1%
  • 0/10

رویداد ده سالگی استودیو کوجیما پروداکشن نگاهی به پروژه بعدی‌ آن‌ها خواهد داشت

نمایش جدید از OD؟

رویداد ده سالگی استودیو کوجیما پروداکشن نگاهی به پروژه بعدی‌ آن‌ها خواهد داشت ۰ ۱۱ شهریور ۱۴۰۴ اخبار بازی کپی لینک
رویداد ده سالگی استودیو کوجیما پروداکشن

استودیو کوجیما پروداکشن رویدادی به منظور سالگرد ده سالگی و در کنار تمامی دستاوردهای این کمپانی، نگاهی به پروژه بعدی آن‌ها خواهد داشت.

این رویداد تحت عنوان Beyond the Strand قرار است هم به صورت دیجیتالی و هم به صورت فیزیکی برگزار شود به طوری که بخش زنده آن در سینمای توهو در مرکز راپونگی هیلز در شهر میناتو ژاپن برگزار می‌شود. هیدئو کوجیما (Hideo Kojima) میزبان این رویداد خواهد بود که قرار است در تاریخ 23 سپتامبر برابر اول مهر و قرار است مهمانان ویژه‌ای نیز قرار است در آن حضور به عمل بیاورند.

به آسانی می‌توان متصور شد که بازیگران اصلی سری Death Stranding از جمله نورمن ریداس (Norman Reedus) در این رویداد حضور به عمل می‌آورند. رویداد ده سالگی استودیو کوجیما پروداکشن (Kojima Productions) روز گذشته معرفی شد و بلیط‌های مربوط به Beyond the Strand نیز قرار است از امروز مورخ 2 سپتامبر در دسترس قرار بگیرد.

به دنبال انتشار بازی Death Stranding 2: On the Beach، تمرکز استودیو کوجیما پروداکشن به پروژه‌های بعدی‌شان معطوف شده که در حال حاضر نیز از در دست ساخت بودن دو بازی اطلاع داریم. اولین مورد مورد بازی Overdose یا همان OD بوده که برای پلتفرم ایکس باکس در حال ساخت قرار دارد و یک پروژه ترسناک تجربی محسوب می‌شود.

مورد دیگر بازی Physint بوده که قرار است یک بازی اکشن جاسوسی مخفی‌کاری جدید باشد و بازگشت شخص هیدئو کوجیما پس از سال‌ها به این ژانر باشد. این بازی قرار است با همکاری سونی و به صورت انحصاری برای پلی استیشن توسعه یابد. کوجیما پیش از این اظهار کرده بود که فعلا به تنهایی مشغول کار روی این بازی بوده و این پروژه در بخش ایده‌پردازی قرار دارد. بدین ترتیب احتمالا در مراسم پیش‌رو احتمالا شاهد نمایش کوتاهی از دیگر پروژه آن‌ها یعنی OD باشیم. مگر آن که شاهد معرفی یک بازی کاملا جدید از آن‌ها باشیم.




نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
guest

0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments