نمایش، در صورت آسیب رسیدن به آن افراد باید هزینه بسیار زیادی برای تعویض نمایشگر بپردازند، بر این اساس شیائومی برای محافظت از نمایشگر تصمیم گرفت که از مقاوم‌ترین شیشه‌ی تولید شده توسط کمپانی کورنینگ یعنی Gorilla Glass Victus استفاده کند.

این گوشی هوشمند در اواخر سال گذشته به بازار عرضه شد و یک دستگاه جدید محسوب می‌شود. به همین دلیل شیائومی برای شکست دادن رقیب‌های خود تصمیم گرفت که از قدرتمندترین پردازنده‌ی کمپانی Qualcomm یعنی Snapdragon 8 Gen 1 استفاده کند.

این تراشه جزو پردازنده‌های ۴ نانومتری است و از قدرت سخت افزاری بسیار بالایی بهره می‌برد. علاوه بر این موضوع برای پردازش گرافیک دستگاه از Adreno 730 استفاده شده و ترکیب این دو پردازنده با یکدیگر باعث به وجود آمدن یک پرچمدار از برند شیائومی شده است.

به دلیل قدرت بالای این چیپست‌ها، هنگام اجرای بازی‌ها و برنامه‌های سنگین شاهد هیچگونه افت فریمی نخواهیم بود. در کنار این تراشه‌ها از رم ۸ و ۱۲ گیگابایتی استفاده شده که افراد بر اساس نیاز خود می‌توانند یک گزینه را انتخاب کنند.

شیائومی این گجت را با سه گزینه برای انتخاب حافظه به بازار عرضه کرد؛ دو گزینه اول به رم ۸ گیگابایتی مجهز شده‌اند که از حافظه داخلی‌های ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایتی استفاده می‌کنند. نسخه‌ی سوم نیز به ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی مجهز شده و از ۱۲ گیگابایت رم استفاده می‌کند.

حافظه‌های این گوشی هوشمند توسط سامسونگ طراحی شده‌اند و از نوع UFS 3.1 هستند. به همین دلیل از سرعت انتقال بسیار بالایی بهره می‌برند، جالب است که بدانید این گجت به درگاه microSD مجهز نشده و افراد باید هنگام انتخاب حافظه‌ی داخلی دقت کنند؛ زیرا امکان افزایش ظرفیت حافظه وجود ندارد.

در پنل پشتی این گوشی هوشمند ۳ دوربین برای تصویر برداری در اختیار کاربران قرار گرفته است. این سه دوربین به سنسورهای ۵۰ مگاپیکسلی مجهز شده‌اند که از اولین دوربین می‌توان برای تصویر برداری در حالت واید استفاده کرد. از دوربین دوم برای تصویر برداری در حالت تله فوتو با بزرگنمایی ۲ برابری استفاده می‌شود.

سومین سنسور توانایی تصویر برداری در حالت اولترا واید با زاویه ۱۱۵ درجه‌ای را دارد و در کنار ماژول دوربین این گوشی هوشمند یک فلش دوگانه نیز برای تصویربرداری در نور کم در اختیار کاربران قرار گرفته است. این سنسورها از فناوری +HDR10 نیز پشتیبانی می‌کند و ناگفته نماند امکان تصویر برداری باکیفیت 8K و 4K با نرخ فریم‌های ۲۴ و ۶۰ فریم در ثانیه وجود دارد.

علاوه بر موضوع کاربران می‌توانند با نرخ فریم ۹۶۰ فریم بر ثانیه و کیفت ۱۰۸۰ پیکسل در حالت اسلوموشن فیلم برداری کنند. یکی از مواردی که توانست توجه کاربران را به خود جلب کند فیلم برداری با کیفیت ۷۲۰ پیکسل با نرخ فریم ۱۹۲۰ فریم بر ثانیه است. چنین نرخ فریمی در حالت اسلوموشن در میان گوشی های شیائومی بی‌سابقه است.

در پنل جلویی این گوشی هوشمند در قسمت بالای صفحه یک بریدگی برای قرار گرفتن دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی وجود دارد. دوربین سلفی می‌تواند با کیفیت ۱۰۸۰ پیکسل و نرخ فریم ۶۰ فریم بر ثانیه فیلم برداری کند، ناگفته نماند این گوشی هوشمند از فناوری HDR نیز پشتیبانی می‌کند.

یکی دیگر از نکات قابل توجه در رابطه با این گوشی هوشمند بلندگوهای آن است. این گجت به اسپیکرهای استریو مجهز شده، اما به جای پشتیبانی از ۲ بلندگو از ۴ اسپیکر بهره می‌برد. این چهار اسپیکر باعث می‌شوند که کیفیت صدا تا حد قابل توجهی افزایش پیدا کند و افراد بتوانند از این گوشی هوشمند برای پخش موسیقی با صدای بلند استفاده کنند.

متأسفانه این گجت از ۳.۵ میلی‌متری بهره نمی‌برد و افراد باید برای اتصال هدفون به گوشی هوشمند از تبدیل USB-C به جک ۳.۵ میلی متری یا بلوتوث استفاده کنند. بلندگوهای این گجت توسط Harman Kardon طراحی شده‌اند و به همین دلیل است که پرچمدار شیائومی از کیفیت صدای بسیار بالایی بهره می‌برد.

درگاه شارژ این گوشی هوشمند از نوع USB-C 3.2 است که از سرعت انتقال داده و سرعت شارژ بسیار بالایی بهره می‌برد. به همین دلیل افراد می‌توانند با استفاده از آداپتور با توان بالا این گوشی هوشمند را با سرعت قابل توجهی شارژ کنند. یکی دیگر از فناوری‌هایی که باعث می‌شود کاربران حس مدرن بودن را تجربه کنند وجود حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر گوشی هوشمند است.

شیائومی تصمیم گرفت که انرژی این گوشی هوشمند را توسط یک باتری با ظرفیت ۴۶۰۰ میلی آمپر ساعت تامین کند. چنین باتری برای یک گوشی پرچمدار با مشخصات بالا بسیار مناسب است. علاوه بر این موضوع این گجت از فناوری شارژ سریع نیز پشتیبانی می‌کند و در جعبه‌ای این گجت یک آداپتور با توان ۱۲۰ وات وجود دارد.

این آداپتور قادر است در مدت زمان ۱۸ دقیقه کل ظرفیت این باتری را به صورت کامل شارژ کند. علاوه بر این موضوع شیائومی ۱۲ پرو به فناوری شارژ بی‌سیم با توان ۵۰ وات نیز مجهز شده است. این فناوری باعث می‌شود که کل ظرفیت باتری به صورت بی‌سیم در مدت زمان در ۴۲ دقیقه شارژ خواهد شد.

در کنار این فناوری‌ها از تکنولوژی شارژ بی‌سیم معکوس با توان ۱۰ وات نیز پشتیبانی شده است. بر این اساس کاربران می‌توانند گجت‌هایی را که از فناوری شارژ بی‌سیم پشتیبانی می‌کنند را با استفاده از این گوشی هوشمند شارژ کنند.

شیائومی تصمیم گرفت گوشی شیائومی 12 پرو را با چهار ۴ گزینه برای انتخاب رنگ به بازار عرضه کند، این چهار رنگ شامل طوسی، آبی، بنفش و سبز می‌شود. ناگفته نماند قیمت پایه این گوشی هوشمند معادل ۸۵۰ دلار است.

با توجه به مشخصات سخت افزاری این گوشی هوشمند می‌توان گفت قرار گرفتن این گجت در اول لیست بهترین گوشی های شیائومی کاملاً منطقی است و به افرادی که قصد دارند یک دستگاه پرچمدار خریداری کنند پیشنهاد می‌شود که به سراغ خرید این گوشی هوشمند بروند. در ادامه به بررسی دومین گوشی هوشمند از برند شیائومی یعنی گوشی شیائومی ردمی نوت 11 پرو می‌پردازیم.

شیائومی ردمی نوت 11 پرو

دومین دستگاه در لیست بهترین گوشی های شیائومی، ردمی نوت 11 پرو نام دارد. این گوشی یک گجت ۲۰۲ گرمی است که حدود دو ماه پیش به بازار جهانی عرضه شد. شیائومی این گجت را برای رقابت با دیگر گوشی‌های هوشمند در بازار گجت‌های میان رده عرضه کرد.

صفحه نمایش این دستگاه از نوع Super AMOLED است که به نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتزی نیز مجهز شده است. به دلیل میان رده بودن این گجت چندان کیفیت صفحه نمایش بالا نیست و از فناوری‌های مختلف پشتیبانی نمی‌کند. ناگفته نماند حداقل روشنایی این نمایشگر ۷۰۰ نیت است و در صورت نیاز این میزان به ۱۲۰۰ نیت نیز می‌رسد.

شیائومی تصمیم گرفت پنل این گجت اندازه‌ای معادل ۶.۶۷ اینچ داشته باشد اما حاشیه‌های نمایشگر به نسبت گوشی شیائومی ۱۲ پرو بیشتر است و این موضوع باعث شده که تنها ۸۶ درصد از پنل جلویی توسط صفحه نمایش اشغال شود. وضوح تصویر نیز معادل ۲۴۰۰ در ۱۰۸۰ پیکسل است که این میزان روشنایی روشن برای یک گوشی میان رده قابل قبول است.

در کنار این وضوح تصویر تراکم پیکسلی ۳۹۵ پیکسل در هر اینچ باعث شده رنگ‌ها طبیعی به نظر برسند. به دلیل باکیفیت بودن این پنل شیائومی نیز تصمیم گرفت از گوریلا گلس 5 که یکی از مقاوم‌ترین مقاوم‌ترین شیشه‌های تولید شده توسط کمپانی کورنینگ است محافظت کند.

قدرت سخت افزاری این گوشی هوشمند توسط پردازنده Mediatek Helio G96 تامین می‌شود که این تراشه یک پردازنده ۱۲ نانومتری است و برای بازار گوشی‌های میان رده یک پردازشگر مناسب محسوب می‌شود. علاوه بر این موضوع تراشه Mali-G57 MC2 وظیفه پردازش گرافیک دستگاه را بر عهده دارد. جالب است که بدانید این تراشه می‌تواند بازی‌های سنگینی مثل PUBG Mobile را با کیفیت مناسب اجرا کند.

این گجت همانطور که در بالا اشاره کردیم در لیست گوشی‌های میان رده قرار می‌گیرد و این موضوع به یک دلیل تبدیل شد تا شیائومی این گجت را به درگاه microSD مجهز کند، اما این درگاه از نوع microSDXC است.

شیائومی این گوشی هوشمند را با ۴ گزینه برای انتخاب حافظه و قیمت‌های مختلف به بازار عرضه کرد. گزینه اول به حافظه داخلی ۶۴ گیگابایت و رم ۶ گیگابایت مجهز شده و سه گزینه بعدی هر سه از حافظه داخلی‌های ۱۲۸ گیگابایت استفاده می‌کنند. اما به ترتیب رم‌های این سه گزینه معادل ۴، ۶ و ۸ گیگابایت هستند.

نوع حافظه‌های استفاده شده در این گوشی توسط سامسونگ طراحی شده و از نوع UFS 2.2 هستند. این موضوع بدان معنی است که سرعت انتقال داده و خواندن داده در این گوشی هوشمند چندان بالا نیست.

یکی از مواردی که باعث تعجب بسیار زیاد کاربران شد نحوه چینش و ترکیب سنسورهای دوربین این گوشی هوشمند است. در پنل پشتی یک ماژول مستطیل شکل قرار گرفته که در بالای این ماژول مستطیل شکل یک سنسور ۱۰۸ مگاپیکسلی از نوع واید برای تصویر برداری در اختیار کاربران قرار گرفته است.

وجود چنین سنسوری در بازار گوشی‌های میان رده می‌تواند یک نقطه قوت محسوب شود، اما در کنار این دوربین با کیفیت یک سنسور ۸ مگاپیکسلی برای تصویر برداری در حالت اولترا واید با زاویه ۱۱۸ درجه قرار گرفته است. سومین و چهارمین دوربین برای تصویر برداری در حالت ماکرو و تشخیص عمق مورد استفاده قرار می‌گیرد که به سنسور ۲ مگاپیکسلی مجهز شده‌اند.

این موضوع بدان معنی است که این گوشی هوشمند از دوربین تله فوتو پشتیبانی نمی‌کند و سنسورهای قرار گرفته در این گجت از کیفیت چندان بالایی بهره نمی‌برند. با این وجود تمامی سنسورها به فناوری HDR مجهز شده‌اند و می‌توانند با کیفیت ۱۰۸۰ پیکسل و نرخ فریم ۳۰ فریم بر ثانیه فیلم برداری کنند. در کنار این ماژول دوربین یک فلش LED نیز برای تصویر برداری در نور کم در اختیار افراد قرار گرفته است.

در بالای این نمایشگر یک بریدگی برای قرار گرفتن دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی وجود دارد و این سنسور می‌تواند در حالت واید تصویربرداری کند. دوربین سلفی شیائومی ردمی نوت 11 پرو از کیفیت ۱۰۸۰ پیکسل هنگام فیلم برداری با نرخ فریم ۳۰ فریم بر ثانیه نیز پشتیبانی می‌کند.

این گوشی هوشمند به دو اسپیکر برای پخش صدا مجهز شده و بر این اساس می‌توان گفت این گجت نیز از صدای استریو پشتیبانی می‌کند. خوشبختانه شیائومی جک ۳.۵ میلی‌متری را از این گوشی هوشمند حذف نکرده و آن را در زیر دستگاه‌ها در کنار درگاه شارژ قرار داده است. درگاه شارژ این گوشی هوشمند از نوع USB Type-C 2.0 است که سرعت انتقال داده و مناسبی دارد.

یکی از مواردی که باعث می‌شود حس مدرن بودن به کاربران منتقل نشود پشتیبانی نکردن این گوشی هوشمند از حسگر اثر انگشت زیر صفحه نمایش است. افراد باید برای باز کردن قفل صفحه گوشی هوشمند از حسگر اثر انگشت جانبی استفاده کنند.

شیائومی برای تامین انرژی این گوشی هوشمند از یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی استفاده کرده که وجود چنین باتری در یک گوشی هوشمند میان‌رده می‌تواند باعث جلب توجه کاربران شود. در جعبه این گجت یک آداپتور ۶۷ واتی وجود دارد که می‌تواند در مدت زمان ۱۵ دقیقه حدود ۵۰ درصد از ظرفیت باتری این گوشی هوشمند را شارژ کنند.

اما اگر به این شارژ ۴۲ دقیقه زمان بدهید می‌تواند به صورت کامل باتری این دستگاه را شارژ کند. شرکت شیائومی این گجت را با ۳ گزینه برای انتخاب رنگ به بازار عرضه کرد، این گزینه‌ها شامل رنگ‌های مشکی، سفید و آبی می‌شود. این میان‌رده با قیمتی معادل ۲۹۳ دلار به بازار عرضه شده است و با توجه به قیمت و مشخصات این گوشی هوشمند می‌توان گفت که یکی از بهترین و مناسب‌ترین گوشی‌های شیائومی برای خرید در سال ۲۰۲۲ گوشی شیائومی ردمی نوت 11 پرو است.

شیائومی 11 تی پرو

سومین دستگاه در لیست بهترین گوشی های شیائومی یک گجت ۲۰۴ گرمی است که به بدنه آلومینیومی و پنل پشتی شیشه‌ای مجهز شده است. صفحه نمایش این دستگاه از نوع AMOLED است که توانایی به تصویر کشیدن یک میلیارد رنگ را دارد. علاوه بر این موضوع به دلیل با کیفیت بودن پنل، این نمایشگر از فناوری‌هایی مثل Dolby Vision و +HDR10 نیز پشتیبانی می‌کند.

این گجت در واقع یک قاتل پرچمدار است و پشتیبانی از نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتزی چندان تعجب آور نیست. استفاده از گوشی هوشمند در زیر نور مستقیم خورشید به دلیل پشتیبانی از روشنایی حداکثری هزار نیتی امکان پذیر است. اندازه این نمایشگر نیز معادل شیشه ۶.۶۷ اینچ است که به دلیل حاشیه‌های نسبتاً باریک صفحه نمایش، نمایشگر توانسته ۸۵ درصد از پنل جلویی را به خود اختصاص دهد.

وضوح تصویر این صفحه نمایش معادل ۲۴۰۰ در ۱۰۸۰ پیکسل است که این موضوع می‌تواند برای کاربران جذاب باشد؛ زیرا امکان پخش ویدئوها و تصاویر با جزئیات بسیار بالا وجود دارد. تراکم پیکسلی نمایشگر معادل ۳۹۵ پیکسل در هر اینچ است و به همین دلیل رنگ‌ها در این صفحه نمایش طبیعی به نظر می‌رسند.

شیائومی برای محافظت از این نمایشگر تصمیم گرفت از شیشه‌ی محافظ شرکت کورنینگ یعنی Gorilla Glass Victus استفاده کند. این گوشی یک دستگاه قاتل پرچمدار است و بر این اساس به تراشه قدرتمند Snapdragon 888 مجهز شده است. این پردازنده یک تراشه ۵ نانومتری است که می‌تواند سنگین‌ترین بازی‌ها را به راحتی اجرا کند.

در کنار این تراشه یک پردازنده به نام Adreno 660 نیز وجود دارد که وظیفه پردازش بخش گرافیکی دستگاه را برعهده دارد. متأسفانه این گوشی هوشمند به درگاه microSD مجهز نشده است و افراد باید هنگام خرید این دستگاه از میان سه گزینه موجود بهترین حافظه داخلی داخلی و رم را بر اساس نیاز خود خریداری کنند.

گزینه اول به ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی و ۸ گیگابایت رم مجهز شده است و دومین گزینه از همان ۸ گیگابایت رم بهره می‌برد، اما حافظه داخلی آن معادل ۲۵۶گیگابایت است. آخرین گزینه و گران قیمت‌ترین نسخه به ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی و ۱۲ گیگابایت رم مجهز شده است. حافظه‌های استفاده شده در این گوشی هوشمند از نوع UFS 3.1 هست و به همین دلیل سرعت انتقال داده‌های بسیار بالایی دارد.

در پنل پشتی سه دوربین برای تصویر برداری در اختیار کاربران قرار گرفته است که دوربین اول از کیفیت ۱۰۸ مگاپیکسلی بهره می‌برد و می‌تواند در حالت واید تصویربرداری کند. دوربین دوم و سوم به کیفیت‌های ۸ و ۵ مگاپیکسلی مجهز شده‌اند که از آن‌ها برای تصویربرداری در حالت اولترا واید با زاویه ۱۲۰ درجه‌ای و حالت ماکرو استفاده می‌شود.

در کنار این پنل از یک فلش دوگانه نیز برای تصویر در نور کم استفاده شده است. امکان فیلم برداری با کیفیت 8K و 4K با نرخ فریم ۲۴ و ۶۰ فریم بر ثانیه وجود دارد. ناگفته نماند که دوربین اصلی این گوشی هوشمند می‌تواند با کیفیت ۱۰۸۰ پیکسل و نرخ فریم و ۹۶۰ بر ثانیه تصویربرداری کند. علاوه بر این موضوع تمامی این دوربین‌ها از فناوری HDR نیز پشتیبانی می‌کند.

در بالای نمایشگر یک دوربین ۱۶ مگاپیکسلی قرار گرفته که می‌تواند در حالت سلفی تصویربرداری کند. این دوربین از کیفیت ۱۰۸۰ پیکسل و نرخ فریم ۶۰ فریم بر ثانیه پشتیبانی می‌کند. این گجت خوش قیمت نیز به بلندگوهای استریو مجهز شده است و از جک ۳.۵ میلی‌متری پشتیبانی نمی‌کند. افراد باید برای باز کردن قفل صفحه این گوشی از اثر انگشت جانبی استفاده کنند.

باتری این گوشی هوشمند دارای ظرفیت ۵ هزار میلی‌آمپر ساعتی است که با استفاده از آداپتور ۱۲۰ واتی می‌تواند در مدت زمان ۱۸ دقیقه به صورت کامل شارژ شود. شرکت شیائومی گوشی هوشمند 11 تی پرو را با رنگ‌های سفید، آبی و طوسی به بازار عرضه کرد. این گوشی هوشمند با قیمتی معادل ۵۰۰ دلار برای خرید در اختیار کاربران وجود دارد. دستگاه بعدی در لیست بهترین گوشی های شیائومی آخرین گوشی هوشمند است که پوکو ایکس ۴ پرو نامیده می‌شود.

شیائومی پوکو ایکس ۴ پرو

آخرین گوشی موجود در لیست بهترین گوشی های شیائومی پوکو ایکس ۴ پرو نامیده می‌شوند. صفحه نمایش این گوشی هوشمند از نوع AMOLED است که از کیفیت مناسبی بهره می‌برد. حاشیه‌های نمایشگر باعث شده که این صفحه نمایش بتواند ۸۶ درصد از پنل جلویی را به خود اختصاص دهد.

این کمپانی تصمیم گرفت که تراکم پیکسلی نمایشگر را معادل ۲۴۰۰ در ۱۰۸۰ پیکسل قرار دهد و این صفحه نمایش توسط Corning Gorilla Glass 5 محافظت می‌شود. تراشه این گوشی هوشمند از نوع Snapdragon 695 است که امکان اجرای بازی‌هایی با گرافیک بالا را دارد.

در کنار این تراشه ۶ نانومتری یک پردازنده دیگر به نام Adreno 619 برای پردازش بخش گرافیکی دستگاه وجود دارد. به صورت کلی می‌توان گفت قدرت سخت افزاری این گجت برای اجرای بازی‌ها و برنامه‌های سنگین مناسب است.

خوشبختانه امکان افزایش ظرفیت حافظه گجت با استفاده از درگاه microSDXC وجود دارد و علاوه بر این موضوع کاربران می‌توانند از میان ۴ گزینه یک نسخه را برای تعیین میزان حافظه داخلی و رم انتخاب کنند. گزینه اول به ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی و ۶ گیگابایت رم مجهز شده است.

دو گزینه بعدی به حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایتی مجهز شده‌اند و از رم ۶ و ۸ گیگابایتی بهره می‌برند. گزینه آخر به ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی و رم ۸ گیگابایتی مجهز شده که این نسخه گران قیمت‌ترین گزینه محسوب می‌شود.

در پشت این گوشی هوشمند سه دوربین برای تصویر برداری وجود دارد. دوربین اول به سنسور ۱۰۸ مگاپیکسلی مجهز شده که در حالت واید تصویر برداری می‌کند. دوربین دوم و سوم از سنسورهای ۸ و ۲ مگاپیکسلی استفاده می‌کنند و قادر هستند در حالت‌های فوق عریض با زاویه ۱۱۸ درجه‌ای و ماکرو تصویر برداری کنند.

این گوشی نیز از اسپیکرهای استریو بهره می‌برد و از درگاه شارژ USB Type-C 2.0 پشتیبانی می‌کند. به همین دلیل سرعت انتقال داده و همچنین سرعت شارژ در این گوشی هوشمند بسیار بالا است.

باتری این گوشی هوشمند معادل ۵ هزار میلی آمپر ساعت است که با استفاده از آداپتور ۶۷ واتی می‌توان در مدت زمان ۴۱ دقیقه به صورت کامل باتری این دستگاه را شارژ کرد.این دستگاه با رنگ‌های مشکی، آبی و زرد به بازار جهانی عرضه شده که دارای قیمت ۲۹۰ دلاری است. این چهار دستگاه که در این لیست قرار گرفته‌اند جزء محبوب‌ترین و بهترین گوشی‌های شیائومی هستند که خرید آن‌ها به علاقه‌مندان گوشی‌های شیائومی و رابط کاربری MIUI پیشنهاد می‌شود.



مطالب مرتبط

دیگران نیز خوانده‌اند

نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments