حمله به تایتان

هر آنچه که از فصل چهارم Attack On Titan می‌دانیم

نتیجه‌ی نبرد انسان‌ها و تایتان‌ها در فصل پایانی مشخص می‌شود

1%
  • 0/10
هر آنچه که از فصل چهارم Attack On Titan می‌دانیم ۲ ۰۵ آذر ۱۳۹۹ مقالات (تلویزیون) کپی لینک

انیمه‌ی سریالی Attack On Titan این روزها سر و صدای زیادی به‌پا کرده و طرفداران آن منتظر فصل چهارم هستند. در این مقاله به اطلاعاتی که تا کنون از فصل چهارم حمله به تایتان منتشر شده، می‌پردازیم.

اگر جزو کسانی باشید که به خواندن مانگا یا تماشای انیمه علاقه‌مند هستند، امکان ندارد طرفدار Attack On Titan نباشید یا حداقل درمورد آن چیزی ندانید. این روزها عده‌ی قابل توجهی این مجموعه‌ی منحصر به فرد را دنبال می‌کنند و منتظر فصل پایانی آن هستند. انیمه‌ی سریالی Attack On Titan بر اساس مانگایی به نام Shingeki no Kyojin به قلم Hajime Isayama ساخته شده است و یک اقتباس وفادار به حساب می‌آید. به طور کلی، داستان اتک آن تایتان در سبک اکشن دارک فانتزی و پسا آخرالزمانی نوشته شده و شخصیت‌پردازی آن بی‌نظیر است. مانگای Shingeki no Kyojin مانند مجموعه‌ی تلویزیونی آن، هم‌اکنون درحال انتشار است و هواداران به روش‌های مختلف، پیگیر داستانی که هاجیمه ایسایاما نوشته، هستند.

فصل اول انیمه‌ی حمله به تایتان در سال ۲۰۱۳ از چند شبکه‌ی ژاپنی مشهور منتشر شد. تتسورو آراکی (Tetsurō Araki) که وظیفه‌ی کارگردانی این سری را برعهده داشته، آخرین قسمت از این سریال محبوب را در در ژوئیه‌ی سال ۲۰۱۹ منتشر کرد و در طول پخش این انیمه، با استقبال قابل توجهی رو به رو شد. در داستان حمله به تایتان، دنیایی عجیب و پر رمز و راز به تصویر کشیده می‌شود که مردم برای نجات جان خود از دست تایتان‌های عظیم‌الجثه، خود را به واسطه‌ی ساخت دیوارهایی بلند، درون منطقه‌ای بسته محصور کرده‌اند.

داستان این انیمه‌ی موفق از جایی آغاز می‌شود که تایتان‌ها پس از صد سال، حمله‌ی خود را به شهر انسان‌ها شروع کرده‌اند و در این میان، مبارزان جوان به همراه همرزم‌های خود برای نابودی تایتان‌ها وارد یک ماجراجویی چالش برانگیز می‌شوند و از جان خود برای بقای انسان‌ها مایه می‌گذارند. تا کنون ۵۹ قسمت از این سریال محبوب منتشر شده و به لطف داستان گیرای خود، توانسته طرفداران زیادی به‌دست بیاورد. در سال ۲۰۱۳، Attack On Titan توانست رتبه‌ی اول فروش تلویزیونی انیمه را در ژاپن به‌دست بیاورد و در ایالات متحده حداقل ۲۰۰ هزار نسخه فروش داشته باشد. این عنوان در جشنواره‌ی Newtype جوایز زیادی از جمله جایزه‌ی بهترین کارگردان، بهترین فیلمنامه، بهترین موسیقی متن، بهترین آهنگ، شخصیت برتر زن و عنوان سال را برنده شود. همچنین، Attack On Titan در جشنواره‌ی انیمیشن Kobe، جایزه‌ی بهترین انیمیشن تلویزیونی سال ۲۰۱۳ را به خود اختصاص داد.

داستان فصل چهارم حمله به تایتان به کجا می‌رسد؟

فصل چهارم حمله به تایتان قرار است فصل پایانی این انیمه‌ی تلویزیونی باشد. با دانستن این واقعیت، می‌توانیم نسبت به فهمیدن نتیجه‌ی جنگ میان انسان‌ها و تایتان‌ها امیدوار باشیم. از طرفی دیگر به لطف ذهن عجیب و غریب و مرموز نویسنده، سوال‌های بیشماری در طول این انیمه ذهن طرفداران را به خود مشغول کرده که هنوز برای تعداد زیادی از آن‌ها پاسخی داده نشده است. آن‌چه مسلم است، در فصل پایانی مانند سه فصل اول Attack On Titan، با سه شخصیت اصلی داستان یعنی ارن، میکاسا و آرمین همراه خواهیم بود.

خطر اسپویل!

در فصل سوم حمله به تایتان متوجه شدیم که به‌غیر از دنیای ساخته شده درون دیوارها، کشورهای دیگری هم وجود دارند که به نحوی دیگر، از وجود تایتان‌ها باخبر هستند. پیش‌بینی می‌شود در فصل چهارم، شخصیت‌های سریال با اطلاعات بیشتری درمورد دنیای خارج از دیوارها مواجه خواهند شد و چالش‌های بعدی آن‌ها مستقیما با دنیای بیرون در ارتباط خواهد بود. همچنین، برخی منابع درمورد تغییر هدف و انگیزه‌ی ارن می‌گویند که شخصیت جاه‌طلبی به خود گرفته و ممکن است روش مبارزه‌ی خود را به کلی تغییر دهد. درمورد کاراکترهای دیگر نمی‌توانیم چندان مطمئن باشیم؛ همان‌طور که می‌دانید، آرمین در اواخر فصل سوم قابلیت تبدیل شدن به تایتان را به‌دست آورد و این اتفاق می‌تواند در فصل چهارم، روی اتفاقات مختلف تاثیرگذار باشد. از طرفی دیگر تایتان غول‌آسایی که به میمون شباهت زیادی دارد، شخصیتی است که در فصل‌های قبل با آن آشنایی کمتری داشته‌ایم؛ در پایان فصل سوم فهمیدیم که این تایتان نقش کلیدی‌ در رهبری تایتان‌ها داشته و در روند داستان بسیار تاثیر گذار است. احتمالا در فصل پایانی با او بیشتر آشنا می‌شویم و به هدف و نقشه‌های او به طور کامل پی‌ می‌بریم.

علت تغییر استودیوی Attack On Titan در فصل چهارم چیست؟

استودیوی WIT با ساخت سه فصل اول حمله به تایتان و محبوبیتی که این انیمه به‌دست آورد، توانایی خود را به طرفداران و قشر منتقد ثابت کرد. متاسفانه یا خوشبختانه ساخت فصل چهارم این انیمه‎‌ی تلویزیونی برعهده‌ی WIT نبوده و استودیوی MAPPA ادامه‌ی راه Attack On Titan را هدایت است. عده‌ی زیادی نسبت به تغییر استودیوی تولیدکننده‌ی Attack On Titan نگران هستند؛ از این بابت که فضاسازی و حال و هوای کلی سه فصل اول این انیمه، در ذهن بینندگان حک شده است. با تغییرات ظاهری و عوض شدن برخی ویژگی‌ها، این احتمال وجود دارد که طرفداران و کسانی که در سه فصل قبلی با سریال همراه بوده‌اند، با دیدن فصل چهارم از آن دل‌زده شوند. در واقع، اگر این تغییرات در مسیر مثبتی هم باشند، ممکن است بینندگان را ناراحت کنند.

مدتی پیش تهیه‌کننده‌ی انیمه‌ی سریالی حمله به تایتان، Kensuke Tateishi، در مصاحبه‌ای درمورد دلیل تغییر استودیوی این عنوان صحبت کرد. او در این مصاحبه گفت مراحل تولید Attack On Titan به نقطه‌ی حساسی رسیده بود و عوامل سریال قصد داشتند با پیشرفت بیشتری کار کنند و کیفیت بهتری به بینندگان ارائه دهند. طبق گفته‌ی این تهیه‌کننده، آن‌ها مدت زیادی به دنبال استودیوی جدیدی بودند اما از نظر عوامل این مجموعه، بیشتر شرکت‌ها انتظارات آن‌ها را برآورده نمی‌کردند و نمی‌توانستند با حجم زیاد این پروژه کنار بیایند. در نهایت، تنها یک استودیو اعلام کرد که در مورد ساخت ادامه‌، یعنی فصل چهارم حمله به تایتان فکر می‌کند؛ استودیوی MAPPA که در حال حاضر مشغول به پایان رساندن فصل چهارم این انیمه‌ی پرطرفدار است و روی آن کار می‌کند.

 

صداپیشه‌های فصل چهارم حمله به تایتان چه کسانی هستند؟

خبر خوب برای هواداران انیمه‌ی حمله به تایتان آن است که صداپیشه‌های فصل‌های قبلی، قرار است در فصل جدید و پایانی این مجموعه حضور داشته باشند. از آن‌جایی که طرفداران حمله به تایتان به صدای کاراکترهای این عنوان عادت کرده‌اند، عوض نشدن صداپیشه‌ها می‌تواند یکی از نقاط قوت این سریال باشد تا بینندگان با شخصیت‌هایی که از قبل می‌شناخته‌اند، احساس غریبی نکنند. یوکی کاجی در نقش ارن یگر، یویی ایشیکاوا در نقش میکاسا آکرمن و مارینا اینوئه در نقش آرمین آرلرت به نقش‌آفرینی در جایگاه این سه دوست و ستاره‌های Attack On Titan ادامه می‌دهند. صداپیشه‌هایی که در فصل چهارم Attack on Titan حضور خواهند داشت را در لیست زیر می‌توانید ببینید:

  • یوکی کاجی (Yuuki Kaji) در نقش ارن یگر (Eren Jaeger)
  • یویی ایشیکاوا (Yui Ishikawa) در نقش میکاسا آکرمن (Mikasa Ackerman)
  • مارینا اینوئه (Marina Inoue) در نقش آرمین آرلرت (Armin Arlert)
  • هیرو شیمونو (Hiro Shimono) در نقش کونی اسپرینگر (Conny Springer)
  • یو کوبایاشی (Yu Kobayashi) در نقش ساشا بلاوز (Sasha Blouse)
  • شیوری میکامی (Shiori Mikami) در نقش هیستوریا ریس (Historia Reiss)
  • کیشو تانیاما (Kisho Taniyama) در نقش ژان کرشتاین (Jean Kirschtein)
  • یوشیماسا هوسویا (Yoshimasa Hosoya) در نقش راینر براون (Reiner Braun)
  • رومی پارک (Romi Park) در نقش هانجی زوئه (Hange Zoë)
  • هیروشی کامیا (Hiroshi Kamiya) در نقش لیوای (Levi)
  • تاکهیتو کویاسو (Takehito Koyasu) در نقش زیک (Zeke)

هیروشی سکو (Hiroshi Seko) قرار است برای نظارت بر فصل چهارم این انیمه باز‌گردد. همچنین، توموهیرو کیشی (Tomohiro Kishi) طراحی شخصیت این عنوان را برعهده داشته و هیرویوکی ساوانو (Hiroyuki Sawano) برای ساخت موسیقی متن فصل چهارم حمله به تایتان با دیگر عوامل این پروژه همکاری می‌کند.

فصل چهارم حمله به تایتان در چه تاریخی پخش می‌شود؟

سازندگان انیمه‌ی سریالی حمله به تایتان در ابتدا وعده داده بودند که فصل پایانی این عنوان در تابستان سال جاری عرضه می‌شود. همان‌طور که می‌دانید، شیوع ویروس کرونا باعث توقف و تاخیر در تولید پروژه‌های بسیاری شد و تعداد قابل‌ توجهی از آثار سینمایی و تلویزیونی نتوانستند در تاریخ‌هایی که قبل‌تر وعده داده‌ بودند، عناوین خود را عرضه کنند. مدتی بعد، عوامل حمله به تایتان اعلام کردند این مجموعه‌ی محبوب و موفق در فصل پاییز پخش می‌شود و طرفداران می‌توانند در سال جاری آن را تماشا کنند.

با وجود شیوع ویروس کرونا و تاخیر در تاریخ انتشار فصل چهارم Attack on Titan، سازندگان و عوامل این انیمه‌ی فوق‌العاده توانستند پای قول اخیر خود بمانند و تاریخ دقیق پخش را اعلام کنند. البته در این بین شایعات و اخبار مختلفی درمورد تاخیر در زمان عرضه‌ی فصل پایانی وجود داشت که حالا می‌دانیم این اطلاعات نادرست بوده‌اند و فصل چهارم مطابق برنامه‌ی عوامل Attack on Titan، در پاییز پخش می‌شود.

طبق اطلاعات منتشر شده، فصل چهارم این انیمه‌ی پرطرفدار در ۷ دسامبر سال جاری میلادی (مصادف با ۱۷ آذر ماه) از شبکه‌های Funimation و Crunchyroll پخش می‌شود. با این وجود، از آن‌جایی که شیوع کرونا بی‌نظمی قابل توجهی برای تولیدکنندگان به‌وجود آورده، احتمال آن که تاریخ ذکر شده باز هم تغییر کند، دور از ذهن نیست.



مطالب مرتبط

دیگران نیز خوانده‌اند

نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
guest

2 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments