1%
  • 0/10

بازی Resident Evil 9 رکورد طولانی‌ترین روند ساخت پروژه در تاریخ کپکام را شکست

جاه‌طلبانه‌ترین پروژه!

بازی Resident Evil 9 رکورد طولانی‌ترین روند ساخت پروژه در تاریخ کپکام را شکست ۰ ۱۶ خرداد ۱۴۰۴ اخبار بازی کپی لینک
ساخت بازی Resident Evil 9

گزارش‌ها نشان می‌دهد که بازی Resident Evil 9 رکورد طولانی‌ترین روند ساخت یک بازی در تاریخ کپکام را شکسته است.

دیروز بود که کپکام پس از سال‌ها سکوت، سرانجام در جریان رویداد استیت آف پلی سونی از بازی جدید خود به نام Pragmata رونمایی کرد و اکنون بسیاری از افراد بر این باور هستند که نوبت به بازی رزیدنت اویل ۹ رسیده تا در مراسم سامر گیم فست پیش‌رو به طور رسمی به نمایش گذاشته شود.

در همین راستا که تا به امروز شایعه‌های زیادی در رابطه با حضور این بازی در رویداد مزبور به گوش رسیده، اکنون داسک گولم، افشاکر معروف و قابل اعتماد صنعت بازی‌ها در گزارشی اذعان داشت که توسعه Resident Evil 9 آن‌قدر زمان‌بر بوده که رکورد طولانی‌ترین روند ساخت یک بازی در تاریخ شرکت کپکام را شکسته است.

بر اساس گفته‌های این منبع آگاه، کپکام از حدود یک دهه پیش روند ساخت بازی Resident Evil 9 را آغاز کرده است. آن‌طور که به نظر می‌‎رسد، این پروژه دوره اصلی تاخیر خود را نیز با موفقیت پشت سر گذاشته و فاصله زیادی با تکمیل تمامی روند توسعه خود ندارد.

بر اساس پیش‌بینی‌ها، بازی جدید سری رزیدنت اویل قرار است در سال آینده میلادی و احتمالا در سه ماهه نخست آن سال (زمستان پیش‌رو) منتشر شود. در این صورت، اگر تاخیر دیگری در کار نباشد، می‌توان گفت که فرآیند ساخت آن نزدیک به ۹ سال طول کشیده است.

این بازه زمانی قابل توجه به‌خوبی جاه‌طلبی و مقیاس گسترده‌ترین بازی از این فرنچایز ترسناک تا به امروز را به رخ می‌کشد. علاوه بر این، طبق اظهارات برخی از تحلیلگرها، بازی Resident Evil 9 به خاطر همین دوره توسعه طولانی، به گران‌ترین پروژه تاریخ کپکام نیز تبدیل خواهد شد.




نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
guest

0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments