1%
  • 0/10

بازیگر دراکو مالفوی در سریال Harry Potter از گسترش کتاب‌ها می‌گوید

بازیگر دراکو مالفوی در سریال Harry Potter از گسترش کتاب‌ها می‌گوید ۰ 3 ساعت قبل اخبار جهان (تلویزیون) کپی لینک
بازیگر دراکو مالفوی سریال Harry Potter

بازیگر شخصیت دراکو مالفوی در سریال تلویزیونی Harry Potter به صحبت درباره چگونگی گسترش کتاب‌ها توسط این مجموعه پرداخته است.

دنیای جادوگری همچنان درباره ضرورت ساخت یک سریال تلویزیونی از Harry Potter بحث می‌کند. فیلم‌ها هرچند نتوانستند تمام جزئیات رمان‌های جی.کی. رولینگ (J.K. Rowling) را پوشش دهند اما در قالب هشت فیلم داستان پسر جادوگر را به شکلی مؤثر روایت کردند.

با این حال، یک سریال تلویزیونی این فرصت را فراهم می‌کند که به رویدادها و شخصیت‌هایی پرداخته شود که در نسخه سینمایی یا حذف شده بودند یا تنها اشاره‌ای گذرا به آن‌ها شده بود. همچنین امکان گسترش داستان با صحنه‌های جدید هم وجود دارد و به نظر می‌رسد دقیقا همین اتفاق در فصل اول Harry Potter رخ خواهد داد که اقتباسی از رمان اول یعنی The Sorcerer’s Stone خواهد بود.

پیش‌تر هم نشانه‌هایی از این رویکرد دیده‌ایم که از جمله می‌توان به حضور لوسیوس مالفوی اشاره داشت. شخصیتی که در کتاب اول حضور نداشت و نخستین بار در The Chamber of Secrets معرفی شد.

حالا لوکس پرت (Lox Pratt) بازیگر نقش دراکو مالفوی در سریال Harry Potter تایید کرده که قرار است بیشتر از شخصیت‌های مکمل را خارج از خط اصلی داستان که طبیعتا حول هری می‌چرخد ببینیم.

ایشان در صحبت با مجله 1883 گفت: “می‌توانید همه معلم‌ها را در اتاق‌های شخصی‌شان ببینید. دراکو را در خانه می‌بینید. نمی‌خواهم زیاد لو بدهم، اما صحنه‌های فوق‌العاده‌ای در خانه وجود دارد که کم‌کم بینشی درباره شخصیت او به شما می‌دهد.”

ایشان ادامه داد: “فکر می‌کنم در این اقتباس، خیلی بیشتر از کتاب‌ها می‌بینید. کتاب‌ها عمدتا از زاویه دید هری روایت می‌شوند که عالی است، و فیلم‌ها هم همین رویکرد را داشتند. اما همان‌طور که فرانچسکا و مارک در مصاحبه‌هایشان گفته‌اند، اینجا چیزهای خیلی بیشتری برای دیدن وجود دارد.”

پرت امیدوار است با بردن مخاطبان به درون عمارت مالفوی، تصویری چندبعدی‌تر از دراکو ارائه شود؛ موضوعی که به‌ویژه تا زمان فصل ششم، یعنی The Half-Blood Prince، اهمیت پیدا می‌کند، زیرا نسخه سینمایی دراکو به عقیده این بازیگر 14 ساله کمی تک‌بُعدی بود. “به نظرم خیلی چیزهای بیشتری وجود دارد که باید بفهمید چرا این‌طور است. در فیلم‌ها هم جرقه‌های کوچکی از این موضوع را با لوسیوس و بقیه می‌بینید. فکر می‌کنم این سریال واقعا عالی است. بی‌صبرانه منتظرم آن را به تصویر بکشم.”




نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید

0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments