1%
  • 0/10

اکران فیلم Superman برای وارنر و دی سی سودآور نبود

نگاهی به یک گزارش واقع گرایانه

اکران فیلم Superman برای وارنر و دی سی سودآور نبود ۰ 10 ساعت قبل سینمای جهان کپی لینک
اکران فیلم Superman

رسانه Forbes در یک گزارش اختصاصی به بررسی عملکرد تجاری اکران فیلم Superman پرداخته و مدعی شده سوددهی نداشته است.

قبل از اینکه اکران فیلم Superman بصورت عمومی آغاز شود، بحث‌های زیادی پیرامون رقم مورد نظر برای رسیدن به سوددهی بوجود آمد. با توجه به بودجه نسبتاً بالایی که برای ساختش هزینه شد، رسانه‌های معتبر تخمین زده بودند اقتباس جدید مرد پولادین باید فروش بالایی داشته باشد (در حدود ۷۰۰ میلیون دلار) تا بتواند هزینه‌ها را جبران کند. با این حال، جیمز گان (James Gunn) مدیر دی سی صریحاً گفت چنین رقمی درست نبوده و با رسیدن به عدد پایینتر، هزینه‌ها جبران خواهد شد.

به گزارش رسانه Forbes، اکران فیلم Superman برای وارنر و دی سی سودآور نبوده است. اثر مزبور با فروش ۳۵۴ میلیون دلار در داخل آمریکا و ۲۶۱ میلیون دلار در بازارهای بین‌ المللی، در مجموع ۶۱۵ میلیون دلار در سراسر جهان درآمد کسب کرده است. همچنین بودجه تولید فیلم ۲۲۵ میلیون دلار و هزینه بازاریابی جهانی آن ۱۲۵ میلیون دلار اعلام شده که در مجموع هزینه کل را به حدود ۳۵۰ میلیون دلار رسانده است.

سالن‌های سینماها معمولاً حدود ۵۰ درصد از فروش بلیت را برای خود نگه می‌دارند. از همین رو، سود خالص اکران فیلم Superman حدود ۳۰۸ میلیون دلار بدون در نظر گرفتن پرداخت‌های ثانویه و هزینه‌های دیگر بوده است. این رقم نشان می‌دهد که بازگشت مالی فیلم در گیشه کمتر از مجموع هزینه‌های تولید و بازاریابی آن بوده و درآمد جهانی فیلم نتوانسته سرمایه‌ گذاری اولیه را به طور کامل جبران کند.

فیلم Superman همچنان به سودآوری از طریق فروش دیجیتال، نسخه‌های فیزیکی، و انتشار در سرویس استریم HBO Max ادامه می‌دهد. سود حاصل از این منابع، همراه با فروش محصولات جانبی و صدور مجوزها، بازدهی مالی پروژه را افزایش داده است. بدین ترتیب، اگرچه اکران سینمایی فیلم سودآور نبود، درآمد پس از اکران به کاهش یا جبران شکاف مالی منجر خواهد شد.

فیلم Supergirl، دومین اثر فرنچایز DC Universe بوده که در ادامه اکران خواهد شد.




نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
guest

0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments